Yogi66 24.02.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Ponownie obowiązuje zakaz wypuszczania drobiu hodowlanego na teren otwarty.Idąc przez moją wieś stwierdzam, że właściwie ten zakaz mało kogo obchodzi. Nie piszę o dużych hodowlach czy też fermach. Tych w mojej okolicy nie ma lub też nic o ich obecności nie wiem a przynajmniej ich nie widzę. Widzę za to liczne podwórka gdzie gospodarze (przeważnie osoby starsze) "skoro świt" uchylają drzwi swoich kurników by te 8 kurek i 4 kaczuszki mogły sobie pochodzić po podwórku. A jak to wygląda u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 24.02.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 A koło mnie "bujają gołąbki", żeby ptaszki sobie trochę skrzydełka rozprostowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts