mareksr 26.02.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Chodzi mi o to mając ogrzewanie kominkiem powietrze to najcieplejsze zbiera sie na górze a jesliby założyc taki żerandol z wiatrakiem to czy ten wiatrak wymiesza to powietrze tak zeby to powietrze z góry znalazło sie choc troche niżej.Może ktos to ma czy jest sens zakładac taki Zerandol??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 26.02.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Nie wiem tego z własnego doswiadczenia, ale mówiono mi że taki żyrandol robi robotę. Uruchamia się go co jakiś czas, powietrze się miesza i jest ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 26.02.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Szwagier ma taki patent i działa to super. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareksr 26.02.2006 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 moze ktoś jeszcze ma jakieś doswiadczenia z wiatraczkiem przy suficie Ja raczej go zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 26.02.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Teść ma. Czuję się, jakbym się przeniósł w czasie- do baru mlecznego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts