kasiaR 24.02.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam, Gdzie mozna kupic roletki meblowe aluminiowe (do zastosowania w meblach kuchennych)? Znalazłam tylko z PCV, ale podobno bardzo szybko sie psują Jak to sie przedstawia cenowo?? Pozdrawiam i dziekuję za pomoc KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.02.2006 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 już znalazłam , dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 już znalazłam , dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 28.02.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 to teraz ja poprosze o informację , gdzie mozna znależć roletki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.02.2006 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 to teraz ja poprosze o informację , gdzie mozna znależć roletki? Juz podaję , najtańsze majš w firmie GRYC (PCV lub aluminium) http://www.gryc.com.pl/products/products_zaluzje.asp?product=drzwi&products=ok Pozdrawiam, KasiaR P.S. jeszcze widziałam w doć dobrej cenie całe systemy roletkowe (meblowe) w IKEI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 28.02.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 śliczne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 01.03.2006 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 śliczne dzięki! bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 01.03.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Czy takie coś mozna zamontować do szafy-garderoby? Próbował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 01.03.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 To ja dołącze jeszcze swoje pytanko czy ktoś probował zamocowac takie rolety w łazience do półek obłożonych płytkami?Czy to sie da wogóle coś takiego zrobić?Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 01.03.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Czegoś takiego własnie szukałem. Jak to wychodzi cenowo jeśli można wedzieć i jaką formę zakupu wybrałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 02.03.2006 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Czegoś takiego własnie szukałem. Jak to wychodzi cenowo jeśli można wedzieć i jaką formę zakupu wybrałaś. Będę miała jedna roletka w kuchni wymiary około 60 x 70 wys. Jezeli chodzi o zamontowanie to jest w gestii Pana który bedzie mi robił i montował meble kuchenne. Te roletki sa doc drogie, ale firma GRYC i tak ma je najtańsze. Dzwoniłam tez do innego producenta to krzynkšł mi 1400 zł za taka sama roletkę, a firmie Gryc około 500 zł. Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 02.03.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dzieki serdeczne A czy można u nich kupować detalicznie przez stronę czy u dystrybutora ( wsklepie) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 02.03.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dzieki serdeczne A czy można u nich kupować detalicznie przez stronę czy u dystrybutora ( wsklepie) ? W detalu też można, ale ceny dla "detalistów" jak wszędzie sš niestety trochę wyższe Te ceny które podawałam były własnie dla "detalistów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 07.03.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 a znacie moze producenta takich roletek tyle ze drewnianich? to znaczy z drewna? przydalyby mi sie takie, ale naprawde dobrej jakosci, bo bylyby w miejscu, ktore jest ostro 'na widoku'... na dobra sprawe chcialbym, zeby lico bylo drewniane, co bedzie gdzie indziej - to mnie juz nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts