joahna 24.02.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 WitamMam działkę leśno-budowlaną (cała to las sosnowy) i takie pytanka...Wg warunków mogę wyciąć określona liczbe drzew kwadrat 17mx17m - to i dużo i mało...chce wybudowac dom parterowy ok 150mkw z 2garazmi w bryle... dom ma stać w głębi działki - działka ma wjazd od południa. W mojej miejscowości preferuje sie stawianie domu z garażem w bryle...ale...ja bedę musiała wyciąć drzewa na dojazd do garażu! wychodzi na to, że kwadrat 17x17 to za mało...Pytanka:czy drzewa gęsto posadzone albo cienkie i wysokie można wyciąc dodatkowo?Gdzie sie zgłosić z taką działką? do nadleśnictwa?Jak wygląda procedura wybierania i wycinania drzew pod dom?A może Ktoś już przeszedł tą drogą - ma jakies swoje wskazówkibardzo dziękuje za odpowiedź joahna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts