Redakcja 23.02.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 14.30. Otwarcie - szatnia, wydawanie identyfikatora, koszulki z nadrukiem 15.00 PowitanieRozdanie nagród i dyplomówOgłoszenia od 15.20 Porady specjalistów na antresoli: projektowo-konstrukcyjne, ogrodowe, instalacyjne, prawne. Nieustający konkurs rysunkowy dla dzieci Kosz programów dla Nikoli – zbieramy gry i programy komputerowe dla naszej pupilki 16.15Konkurs wiedzy o forum 17.15Konkurs wiedzy o „Muratorze” Wyniki konkursu na „Najpożyteczniejszy Człowiek Forum” Zdjęcie rodzinne! 18.15Konkurs karaoke: blues do tekstów „Muratora” Loteria fantowa_________________________Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Dobrze, że przemówienia będa krótkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 no karaoke to woda na mój młyn mam nadzieję, że zwykłe piosenki też będą prooooszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Proszę wybaczyć, ale śpiewał raczej nie będę. Chyba, że jako ostatni, jak wszyscy wyjdą, bo inaczej będziecie uciekać i na schodach mogą być przypadki zadeptania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Proszę wybaczyć, ale śpiewał raczej nie będę. Chyba, że jako ostatni, jak wszyscy wyjdą, bo inaczej będziecie uciekać i na schodach mogą być przypadki zadeptania. Ja się nie zgadzam, protestuję, Tomku, obiecałeś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.02.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Śpiewać każdy może ,jeden lepiej a jeden gorzej..... to se pośpiewamy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Proszę wybaczyć, ale śpiewał raczej nie będę. Chyba, że jako ostatni, jak wszyscy wyjdą, bo inaczej będziecie uciekać i na schodach mogą być przypadki zadeptania. Ja się nie zgadzam, protestuję, Tomku, obiecałeś ..... Tolu, słowa "Ballady o smutnym królu" są w wątku "A może grupa olsztyńska". Odpuściłem i będziemy śpiewać dopiero we wrześniu na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Śpiewać każdy może ,jeden lepiej a jeden gorzej..... to se pośpiewamy ...... Ew-ka, a jak znacznie gorzej? to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Proszę wybaczyć, ale śpiewał raczej nie będę. Chyba, że jako ostatni, jak wszyscy wyjdą, bo inaczej będziecie uciekać i na schodach mogą być przypadki zadeptania. Ja się nie zgadzam, protestuję, Tomku, obiecałeś ..... Tolu, słowa "Ballady o smutnym królu" są w wątku "A może grupa olsztyńska". Odpuściłem i będziemy śpiewać dopiero we wrześniu na tarasie. odpuściłeś? a ja już tekst wykułem na blache.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.02.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Śpiewać każdy może ,jeden lepiej a jeden gorzej..... to se pośpiewamy ...... Ew-ka, a jak znacznie gorzej? to co? gorzej być nie może ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Śpiewać każdy może ,jeden lepiej a jeden gorzej..... to se pośpiewamy ...... Ew-ka, a jak znacznie gorzej? to co? gorzej być nie może ..... Nie znasz moich "możliwości" wokalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.02.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 no karaoke to woda na mój młyn mam nadzieję, że zwykłe piosenki też będą prooooszę..... a ja nie będę mógł dopalaczy zażyć ...ciekawe jak mi wyjdzie śpiewanie na trzeźwo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 24.02.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 A gdzie konkurs "Miss Forum Muratora" ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 A gdzie konkurs "Miss Forum Muratora" ???????????????? przeniesiony na koniec lata do kurii........ups, Komturii PS. Jedno jest pewne, że nie w Toruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Albo miss mokr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.02.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Albo miss mokr... O właśnie! To też jest jakiś pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.02.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 no karaoke to woda na mój młyn mam nadzieję, że zwykłe piosenki też będą prooooszę..... a ja nie będę mógł dopalaczy zażyć ...ciekawe jak mi wyjdzie śpiewanie na trzeźwo...? no na pewno ciekawie cokolwiek by to miało znaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.02.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 no karaoke to woda na mój młyn mam nadzieję, że zwykłe piosenki też będą prooooszę..... a ja nie będę mógł dopalaczy zażyć ...ciekawe jak mi wyjdzie śpiewanie na trzeźwo...? no na pewno ciekawie cokolwiek by to miało znaczyć Hmmm...no wiesz...mokra trawa, a Ty chcesz...żebym na trzeźwo pozawodził... (vel "śpiewał"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.02.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Hmmm...no wiesz...mokra trawa, a Ty chcesz...żebym na trzeźwo pozawodził... (vel "śpiewał"). No pewnie. Stuhr w Opolu mógł to Ty też, a nuż potem będziesz Rybą w jakimś Killerze. I co przepuscisz taką okazję? :> eeee... nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts