Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ceramika sanitarna jakiej firmy macie

KARO1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to ja odpowiem tez Cersanit President http://www.cersanit.kielce.com.pl/product.php?mod=s_prod&idz=2cbc6d0ae353ce1a11865153fbe087cc&prod_dzial_id=1&lang=pl ; Wannna akryl sanplastast http://www.sanplast.pl/index_PL.html - wiem wysmiejecie mnie - ale to co w stopce :) to czynnik glowny i sprawiający że mam to co mam i jestem szczęśliwy że to moje własne :)

Pozdrowionka

Sebo8877

(...) wiem wysmiejecie mnie - ale to co w stopce - brak gotówki :) to czynnik glowny i sprawiający że mam to co mam i jestem szczęśliwy że to moje własne :)

Podpisuję się obiema rękami ;-) co na klawiaturze nie jest takie trudne, chłe, chłe :-D Zawsze mam wątpliwości dot. wydawania kilku tysięcy PLN na umywalkę, przecież to jest ceramika UŻYTKOWA. Lubię ładne przedmioty, ale IMHO VB czy Roca to nie są produkty o wiele ładniejsze ani bardziej funkcjonalne niż np. Koło czy Cersanit.

• 3 weeks później...
  • 1 year później...
79mirka

cersanit ma biel siną (sprzedawca powie, że to biel niebieska)

KOło biel kremową - poza tym cokolwiek kupisz z koła nie ważne z jakiej serii bedzie tego samego koloru

Niektórzy sprzedawcy zapewniają, że białe ceramiki róznych firm (ważne żeby były oryginalne!) są zunifikowane do koloru "bieli europejskiej" i wszystko pasuje. :)

Od czterech lat mam roce, do nowego domku tez chcialam ta firme, podobala mi sie seria hall-niestety nie na nasza kieszen. Skoro nie bylo mnie stac na hall to nie potrafilam sie zdecydowac na zadna inna serie z tej firmy :roll: .

Pozostalo kolo i cersanit. Gdy pojechalam dwa tygodnie temu zamawiac to zamowilam cersanit olimpia, widzialam na zywo kompakt z umywalka, nie mieli na pokazanie tylko deski sedesowej. Po zlozonym zamowieniu w innym sklepie zobaczylam przez przypadek deske wolnoopadajaca z cersanitu i juz wiedzialam, ze zrezygnuje z tej firmy wlasnie ze wzgledu na ta deske, z samego rana dzwonilam i zmienilam na kolo varius, wanna tez z kola perfect.

Niby taki szczegol - deska, a zadecydowal w moim przypadku o wyborze. Niestety kolo nie ma tak ladnych desek jak roca ale bardziej sa dopracowane wizualnie od cersanitu.

-W naszej łazience : Roca happening bidet i muszla,armatura Hansgrohe Citterio, umywalka Catalano Samoa; wanna Ravak, kabina masaż.-parowa Riho

-W łazience dzieci Roca victoria, armatura Roca Moai, drzwi prysznicowe Koło

-łazienka dla gości wc Roca Happening, umywalka Kohler Escale, bateria Roca Moai