marzena i jacek 23.02.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Wszelkie komentarze i uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.02.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Marzeno i Jacku, wytrwałości życzę A działkę udało wam się już kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 24.02.2006 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 anSi ,jesteś pierwsza powinniśmy przywitać cię lampką szampana tak jak na prawdziwym otwarciu.Nie zdradze narazie nic o działce,ale obiecuje ,że dzisiaj napisze dalsza część. Dziękuję za słowa otuchy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.02.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Szampanem nie pogardzę Na ciąg dalszy czekam, a przy okazji proszę, zróbcie w dzienniku link do swoich komentarzy, bo mutacje na forum sie pojawiają No chyba, że tak chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 25.02.2006 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Dzięki za przypomnienie Już poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.02.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 W związku z tym, ze powstały dwa wątki - Komentarze do Dziennika Marzeny i Jacka pozwoliłam sobie na życzenie autorów dziennika na usunięcie jednych komentarzy....miałam zostawić założone przez Agę JG ale w zamęcie zrobiłam odwrotnie Aga J.G OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... Dołączył: 26 Lip 2003 Posty: 12840 Skąd: Już niedługo Jeżów Sudecki )) Wysłany : 23 Lut 2006 22:08 Temat postu : Komentarze do Bluszczu Marzeny i Jacka -------------------------------------------------------------------------------- Pozwoliłam sobie założyć Komentarze do Waszego dziennika czekam na ciąg dalszy, fajnie że piszesz _________________ Pozdrawiam Aga. Dziennik budowy Komentarze do dziennika Zdjęcia z budowy iga9 FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 07 Sie 2005 Posty: 244 Skąd: Poznań Wysłany : 25 Lut 2006 16:34 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Miło, ze zalozenie dziennika i zdecia sie udaly Pozdrawiam I czekam na zdjecie corci _________________ Iga w daliach 3 - dziennik budowy Komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 27.02.2006 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Trochę sie nabałaganiło!! Ale już jest okey! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.02.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.02.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 No coz na szampana juz sie nie zalapalam zycze powodzenia, a z ta dzialka co to nie wyszlo, no coz... w sumie tak szczerze 15 tys na ziemi nie lezy pewnie na jej miejscu tez byscie sprzedali temu co daje wiecej, szkoda tylko ze dopiero w ostatniej chwili sie ujawnila z planami bywa... tak czy siak , chetnie zajrze ponownie i poczytma ps. fajny ten siersciuch czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 07.03.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Co do tej pierwszej działki(podkupionej) to teraz to sobie tak tłumaczę:Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 oj moja droga cos sie opuściłaś w pisaniu czekam na dalszy ciąg działka jest już Twoja ? wklej jakieś zdjęcia działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 31.07.2006 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 beti masz racje ale już jestem i nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubik_1975 01.08.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witamy, jak miło zobaczyć kolejnych BLUSZCZOWCÓW Zapraszam do obejrzenia zdjęć z budowy naszego bluszcza - linki do galerii poniżej postu. Najnowszych zdjęć nie mam czasu dodać, ale ponieważ mamy etap instalacji i tynków, to niewiele się na zewnątrz zmienia... Jeśli macie jakiekolwiek pytania dotyczące budowy - z chęcią odpowiemy, podpowiemy, doradzimy! A jaki jest BLUSZCZ? Popatrzcie sami My wybraliśmy wersję bez garażu - ten będzie oddzielnie w rogu działki. pozdrowienia, S&H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 02.08.2006 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hubik zdjęcia z budowy waszego BLUSZCZA ponownie utwierdziły nas w przekonaniu ,że dokonaliśmy dobrego wyboru .Domek jest naprawde ekstra,nie możemy się doczekać aż u nas zacznie się coś dziać na działce.W razie jakichkolwiek pytań napewno się odezwiemy. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts