kombi 29.08.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 witam . może w dziale projekty są budowniczowie którzy wybudowali lub budują dl o2,,złocisty,, tzw. szkieletor i jesli mogli by podzielić się uwagami na temat budowy i inne info z góry dzieki lub ewn. namiary na takie place budowy na terenie szczecina lub okolic w promieniu 100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 24.02.2006 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 mam pytanie czy ktos buduje lub budował ten projekt w szczecinie lub okolicy CO O NIM SADZICIE WASZE uwagi i spostrzezenia ew może jakieś namiary gdzie takiego gotowca zobaczyc i ew. namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hermit 13.06.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Poszukuje kontaktu z firmą lub osobą, która zrealizowała ww projekt i budynek jest do obejrzenia na południu polski (śląsk, opolskie, małopolska). Chciałbym zobaczyć jak wygląda budynek w rzeczywistości.Z góry dziękuję z wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hluys 21.01.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Poszukuje kontaktu z firmą lub osobą, która zrealizowała ww projekt i budynek jest do obejrzenia na południu polski (śląsk, opolskie, małopolska). Chciałbym zobaczyć jak wygląda budynek w rzeczywistości. Z góry dziękuję z wszelkie informacje. Witam, w listopadzie odebrałam klucze od domu wg projektu Złocisty. zmieniłam w projekcie tylko rozmiar tarasu - poszerzyłam do 3,5 m przez co teraz w efekcie końcowym jest imponujący. Mogę przesłać zdjęcia na maila jeżeli jest jeszcze taka potrzeba. mój adres mail'owy [email protected] Dom stoi w Kikach woj. łódzkie. Pzdrawiam Katarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts