KARO1 23.02.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Jekiej firmy macie ceramikę sanitarną? Co polecacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 23.02.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Jekiej firmy macie ceramikę sanitarną? Co polecacie??? ja mam Roca z serii Victoria; gdybym miała ponownie wybierać - byłaby też roca, ale z serii dama senso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORG 23.02.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 My będziemy mieli KOŁO... ładnie i w stosunkowo niedrogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 My mamy Koło - wc i bidet seria Ego , umywalki Aplauz . Wszystko z powłoką Reflex . Jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
higgins 23.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Jekiej firmy macie ceramikę sanitarną? Co polecacie??? ja mam Roca z serii Victoria; gdybym miała ponownie wybierać - byłaby też roca, ale z serii dama senso My właśnie wybraliśmy dame senso... i strasznie jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 24.02.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Villeroy&Boch, glownie Omnia + powloka ceramic plus Cenowo, po targach wyszlo troche porownywalnie do Kolo Aplauz a jakosciowo i design niebo a ziemia.Obejrzyj, porownaj, moim zdaniem warto doplacic za VB. pozdrawiamGorath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 24.02.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 KOŁO. Umywalka- Caprice. A ukryte za murkiem-- muszla i bidet Aplauz. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 24.02.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Lazienka na dole: umywalka i kibel - KoloLazienka u gury - Umywalka Roca, kible Fluo, Wanna actima (excellent)Baterie - Ramon Soller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 24.02.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Lazienka na dole: umywalka i kibel - roca dama senso, prysznic sanplast + drzwi huppe, baterie nobili plus + grohe talis sLazienka u góry - Umywalki, kibelek, bidet - koło ego, prysznic koralle + huppe joop, wanna poolspa francja silver 2, baterie nobili plus i fonte domino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.02.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Keramag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 25.02.2006 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Villeroy&Boch, glownie Omnia + powloka ceramic plus Cenowo, po targach wyszlo troche porownywalnie do Kolo Aplauz a jakosciowo i design niebo a ziemia. Obejrzyj, porownaj, moim zdaniem warto doplacic za VB. pozdrawiam Gorath Podoba mi sie Omnia. I nie jest długa ma chyba 55 cm. Posowałoby. Gdzie kupowałeś? Moze gdzieś w W-wie lub okolicach ? Dama Senso tez ładna ale przy długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 25.02.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Kolo Aplauz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.02.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ja mam rocca i ceresanit na szczescie sie nie gryzie , znaczy maja ten sam odcien bieli , dopiero jak kupilam wyczytalam ze biel moze sie roznic, ja bym na to nie wpadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 25.02.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Podoba mi sie Omnia. I nie jest długa ma chyba 55 cm. Posowałoby. Gdzie kupowałeś? Moze gdzieś w W-wie lub okolicach ? Dama Senso tez ładna ale przy długa W Gdansku (wychodzi, ze chyba okolice Masz na mysli dlugosc muszli? My potrzebowalismy krotkie (do wc dla gosci i lazienki przy sypialni) i jedna 'normalna' do glownej lazienki. VB zaproponowala nam nasza architekta i miala racje. Jak porownywalismy z innymi, to VB najlepiej wygladala. Mamy tez umywalke Oblic do wc dla gosci. Troche sie obawialem, ze krotka muszla bedzie troche .... hmmm.... za krotka do siedzenia, ale jest w sam raz. Zadnych problemow z uzywaniem. Dodatkowo, ta powloka ma to do siebie, ze ma duzy poslizg i sie nie brudzi. Kolo ma chyba tez taki patent (reflex), ale jak pisalem VB ma ladniejszy design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 25.02.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 mam w mieszkaniu Keramag w kolorze i jestem zadowolona, choć muszę przyznać że do domu na pewno nie wydam tyle na ceramikę sanitarną. Bo tak naprawdę to chyba małe znaczenie jeżeli chodzi o jakość - w końcu kibel to kibel. Wybór w 95% jest dokonywany ze względu na wzór, a często dochodzi do tego też szpan - " mam kibel Duravitu za 5000 zł" Villeroy&Boch, glownie Omnia + powloka ceramic plus Cenowo, po targach wyszlo troche porownywalnie do Kolo Aplauz a jakosciowo i design niebo a ziemia. Obejrzyj, porownaj, moim zdaniem warto doplacic za VB. Masz porównanie z nowymi wyrobami np. z Koła? Przecież one są teraz też produkowane wg najnowszych technologii. A tak na marginesie ceramika Villeroy&Boch w domu moich rodziców po trzech latach użytkowania zaczęła pękać - chodzi o umywalkę i wc. I kto by pomyślał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.02.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 mam w mieszkaniu Keramag w kolorze i jestem zadowolona, choć muszę przyznać że do domu na pewno nie wydam tyle na ceramikę sanitarną. Bo tak naprawdę to chyba małe znaczenie jeżeli chodzi o jakość - w końcu kibel to kibel. Wybór w 95% jest dokonywany ze względu na wzór, a często dochodzi do tego też szpan - " mam kibel Duravitu za 5000 zł" Ja jednak ponownie wybiorę Keramag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 26.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Masz porównanie z nowymi wyrobami np. z Koła? Przecież one są teraz też produkowane wg najnowszych technologii. A tak na marginesie ceramika Villeroy&Boch w domu moich rodziców po trzech latach użytkowania zaczęła pękać - chodzi o umywalkę i wc. I kto by pomyślał .... Hej, ceramike kupowalismy w ubieglym roku, wiec porownanie robilismy wtedy. Nie robie na biezaco porownania, bo po co - nie bedziemy zmieniac co sezon. Ta, ktora mamy jest ok. Co do technologii, to sie nie wypowiadam, pisalem, ze Kolo ma 'poslizgowy' reflex . Nasze porownanie dotyczylo designu i jakosci. Wg nas VB ma najlepiej wykonczona ceramike, chodzi o krawedzie i profile wewnatrz - co jest wazne przy utrzymaniu czystosci. Cena, jak napisalem byla porownywalna z Kolo Aplauz, wiec nie bylo sie nad czym zastanawiac. Co do pekania, to nie wiem, zobaczymy w uzywaniu. Troche przyznam 'subiektywny ten argument', bo jak stwierdzisz, ze popekalo, bo to Kolo albo VB albo XYZ, skoro w tych samych warunkach (zawieszenie, obciazenie, uzytkowanie itd) nie bylo innego egzemplarza, tylko ten pekniety? Gorath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 27.02.2006 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Czesc Wam, Dzięki Waszej pomocy podjęłam decyzje. Kibelek i bidet - Roca Dama Senso. Umywalka Roca - Sidney. Umywlaka bedzie mniej wiecej na przeciwko muszli - wydaje mi sie ze mimo innego modelu nie bedzie się gryzło. Co Wy na to???? http://www.roca.pl/katalog/medium/357515xx0.jpghttp://www.roca.pl/katalog/medium/346517xx0.jpg http://www.roca.pl/katalog/medium/med_327385.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.02.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Moim zdaniem tez sie nie bedzie gryzlo:)) no sliczna ta ceramika gratuluje wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BadIDea 27.02.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 WItam. WC Roca Dama Senso.Wanna Kolo - BoleroUmywalka ... Biegalem szukalem...az w koncu, kiedy stracilem nadzieje.. znalazlem umywake w Ikea... http://www.ikea.com/PIAimages/27431_PE098054_S3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts