Natek 23.02.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Słuchajcie, szukam ziemi do ogrodu, ale nie na worki a na wywrotki. Potrzebuje około 300 m3.Czy ktos ma jakis uczciwy namiar?I najlepiej jeszcze do tego tani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 10.03.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Podciągam Północna Warszawa i okolice (Marki, Ząbki, Radzymin itp.) odezwijcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.03.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Ja te same rejony co Kinga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 02.04.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Polecam firmę która ma ładną ziemię do ogrodu - firma znajduje się na trasie na Białystok kierunek na Radzymin - tuż za Słupnem. Brałam i jestem bardzo zadowolona. Tel. 799 27 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 02.04.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ja też rozglądam się za jakąś okazją bo też z 30 wywrotek potrzebuje - no może jakoś na raty ... Funia, skorzystam z namiaru - dzięki dla pozostałych - mnie do tej pory w rejonie białołęki obsługiwał facet z Płochocińskiej ten ostatni jadać na Nieporęt po prawo (ma wszystko i dużo) i przywoził to co mówił a nie chłam więc można spróbować ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Donique 28.04.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Funia, możesz napisać ile zapłaciłaś za tą ziemię do ogrodu? i w jakiej ilości brałaś?Też poszukuję ziemi do wyrównania działki. Donique Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 28.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Właśnie, właśnie - ile za to szczęście, bo i my w potrzebie? 30 wywrotek weźmiemy z pewnością. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts