Robert-Ra 25.02.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Sprawdzałem czy taki temat pojawił się na forum ale nie znalazłem. Przy okazji ten engine do wyszukiwania jest daremny. Ale ad rem. Jesteśmy na samym początku i załatwiam warunki przyłączenia do sieci gazowej. Planujemy ogrzewanie na bazie kotła na węgiel z podajnikiem, ale nie wykluczamy, że dla wygody zainstalujemy również kocioł gazowy. We wniosku o warunki przyłączenia napisałem gazowni, że chcemy tak zrobić czyli ogrzewanie na gaz "awaryjnie". Powiedzieli, że jak tak, to oni nie podłączą, bo im się to nie opłaca. Mam wybór, albo biorę gaz i ogrzewam gazem, albo nie mam gazu w ogóle. Czy gazownia może tak stawiać sprawę ? Do tego ostrzegli, że jak napiszę, że chce gaz, ale potem będę go zużywał tylko na gotowanie to oni już przymierzają się, żeby takim klientom krótko mówiąc "dowalić". We wsi w której planuję budowę jest gazociąg i chyba tylko jeden dom jest ogrzewany gazem. Reszta bierze gaz tylko do kuchenek. Prosze o wszelkie info. Pozdrowienia,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 27.02.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Szukajcie a znajdziecie: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62202&highlight=gazownia mam podobny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert-Ra 27.02.2006 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Dzięki Pozdrowienia, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts