zawoja 26.02.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Od 3 miesięcy jestem właścielem pieca LING 25. Palę pelletem. Mam z nim (piecem) problem. Bez przerwy mi urywa zawleczkę (wkręca ją w wał i wyciągnięcie z niego tych metalowych wiórów jest nielada problemem, pozatym za każdym razem wał staje się coraz bardziej uszkodzony). Pellet mam na prawdę dobrej jakośći. Czy ktoś z was ma podobny problem? pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 26.02.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba się mylisz, masz łupek w węglu,powoduje on zrywanie zabezpieczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawoja 26.02.2006 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Ze co? ze mylę się czym palę? no raczej nie. Palę pelletem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 26.02.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 pardon. nie doczytałem,wezwij serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jmd 27.02.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Miałem podobny problem, ale przy innym kotle.Pomogło bardzo dokładne wyczyszczenie palnika (z odcinkiem aż do ślimaka) z nagaru.Wydaje mi się, że nawet w najlepszym pellecie znajdzie się trochę piachu i innego śmiecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts