GochaW. 25.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Hossa przebywa w Koszalinie. Czarna Hossa jest mix-nowofundlandem. Ma 3 - 4 lata i niezwykłą, oryginalną urodę. To delikatna, urocza i troszkę nieśmiała sunia, pełna łagodności typowej dla psiego molosa. Kocha ludzi i jest gotowa znów zaufać. Hossa szuka rodziny pełnej szacunku dla braci mniejszych. Domu, w którym pies będzie przyjacielem i towarzyszem. Jeżeli masz serce tak wielkie, że uniesie dużą dawkę psiej wierności, jeżeli masz dom, w którym znajdziesz miejsce dla Dużej Czarnej Piękności zadzwoń: Kinga 600-870-571, napisz: mail: [email protected] http://img509.imageshack.us/img509/907/hossa31jf.jpg http://img466.imageshack.us/img466/7742/hossa28yw.jpg http://img502.imageshack.us/img502/8311/hossa18uy.jpg No popatrzcie !!! Hossa byłaby ozdobą każdego ogrodu Jeśli przeszkodą w przgarnięciu Hossy byłby tylko transport - zadzwoń, może coś wspólnie wymyślimy ? Ta piękna sunia marnieje w schronisku, wtłoczona do małego boksu z wieloma innymi skazańcami. To nie jest miejsce dla tak wrażliwej suni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ale cudna psina ! Az trudno uwierzyc, ze nikt jej nie chce !Ja wlasnie biore ze schroniska w Krakowie mala psine bez nozki i tez szukam transportu z Krakowa do Zgorzelca lub chociaz do Jeleniej Gory.Powodzenia slicznotko w poszukiwaniu domku. Uda sie, przeciez jestes sliczna i jeszcze na dodatek to piesek o wspanialym lagodnym usposobieniu, idealny jako ozdoba do ogrodu i kompan do zabaw dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.02.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Cudowna! Szkoda, że nie mogę jej wziąć. Moja sunia jest już wiekowa i nie toleruje innych zwierząt w domu... Pewnie Hossa szybko znajdzie właściciela. W dodatku z takim imieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GochaW. 27.02.2006 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ale cudna psina ! Az trudno uwierzyc, ze nikt jej nie chce ! ... ech... żeby to było tylko tak, że nikt jej nie chce jest znacznie gorzej Hossa przebywa w koszalińskim schronisku - to rejon raczej rolniczy... nie chciałabym nikogo urazić ale prawda jest taka: są chętni na Hossę z okolicy - do budy na łańcuch, bo przecież to duży pies i w sam raz do tego się nadaje Na razie udaje się odroczyć ten wyrok (dzięki przychylności Pani Dyrektor Schroniska) - tłumacząc, że Hossa nie nadaje się do pilnowania, że jest zbyt łagodna. I chyba jest w tym dużo prawdy - bo pewnie dlatego znalazła się w tym koszmarnym miejscu Ale ile mamy czasu???? Te ogłoszenia są jej jedyną szansą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zeczywiscie jest piekna. Bardzo zaluje , ze nie jestem jeszcze w Polsce, bo wzielabym ja natychmiast. Wracam dopiero w przyszlym roku i w przyszlym roku zaczynam budowe. I tak mam zamiar przygarnac dwie sunie ze schroniska. Serce mi sie kroi , ze nie moge jej zabrac juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Hossa jest juz w nowym domku. Ma za towarzyszy psy i piekne konie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 17.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 To wspaniała wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 17.03.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Hossa jest juz w nowym domku. Ma za towarzyszy psy i piekne konie. Cudownie Donoś nam coś o niej od czasu do czasu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 18.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Zuzia, wspaniała wiadomość. A co do transportu psinki ze schroniska dalej nic? Napisz może coś się da załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 18.03.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Zmień w temacie, że znalazła dom, wszyscy się ucieszą. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.03.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ara - niestety to nie ja ja wzielam, ale zapraszam na jej watek do : http://www.dogomania.pl ( w wyszukiwarce znajdziesz po wpisaniu : Hossa ) tyberian - transport, o ktory prosilam, udalo sie szybko zalatwic i moja " trzynozka - Polcia " jest juz u mnie od 5 marca . I jest wspaniala. Spokojniutka i slodka. Tu rowniez odsylam do jej watku w dogomanii - w " szukaj " wystarczy wpisac - " Pola bez nozki " Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 23.03.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dzięki Zuzia, gratuluję i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts