jaFIGA 27.02.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 jak myslicie czy dobrym pomysłem bedzie w pokoju 23m kw. umiescic sypilnie i pokoj dla 3 letniego dziecka ? zastanawiam sie and takim rozwiazaniem niewiem tylko czty to wyjdzie w zasadzie zalezy mi zeby ten dosc duzy pokoj stal sie takim pokojem naszej rodzinki prywatnym kątem:) chialabym tam i sypialnie i pokoj dzieciency i mozliwosc przebywania w dzien nieiwme jednak czy to sie da wykonac...pokoj jets dosc spory raczej kwadratowy na dluzszej scianie ma okan i wyjscie na duzy -dlugi na cal dlugosc pokoju balkon kurcze tak mi brakuje jescze jednego pokoju w tym mieszkaniu ...ale jak sie niema co sie lubi to sie lubi cosie ma...chcialbym to jakos wszytko wykorzystac, coprawda jescze jeden pokoj jest ale wolalabym go polaczyc z kuchnia poniewaz oba pomiesczenia sa bardzo male i niefunkcjonalne:) bylabym wdzieczna za jakies rady moze pomysly:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 27.02.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Narysuj schemat mieszkania to sie pomysli. Moim zdaniem lepiej przenieś dziecko do małego pokoju, a ty sie "zainstaluj" w tym dziennym -duzym.3 latek juz spokojnie moze zaczac spać sam.Minusem takiego rozwiazania jest koniecznosc codziennego składania kanapy - ale to nie jest jakis wielki problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaFIGA 27.02.2006 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 TAK TEZ MYSLALM TYLKO TO MIESZKANIE JETS TAK DZIWNIE NIEFUNKCJONALNIE ZROBIONE. ten duzy pokoj sšsiaduje z malym 10 m kw a ten maly z kolei z kuchnia ktora jest mikroskopijna nic sie nie miesci dlatego myslalm aby wyburzyc siane dzialowa pomiedzy kuchnia tym pokojem mniejszym wtedy zyskaja oba pomieszcenia i optycznej wielkosci i rzeczywistej poniewaz zyskaja duza czesc zupelnie niepotrzebnego kawalka przedpokoju , poprostu ta kuchnia jest ze tak powim nie dosc ze malutka to jescze na szarym koncy przedpokoju w ksztalcie litery L calkowicie odcieta od reszty domu a ja musze miec kontakt chocby z dzieckiem, dlatego mysle o przerobieniu kuchni i tego pokoju a ten najwiekszy chcialam jakos zagospodarowac na tka strefe sypialno prywatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaFIGA 28.02.2006 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 nie wim jak narysowac schemat mieszkania i go tu umiescic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts