minia 27.02.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Właśnie przeprowadzam remont generalny mieszkania z całkowitą wymianą instalacji elektrycznej. Mieszkanie ma 37 m2, wiec jest małe, a dzis dostałam wycenę od elektryka i powiem szczerze, trochę mnie zbiło z nóg...Cena, jaką zaproponował mi elektryk za wymianę całkowitą instalacji, obejmującą 7 pktów oświetleniowych, 18 obwodów gniazdowych, 1 obwód płyty kuchennej i tablicę rozdzielczą, to 2681 zl + VAT. Cena obejmuje robocizne i wiekszosc materiałów. Powiedzcie mi, czy to jest normalna cena, bo wydaje mi sie, ze grubo przesadzona. Na wycenie mam koszt obwodu oświetleniowego 60 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 27.02.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 jesli robocizna + materiał to cena wporzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia 27.02.2006 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Tak, cena obejmuje robociznę i materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek o1 28.02.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 witam. ciekaw jestem na jakiej podstawie ocenia sie czy ktoś dobrze wycenił . moj przedmowca (DACH BUD)POWIEDZIAL jeśli z materjalem to ok. a czy ten pan wie choć odrobinke co i jak mialo by wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 05.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam. A o KNR ktoś słyszał? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts