d5620s 05.07.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mam już Roca ale wybrałbym ceramikę HYbnera-jakościowo rewelacja, znajomi kupili za małe pieniądze. To Polska firma, wyróżniona wieloma nagrodami na targach ale cos u nich promocja szwankuje... W każdym razie mają linię pasująca świetnie do klasycznych łazienek - ze względu na profil kibelka i bidetu. Bidet Hybnera jako jedyny chyba w Polsce ma podwójną, wygodna klapę! Wygląda to bardzo elegancko. Pisuar -tylko Roca wchodzi w grę bo tylko on jest zamykany na estetyczna klapkę....Niestety, jak już wspomniałem-hybner nie bardzo pasuje do stylu Nasza łazienka będzie stylizowana na retro więc pasowałoby lepiej niz Roca...no ale trudno [/url]http://www.hybner.com.pl/oferta/ceramika_lazienkowa/seria_retro/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 05.07.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 http://www.hybner.com.pl/oferta/ceramika_lazienkowa/seria_retro/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 czytam i widze że mnóstwo ludzi sfiksowało na punkcie Roca Dama Senso no i ja tez wiec jeszce nie wszytsko wybrane ale bedzie : http://www.roca.pl/katalog/medium/346517xx0.jpg Roca Hall http://www.roca.pl/katalog/medium/325883xx0.jpg a w drugiej łazience planujemy: dwie umywalki Roca neo selene http://www.roca.pl/katalog/medium/med_322307yx0_b2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 08.07.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Widzę, że Roca jest bardzo popularna. My też mamy umywalki, miski i bidet Roca Dama Senso a wannę Cersanit. Jesteśmy z tego wyboru bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 11.07.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 A ja zdecydowalam sie na: Cersanit-LOTOS (umywalka i kibelek) do lazienki na dole. Do gory kupilam juz z Kola wanne Neo, musze jeszcze kupic kibelek (tez z Kola bo stoja niedaleko siebie, wiec zeby kolor pasowal . Ale umywalki jeszcze nie zdecydowane nie umiemy znalezc takich jak nam sie marza za przystepna cene, a potrzebujemy dwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 12.07.2007 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 czytam i widze że mnóstwo ludzi sfiksowało na punkcie Roca Dama Senso no i ja tez wiec jeszce nie wszytsko wybrane ale bedzie : http://www.roca.pl/katalog/medium/346517xx0.jpg Roca Hall http://www.roca.pl/katalog/medium/325883xx0.jpg a w drugiej łazience planujemy: dwie umywalki Roca neo selene http://www.roca.pl/katalog/medium/med_322307yx0_b2.jpg A mnie się Dama Senso nie podoba Co wszyscy w niej widzą??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 12.07.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Zgadzam sie z Berolina , Dama Senso jakos do mnie nie przemawia, bardziej podobaja mi sie takie mniej kanciaste ksztalty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 12.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 79mirka mnie właśnie też te kanciaste kształty się nie podobają, przynajmniej w przypadku kibelka, bo już umywalka mogłaby być. ps. superasne to zdjecie, chyba córci, fajnie wyszła ta plamka światła, jakby nosek był ubrudzony z bitej śmietany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 12.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Berolina W imieniu Olenki, dziekuje za komplement! No coz, nie bede zaprzeczac, corcia mi sie udala sliczna ale za to jaki charakterek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 12.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Berolina W imieniu Olenki, dziekuje za komplement! No coz, nie bede zaprzeczac, corcia mi sie udala sliczna ale za to jaki charakterek!!! bo te wszystkie Olunie są takie fajne! Pozdr. Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiulka999 12.07.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a ja mam takie pytanie: ta powłoka Koła http://porady.kolo.com.pl/reflex-kolo-czystosc-doskonala.html jest tylko u tej firmy? a inne firmy czegoś takiego nie mają? bo to bardzo fajna sprawa jeżeli taką powłokę ma tylko Koło-to stawiam na KOŁO PS.a ta powłoka nie ściera sie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 12.07.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Reflex to typowy chwyt marketingowy nie wart swej ceny (a w przypadku muszli jest ona niemała). Koło bez niej sprawuje się tak samo dobrze, wygląda też tak samo, a nie ma potrzeby używania specjalnych środków do powłoki R. Odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiulka999 12.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 no nie żartuj myslałam że zainvestuje w coś extra i wreszcie bede miała spokojną głowe że to nie wyrzucone pieniądze wyrzucone pieniądze dla mnie-to sugerowanie sie tylko i wyłącznie nazwą firmy zagranicznej i wypasionej np.nie jestem zwolenniczką snobizmów typu:kupie jakąs NIEPOLSKĄ wanne/umywalke/kibel--to będzie wypas!!! jakość wcale nie jest gorsza,tylko że działa stereotyp-jak drozsze-to LEPSZE a droższa cena wynika z kosztów transportu it.d.oraz hasel reklamowych polska ceramika robi sie na miejscu i własnie dlatego jest tańsza,a wcale nie znaczy że gorsza a jak dla kogoś liczy sie nalepka z logo firmy z tyłu kibla-to niech buli za tą nalepkę takie jest moje zdanie PS.dokończcie prosze ten mój początkowy wątek z tym Refleksem Koła ciekawa jestem waszych opinii i doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 12.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 nie żartuję, to opinia użytkowników i samych ludzi z Koła. Ładna i chwytliwa nazwa, idea szczytna, ale przełożenie w praktyce znikome, a cena słona. m.in.http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=653&w=63278353&v=2&s=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 15.07.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 no i zakupilismy Cersanit seria Olimpia,uwazam, ze umywalki sa naprawde ladnie zaprojektowane, dealnie pasuja do naszej wizji lazienki. poza tym przeliczylem srodki i postanowilem sie nie wyglupiac (rozwazalem serie HALL, ceramika Roca), Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 15.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 musze sie nie zgodzic. mialam umywalke i kibelek kolo EGO bez powloki Reflex. Uzytkowane ponad 2 lata. Teraz identyczne sprzety w nowym mieszkaniu, z powloka Reflex, uzytkujemy juz 1,5 roku. roznica jest olbrzymia. powloka przeciwdziala wzeraniu sie osadu z wody. efekt jest taki ze nawet po tygodniu chlapania woda, pryskania pasta do zebow jestem z stanie po prostu przetrzec woda i jest czysta! nawet bez zadnego plynu! dla higieny i tak stosuje spryskiwacz do mycia, ale miedzy bogiem a prawda, moglabym sprzatac sama gabeczka i woda! tak samo z kibelkiem - w starym zelaziste slady musialam traktowac cilitem i szorowac szczota, w obecnym wystarczy samo potarcie szczotka i jest idealna biel. nie wiem na czym moi poprzednicy opieraja swoje osady - mam takie male podejrzenie ze to faceci, ktorzy jak wiadomo swietnie sie znaja na sprzataniu... tylko ze od strony TEORETYCZNEJ! zamawialismy ostatnio znow sanitariaty, nowe lokum jest wykanczane, wszystko z Reflexem. polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 15.07.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 musze sie nie zgodzic. efekt jest taki ze nawet po tygodniu chlapania woda, pryskania pasta do zebow jestem z stanie po prostu przetrzec woda i jest czysta! nie wiem na czym moi poprzednicy opieraja swoje osady - mam takie male podejrzenie ze to faceci, ktorzy jak wiadomo swietnie sie znaja na sprzataniu... tylko ze od strony TEORETYCZNEJ! Poprzednicy, choć są facetami, nie zapuszczają łazienek przez tydzień, dlatego Reflex nie jest im potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 15.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 no wiesz, zazdroszcze ci. jakbysmy codziennie nie pracowali po 10 - 12 godzin pewnie moglibysmy sobie szorowac sanitariaty codziennie. a w takich "okolicznosciach przyrody" pucujemy co tydzien, a wlasciwie ja osoboscie, i musze ci powiedziec, ze wsrod naszych znajomych wiekszosc sprzata raz w tygodniu... mozesz sobie myslec o nas, co chcesz, staram sie po prostu byc pomocna na tym forum i prezentuje SWOJE zdanie o powloce reflex!!! moze tobie rzeczywiscie nie jest potrzebna, ale zaloze sie ze sa osoby, ktorym sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 15.07.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 vendea, niepotrzebnie sie egzaltujesz (modne slowo, prawda ?) .... w poscie BRATER`a nie ma celowej zlosliwosci, moze lekkiej zaczepki ale to czeste na forum wiec utwardzaj skore pozd. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 16.07.2007 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 no wiesz, zazdroszcze ci. jakbysmy codziennie nie pracowali po 10 - 12 godzin pewnie moglibysmy sobie szorowac sanitariaty codziennie. Oczywiście, że nie miałem na celu zaczepki. Ja również pracuję w podobnym wymiarze godzinowym, często w domu (ale nie w łazience ). Po prostu też brałem Reflex pod uwagę, ale po zasłyszanych opiniach i przede wszystkim sprawdzeniu u znajomych stwierdziłem, że gra nie jest warta świeczki. W tym wszystkim upewnił mnie sam pracownik Koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts