Gość 26.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Korzystałam z ulgi budowlanej za 2004 rok. Teraz staram się odzyskać vat na materiały użyte na budowę domu. Czy mogę kwotę zwrotu obliczyć mnożąc kwotę podatku vat przez 68,18% jeśli faktur , które wykorzystałam do ulgi remontowej nie biorę pod uwagę w obliczeniach zwrotu vat? Czy też samo korzystanie z remontówki automatycznie narzuca niższy wskaźnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 28.02.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Sam fakt korzystania z ulgi budowlanej nie powoduje koniczności uztwania nizszego wskaźnika. Niższy stosujemy do faktur uzytych do ulgi budowlanej/remontowej, wyższy do "nie użytych". Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Kamień z serca, bo już wszystko policzyłam i wypełniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts