sta28 23.02.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Czy wiecie do kogo można się zwrócić z prośbą (skargą ?) o pomoc w przypadku niewywiązywania się banku z umowy ? Nie wnikam, nie rozwijam tematu (wiem... jest wątek "prawo i pieniądze"... ale... ). Chodzi mi o kogoś takiego jak np. "rzecznik ubezpieczonych" rozpatrujący sprawy pomiędzy klientem a ubezpieczycielem... - a w tym przypadku: klient kontra bank... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.02.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Może to pomoże:http://bankowy.wp.pl/bankid.html?POD=2&dok_id=77&ticaid=11230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 24.02.2006 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Wielkie dzięki ! Bankowy Arbitraż Konsumencki to pewnie będzie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 24.02.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Nie licz na arbitra bankowego. Mi nic nie pomógł. Odpisał, że bank nie wyraził zgody na ugodę i mnie olali. Do d..py taki arbiter, który robi co bank chce. Ale nie ma się co dziwić , jak jest na utrzymaniu banków. Jeśli sprawa dotyczy stosunków konsumencjich prędzej pomoże Ci Federacja Konsumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts