Magda25 23.02.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Mam takie pytanie: czy między podwieszanym sufitem z regipsów (tak sie chyba to nazywa) a tym właściwym, nie lęgnie się jakieś robactwo albo myszy??? Z tego co wiem jest to przestrzeń około 6 centymetrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.02.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Mam takie pytanie: czy między podwieszanym sufitem z regipsów (tak sie chyba to nazywa) a tym właściwym, nie lęgnie się jakieś robactwo albo myszy??? Z tego co wiem jest to przestrzeń około 6 centymetrowa. Jak sie dostanie, to sie zalegnie. Tylko jak tam sie dostanie skoro, powinno byc zamkniete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 23.02.2006 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 No może się dostać przez otwory na żarówki, nie wiem jak się to fachowo nazywa... ale to jest taki podświetlany sufit i wokół każdej żarówki jest szczelina - może nie koniecznie dla myszy - ale mniejsze paskudztwa nie bedą miały problemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.02.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 No może się dostać przez otwory na żarówki, nie wiem jak się to fachowo nazywa... ale to jest taki podświetlany sufit i wokół każdej żarówki jest szczelina - może nie koniecznie dla myszy - ale mniejsze paskudztwa nie bedą miały problemu! Mysle ze w domu jest wiele wiecej takich miejsc i znacznie ciekawszych dla drobnoustrojow i bakterii A co powiesz o szczelinach pomiedzy rurami, przewodach wentylacyjnych, przestrzeniach pod szafkami zwlaszcza kuchennymi, korytkach stropowych, szczelinach w izolacji termicznej itd ? Bez przesady, caly czas jestesmy otoczeni owadami tymi widocznymi i mniej widocznymi, nie da sie zyc w warunkach sterylnych.O kanapach nie wspomne brrrr! Pajaki i muchy maja ciekawsze miejsca do egzystencji,a jak pod sufitem nie bedzie dobrych warunkow do zycia, to sie tam nie zagniezdza , pojda sobie gdzie beda mialy lepiej. PS Jesli zadarlas z wykonawca a jest on czlowiekiem zlosliwym, to mogl Ci zrobic psikusa. Np puszka sardynek, jajko, zdechla myszka pod sufitem i takie tam. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 No może się dostać przez otwory na żarówki, nie wiem jak się to fachowo nazywa... ale to jest taki podświetlany sufit i wokół każdej żarówki jest szczelina - może nie koniecznie dla myszy - ale mniejsze paskudztwa nie bedą miały problemu! a mrowki to nawet za tapeta sie legna o i w piekarniku potrafia zrobic roj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts