Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bluszcza Marzeny,Jacka i Martiny

Recommended Posts

Szampanem nie pogardzę :) :) Na ciąg dalszy czekam, a przy okazji proszę, zróbcie w dzienniku link do swoich komentarzy, bo mutacje na forum sie pojawiają :) No chyba, że tak chcecie :)

W związku z tym, ze powstały dwa wątki - Komentarze do Dziennika Marzeny i Jacka pozwoliłam sobie na życzenie autorów dziennika na usunięcie jednych komentarzy....miałam zostawić założone przez Agę JG ale w zamęcie zrobiłam odwrotnie :(

Aga J.G

OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu...

Wysłany : 23 Lut 2006 22:08 Temat postu : Komentarze do Bluszczu Marzeny i Jacka

--------------------------------------------------------------------------------

Pozwoliłam sobie założyć Komentarze do Waszego dziennika

czekam na ciąg dalszy, fajnie że piszesz _________________

Pozdrawiam Aga.

Dziennik budowy

Komentarze do dziennika

Zdjęcia z budowy

iga9

FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100)

Wysłany : 25 Lut 2006 16:34 Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

Miło, ze zalozenie dziennika i zdecia sie udaly Pozdrawiam I czekam na zdjecie corci

Iga w daliach 3 - dziennik budowy

Komentarze

No coz na szampana juz sie nie zalapalam :D

zycze powodzenia, a z ta dzialka co to nie wyszlo, no coz... w sumie tak szczerze 15 tys na ziemi nie lezy pewnie na jej miejscu tez byscie sprzedali temu co daje wiecej, szkoda tylko ze dopiero w ostatniej chwili sie ujawnila z planami

bywa...

tak czy siak , chetnie zajrze ponownie i poczytma

ps. fajny ten siersciuch czarny ;)

• 3 weeks później...
  • 4 months później...

Witamy, jak miło zobaczyć kolejnych BLUSZCZOWCÓW :) Zapraszam do obejrzenia zdjęć z budowy naszego bluszcza - linki do galerii poniżej postu. Najnowszych zdjęć nie mam czasu dodać, ale ponieważ mamy etap instalacji i tynków, to niewiele się na zewnątrz zmienia... Jeśli macie jakiekolwiek pytania dotyczące budowy - z chęcią odpowiemy, podpowiemy, doradzimy! A jaki jest BLUSZCZ? Popatrzcie sami :) My wybraliśmy wersję bez garażu - ten będzie oddzielnie w rogu działki.

pozdrowienia,

S&H