kotany 24.02.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Szukam ekipy do budowy domu w Oleśnicy 164 m2 + 34 garaż z silki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopimi 09.03.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 hej i jak tam udały sie poszukiwania ekipy w Oleśnicy. Ja też szukam, ale ciezko mi to idzie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pifpaf 22.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Ja również szukam, na razie bezowocnie, przyłączam się do postu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotany 29.03.2006 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nie korzystajcie czasami z firmy Wzórbud z Ul. Krzywoustego z Oleśnicy. Gościu miał wycenić dom w ciągu paru dni , po tygodniu zadzwoniłem co z wyceną pan odpowiedział , że jeszcze dwadni i będzie . Niestety po 3 następnych tygodniach brak oddzewu. Pojechałem do niego po odbiór projektu --niestety nie miał czasu go oddać!!!! Gdy po następnych dwóch dniach przyjechałem po projekt pan wyjechał do mnie : jak mogłem , jak śmiałem mu zwrócić uwagę przy będących wtedy klientach na brak terminowości Powiedziałem , że jak będzie tak traktował klientów to daleko nie dojdzie na co on rzucił się na mnie i siłą chciał wyrzucić z biura bez oddania projektu.. Omijajcie tą firmę z daleka SZOK!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts