kinga1111 23.02.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Pomogę Ci zaprojektować i urzadzić twój dom.Jestem architektem wnętrz (ASP) z dziesięcioletnim doświadczeniemw urzadzaniu domów i mieszkań. Jeśli jesteś spoza Warszawy,proponuję projektowanie w sieci.Podstawą takiego opracowania jest precyzyjnie sporządzony plan lokalu. Wymiary w projekcie muszą być czytelne! Koncepcję dopracowujemy do skutku. Końcowym efektem jest komplet rysunków - aranżacja plus rysunki budowlane (z wymiarami). Oczywiście każda faza projektu weryfikowana jest z Klientem. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.02.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Jak masz zdjecia z realizacji , to poprosze . Moze jeszcze cennik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzisO 09.03.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja również proszę o zdjęcia zrealizowanych projektów i cennik. PozdrawiamIzisO [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yart 12.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 13.03.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Chyba szkoda pradu na pisanie o zdjecia . Do tej pory nic nie dostalem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts