romka 24.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 w dekoratorni widziałam włączniki chyba z aluminium bardzo cieńkie,i zapałałam nagłą miłością do nich szukałam na onecie i google ,ale nie znalazłam o nich informacji.nie wiecie jakiej to firmy,i gdzie to znalejść? p.s.mam nadzieję że miłość będzie odwzajemniona i nie zabije mnie ich cena pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
higgins 25.02.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Może Berker: http://www.berker.pl zakladka klienci --> łączniki. Obejrzyj sobie, mają tam różne serie także aluminiowe, ale cena .....hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 25.02.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 może cos takiego. Ceny w mairę.http://www.allegro.pl/item87052626_ekskluzywna_seria_wylacznik_podwojny_adilux.html szukaj na allegro aukcji uzytkownika: Adikomis. Pozdrawiam OLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalanx 25.02.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Pewnie chodzi Ci o elementy firmy Emc Metal Sa na allegro w dobrych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 26.02.2006 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 kap , kap , płyną łzy..... czy ja jestem coś nie tego ,jeśli powiem że ceny nawet na alegro są.... jak sobie policzyłam wszystkie włączniki razy cenę ,to chyba małżowi tego nie pokażę ....,bo nie chcę żeby dostał zawału..... ale dzięki za odzew pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 26.02.2006 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 zapomniałam dodać że rozchodziło mi się o te z alegro.to njest właśnie to!!!a strona berker narazie nie chce mi się otworzyćpa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts