jackm 03.10.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Sezon jeszcze trwa a my mamy coraz niższe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 jestem zainteresowana świetlikiem 600mm. rozumiem że nie proponują Państwo sztywnych tuneli. może będą w przyszłości to bym sobie zmieniła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackm 26.09.2008 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam,oczywiście, że mamy w ofercie sztywne rury... zapraszam do sklepu na naszej stronie firmowej http://www.maxisolar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 oczywiście za późno o jakieś dwa tygodnie. trzeba się było wcześniej przyznać że wprowadzicie to bym poczekała. zwłaszcza po takiej rekomendacji jaką dostałam od Jerzego A swoją drogą ładnie to tak się reklamować w czyimś dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackm 26.09.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 oczywiście za późno o jakieś dwa tygodnie. trzeba się było wcześniej przyznać że wprowadzicie to bym poczekała. zwłaszcza po takiej rekomendacji jaką dostałam od Jerzego A swoją drogą ładnie to tak się reklamować w czyimś dzienniku? a szkoda, szkoda... przepraszam, może nie znam zasad na tym forum chciałem się tylko przypomnieć... Pozdrawiam serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ależ kolega jurek mówił tak ciepło o tobie że podejrzewam że nie miał nic kompletnie przeciwko ja również pozdrawiam no i pozostaje nieutulona w żalu że nie zdążyłam się załapać na... sztywną rurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackm 30.09.2008 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 no i pozostaje nieutulona w żalu że nie zdążyłam się załapać na... sztywną rurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackm 15.01.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Świetliki maxiSolar dostępne są teraz także ze sztywnymi rurami światłonośnymi. Zapraszam na strone firmową http://www.maxisolar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackm 03.06.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wszystkie świetliki rurowe maxiSolar zostały przekonstruowane. Są teraz jeszcze mocniejsze i dają jeszcze wiecej światła. Zapraszam na stronę http://www.maxisolar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackm 26.02.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam ponwnie i zapraszam na naszą stronę. Warto zapoznać się z naszymi największymi swietlikami rurowymi nazywanymi GRAND o średnicy rury 85 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts