Gonga 09.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Nazwa firmy jak w temacie : KONF-BUD!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margo1 13.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam, czy ktoś ma doświadczenia budowlane, opinie na temat ekipy kierowanej przez Tadeusza Klimka z okolic Brzeska? DziękujęMargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 19.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 BIAŁA LISTA Biuro projektowa z Krakowa Aprojekt, ul. Dobrego Pasterza. Wykonują zlecenia fachowo i niedrogo. Robiłem u nich adaptację gotowego projektu, w stosunku do innych to są o ponad połowę tańsi!. Polecam a dużo zmian wprowadzałeś - możesz napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 O widzisz, znalazłeś ten wpis, o którym pisałam do Ciebie w wątku krakowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia138 24.01.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Biala lista:- BUDMUR - ul. Skosna: http://www.budmur.pl; (0-12) 262-03-40; kupilismy u nich cala ceramike, kominy, styropian, regipsy itd. - prosic p. Grzegorza - daje dobre rabaty i wszystko mozna z nim dogadac:) No i kierowcy super - dojechali i rozladowali dokladnie tam gdzie chcielismy i kiedy chcielismy. Czarna lista:- DACH CENTRUM - ul. Zawila - na pocztaku super rozmowy, problem sie zrobil gdy chcielismy oddac czesc materialu (wczesniej zapewniali ze mozemy) i gdy chcielismy dokupic jakies elementy orynnowania. W efekcie dalej nie mamy kompletnych rynien, ale po pisemnej skardze - czesc materialu moglismy zwrocic. Na razie tyle:) i zycze wszystkim powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 25.01.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Biała LISTA: Biuro projektów -" Dom dla Ciebie" - Pani Mariola Szczepaniak Kraków ulica ul. Kościuszki 43 Tani nie byli, ale naprawdę wszelkie zmiany, pomysły - ganianie po urzedach - rewelacja. No i skuteczni jeśli chodzi o zaklepanie zmian, ktore nie do końca były po myśli urzedników, ale za to mpo mojej - tak. Jan i Basia Haberka - tel. 608197109 - Wykonawca mojego stanu surowego od fundamentu po dach. Jakość bardzo dobra, - ale uwaga ! trzeba koniecznie podpisać umowe. Jak się tego nie zrobi - facet totalnie przedłuża terminy ! Natomiast sa bardzo uczciwi. Tak jak cena była ustalona - tak zrobili. Ceny też normalne - nie z księżyca. Dach - Wiesław Trętowicz - cholernie solidny facet, musze przyznać ze na dachach się zna - trzeba niestety uważać na terminowość. 694264191 CZARNA LISTA DACH SYTL s.c Kraków ul. Cystersów 26 straszni kombinatorzy - ceny jedne z najwyższych - jak chodzi o dachy jest tam taka dziewczyna ktora sprzedaje - zlapalem ja na tym ze jak ktos idzie po dodatki do dachowek a nie kupował u nich dachowki to chyba z zemsty potrafi za dodatek dać prawie 100% więcej ! A nuż sie klient nie kapnie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konf-Bud 25.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Nazwa firmy jak w temacie : KONF-BUD!!! Mało juz ludzi oszukałes Gonga>>Bóg ci wynagrodzi twoje grzechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 26.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Czarna listaUwaga na: Dominik Majerski - wykończeniówka : dyletant, znika po wzięciu zaliczkiStępniak Sławomir- dachy: sknocił i nie chce poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izzarider 28.01.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 BIAŁA LISTA Biuro projektowa z Krakowa Aprojekt, ul. Dobrego Pasterza. Wykonują zlecenia fachowo i niedrogo. Robiłem u nich adaptację gotowego projektu, w stosunku do innych to są o ponad połowę tańsi!. Polecam a dużo zmian wprowadzałeś - możesz napisać? Główną zmianą to było podpiwniczenie budynku. Za projekt piwnicy tutaj zapłaciłem 500 zł (inni chcieli 5000 zł za wykonanie projektu piwnicy). Oprócz tego adaptacja z drobnymi zmianami w projekcie za 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 28.01.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 BIAŁA LISTA tynki i wylewki Robert Pilch - bardzo solidna ekipa robią juz razem około 14 lat bardzo zorganizowani sumienni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 29.01.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 BIAŁA LISTA tynki i wylewki Robert Pilch - bardzo solidna ekipa robią juz razem około 14 lat bardzo zorganizowani sumienni Daj mi prosże namiary na priva na nich. Potrzebuje poleconych gości od tynków i wylewek. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 29.01.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam BIAŁA LISTA tynki i wylewki Robert Pilch - bardzo solidna ekipa robią juz razem około 14 lat bardzo zorganizowani sumienni Również poproszę o namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 30.01.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 napisz do mnie na prv lub adres email bo nie mam twojego maila to dam ci namiar pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 30.01.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Czesc szukam namiary na ekipe budowlana, budowa w powiecie Wielickim, chcialbym zaczac jeszcze w tym roku rozmawialem na razie z jednym potencjalnym wykonawca ale mam powazne watpliwosci. Rozwazam tez osobno robic, stan zero, mury, dach ale jezeli ktos to robi kompleksowo to nawet lepiej (chociaz najczesciej nie taniej ) __Pozdrawiam__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 30.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 POLECAM baardzo dokładnego fachowca od gładzi i wszelakich technik malarskich + podwieszane sufity, półeczki i wszelkie tego typu prace wykończeniowe. Fachowiec uratował nasze ściany po wcześniejszych, pożal sie Boże, fachowcach, dla których tynk cementowo- wapienny przebujający przez milimetrową warstwę gładzi to standard. Zatem do białej listy dorzucam pana Krzysztofa Czajkę z Wisły(dojazd w obrębie woj. małopolskiegi i śląskiego nie stanowi dla niego problemu). Służę zdjęciami z realizacji. Odradzam natomiast firmę GAMP Grażyna Musialik z Sosnowca !!! Sprawę z firmą GAMP postaram się dokładniej opisać aby oszczędzić potencjalnym kilentom problemów, z którymi musiałam sie borykać, zwłaszcza, że firma ogłasza się również na tym forum. Zdjęciami z realizacji, a w zasadzie ze spartolenia roboty również służę. pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 30.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Przypraszam, za podwóje wiadomości, już kasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 30.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Jasne Mój e-mail [email protected] pozdrawiam i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosna2007 30.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 może ktoś mógłby polecić jakąś przyzwoitą ekipę do wykonania stanu surowego - okolice Wieliczki obdzwoniłam podane wcześniej telefony, ale już za późno pozdrawiam Baśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.01.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Od nich: http://domartic.pl/index.php dostałam swego czasu rzetelną wycenę prac, ale byli dość drodzy, więc nie skorzystaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosna2007 30.01.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Słoneczko - dziękuję wysłałam do nich zapytanie, jak dostanę odpowiedź podzielę się wrażeniami, bo widzę, że takich potrzebujących jak ja jest więcej B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts