ZIARO 22.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 CZY KTOS SŁYSZAL O TEJ FIRMIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cYßeru 27.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Byłem tam dzisiaj. Trochę tłukłem się po lokalnych drogach po zjechaniu z autostrady ale w końcu trafiłem. Na razie jestem na etapie wstęnych rozmów - mogę powiedzieć tylko tyle, że właściciel robi pozytywne wrażenie, obsługa wydaje się fachowa. W halach jest porządek i wszystko wygląda na profesjonalnie zorganizowane. Okna, które widzieliśmy na wystawce wyglądały ładnie i stanowiły rozwiązanie systemowe z roletami + ew. moskitierą. Nam od razu przypadło do gustu rozwiązanie w postaci ciekawie rozwiązanego zdejmowanego szprosu. Więcej będę wiedział jak dostanę wycenę. Na razie jestem nastawiony pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia lesia 16.08.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 czy są na forum posiadacze tych okien? co sądzicie o jakości i cenie? biore pod uwagę prze ew. wyborze okien i czekam na każdą Wasza opinie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts