Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnęka nowoczesna-proszę o zdjęcia.

Barbasia

Recommended Posts

jeszcze jeden przykład, mało orginalny moze

http://www.wnetrzadlakazdego.com.pl/img/z13.jpg

natko b. - wiesz jak jest.. z gustami cięzko polemizowac. a te połki z karto-gipsu , jak je nazywasz , bywaja czasami bardzo fajnym szczegółem architektonicznym we wnętrzu nowoczesnym. (mi właściwie podobają sie najbardziej takie jak na zdjęciu pierwszym - wyłożone drewienkiem) ale ty pewnie nalezysz do grona tradycjonalistów - czyli jesteś w przeważającej większości i niepotrzebnie watpisz w swój ten-tegos.:))

natkob nie mam zamiaru toczyć o nie bój, bo na dobra sprawe nie wiem czy sama je zrobie. nie mam do nich zadnego ideologicznego czy estetycznego awersu. ot i juz.

a moze masz zatem, jako właścicielka "bardzo nowoczesnego wnętrza", jakieś porady wzgledem niebanalnych szczegółów...

natkob nie mam zamiaru toczyć o nie bój, bo na dobra sprawe nie wiem czy sama je zrobie. nie mam do nich zadnego ideologicznego czy estetycznego awersu. ot i juz.

a moze masz zatem, jako właścicielka "bardzo nowoczesnego wnętrza", jakieś porady wzgledem niebanalnych szczegółów...

Daba, mniej sarkazmu please ;) Wyraziłam tylko swoje zdanie i nie oceniałam gustów innych. To fajnie że ludziom podobają się różne detale - inaczej mielibyśmy identyczne wnętrza :) A to, że napisałam coś takiego parę postów wyżej - było w nadziei, że ktoś jeszcze - oprócz mnie - nie lubi karton-gipsów :)

Wnętrza które pokazałaś są bez wątpienia piękne (szczególnie to drewniane)

jesli tylko mogłabym jedna rzacz doradzić a propos jakichkolwiek półek - zabudów - nie zostawiajcie ich bez wyłożenia drewnem, czy szkłem etc .ja mam w ten sposób obudowane rury poprzeczne od kaloryfera i piony we wszytkich pokojach (miszkam w bloku z lat 80) - bardzo żałuję, że nie wylozyłam ich drewnem - teraz po 2 latach półeczki są brudne jak diabli.kurz na nich osiada jak złoto - jest to też ulubione miejsce mojego kota szczegolnie wtedy gdy wraca z balkonu.po deszczu :evil: :evil: