Ewik_1 04.05.2006 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja z dzisiejszego spotkania jestem średnio zadowolona, ale to dzieki mojej córci, która całe spotkanie domagała sie jednego (bo ja jeszcze karmię) i nie mogłam się wogóle skupić na rozmowie. Nastepnym razem muszę ja komuś podrzucić, bo takie załatwianie spraw z małym (prawie 2-letnim ) dzieckiem przy c..u to porażka. Jedno do czego się przekonuję to szkło. Zawsze podobały mi sie witraże i kolorowe szkło i myślę, że to by fajnie sie komponowało i ocieplało opmieszczenia, bo ja uwielbiam ciepełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja z dzisiejszego spotkania jestem średnio zadowolona, ale to dzieki mojej córci, która całe spotkanie domagała sie jednego (bo ja jeszcze karmię) i nie mogłam się wogóle skupić na rozmowie. Nastepnym razem muszę ja komuś podrzucić, bo takie załatwianie spraw z małym (prawie 2-letnim ) dzieckiem przy c..u to porażka. Jedno do czego się przekonuję to szkło. Zawsze podobały mi sie witraże i kolorowe szkło i myślę, że to by fajnie sie komponowało i ocieplało opmieszczenia, bo ja uwielbiam ciepełko. Oj to rzeczywiście problem. Mnie bardzo rozprasza telefon albo dzieci (moje oczywiście) - do czasu aż nie spróbowałam nie wiedziałam, że takie spotkania wymagają dtrasznie dużego skupienia ( sama nie wiem dlaczego tak jest - może dlatego, że słowa w takiej komunikacji są bardzo ważne a ich dobór do "opisania" swojego świata jest ogromnie ważny). W końcu musimy opowiedzieć obcemu człowiekowi jak odbieramy kształty i kolory. To bardzo trudne ( pracuję w badaniach rynku i do takich akcji stosuję dość zaawansowane techniki i dużo wizualizacji). Ja pierwsze 2 spotkania odbyłam w moim biurze, po pracy, nad planami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.01.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 wszystkiego naj naj z okazjii urodzin http://www.fleurop.de/Images/Product_Images/xvielglueck_l.jpg oraz Szczesliwego Nowu Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.01.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 wszystkiego naj naj z okazjii urodzin http://www.fleurop.de/Images/Product_Images/xvielglueck_l.jpg oraz Szczesliwego Nowu Roku to ja dołączę do życzeń i kwiatów coś na toaścik http://www.taittinger.com/cuvees/main/images/DemiSec.jpg Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 04.07.2007 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Widzicie, tak rzadko odwiedzam swój dziennik i komentarze, a tu taka niespodzianka z życzeniami - bardzo dziękuję. Wspaniale mi sie je czyta choć już pół roku minęło i tyle nam się pozmieniało w życiu i w budowie. Ale cóż dziennik musiał iść w kąt, bo ciężko było pogodzić wychowanie dziecka, ciążę i budowę domu Jak się wprowadzimy to zrobię galerię zdjęć i oczywiście wszystkich życzliwych zapraszam na kawkę przy kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 04.07.2007 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Z refleksji nad domkiem: wcale nie będzie za duży. Co prawda pokoje są obszerne, ale w trakcie budowy już przybyła nam kolejna dzidzia, a może będzie i trzecia Wiele wcześniejszych pomysłów zweryfikowało życie i terminy. Fajnie, że podnieśliśmy ściankę kolankową, jesteśmy raczej niscy i teraz możemy podejść praktycznie do ściany pod skosem Wymarzone rozwiązania cieszą oko, chociaż wykończeniówka dopiero raczkuje. To miał być dom praktyczny i ciepły. Może nam się uda taki stworzyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts