Mymyk_KSK 12.03.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 CZARNA LISTA: firma LES-GAZ z Krakowa zajmująca się wierceniem w betonie oraz wykonująca instalacje wod-kan-gaz-co. Radze omijać szerokim łukiem! Bliższe zapoznanie się z nimi grozi m. in. dużą dawką nerwów, stresu oraz narażeniem się na wyjątkową "kulturę" pracowników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 14.03.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Przestrzegam przed stolarzem Bartlomiejem Niewiadomskim spod Krakowa, wystepujacym na ebayu i allegro pod nickiem n-ski. Robil u mnie antresole, schody i instalacje elektryczna. Spieprzyl wlasciwie wszystko, a instalacja to po prostu dramat. Jak sie zorientowal, ze bedzie musial to poprawiac, to zniknal. Radze unikac wszelkich kontaktow z tym czlowiekiem. Pozdrawiam, M. Stolarz robił Ci elektrykę? No to czego się spodziewałeś hehehe... hehe komedia normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Przestrzegam przed stolarzem Bartlomiejem Niewiadomskim spod Krakowa, wystepujacym na ebayu i allegro pod nickiem n-ski. Robil u mnie antresole, schody i instalacje elektryczna. Spieprzyl wlasciwie wszystko, a instalacja to po prostu dramat. Jak sie zorientowal, ze bedzie musial to poprawiac, to zniknal. Radze unikac wszelkich kontaktow z tym czlowiekiem. Pozdrawiam, M. Stolarz robił Ci elektrykę? No to czego się spodziewałeś hehehe... hehe komedia normalnie Szkoda, ze nie nadazasz za watkiem. Stolarz robil stolarke a elektryk elektryke, a spieprzone wszystko rowno. Jeszcze raz powtarzam - chcecie miec zdrowe nerwy unikajcie pana NIEWIADOMSKIEGO jak ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 16.03.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Biala Lista:Tynkarze - p. Robert Pilch Potwierdzam, bo byli juz polecani na tej liscie, bardzo dobre zdanie o tynkach ktore u mnie wykonal pan Robert Pilch i jego ekipa. Nie sa najtansi ale polecam jezeli ktos mysli o tynkach cementowo-wapiennych pod malowanie z koncowa gladka szlichta. Nie trzeba robic gladzi a to sie oplaca. Bardzo zorganizowana i grzeczna ekipa. Kontakt byl juz wczesniej podawany. pzdrdada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 17.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 No Dobra. Natępny temat zakończony, więc można dodać nowy wpis. Biała LISTA - firma parkieciarska GRODEX z Krakowa http://www.parkiety.krakow.pl Naprawdę i organizacyjnie, i wykonawstwo super - zdjęcia do obejrzenia w moim dzienniczku tutaj: http://forum.muratordom.pl/post2402935.htm#2402935 Własciciel p. Grzegorz troche gadatliwy - ale nie wpływa to na jakośc parkietu, wiec ... moje uznanie, bo przez dwa ostsnie lata rzadko mi się trafiało, zeby było bez zawalanki - a tu niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.03.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czym lakierowali Ci te parkiety? Matowy, gładki połysk - miodzio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 17.03.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Rozmywacie temat. Tutaj podajemy tylko namiary na dobrych i złych wykonawców. Przypominam o powyższym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.03.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Rozmywacie temat. Tutaj podajemy tylko namiary na dobrych i złych wykonawców. Przypominam o powyższym ... A po co? Jestem w temacie, pytając o szczegóły prac poleconej tu firmy! A powyżej? Gadano o kartach płatniczych i o stomatologach, a rozmowa pięknie się rozwijała. Jeszcze coś, panie dżentelmenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 17.03.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Rozmywacie temat. Tutaj podajemy tylko namiary na dobrych i złych wykonawców. Przypominam o powyższym ... Musze poprzec Pawla, to jest forum, lista dobrych polecanych i zlych nie polecanych wykonawcow. Krotko i zwiezle i na temat. O szczegoly pytamy w wiadomosciach prywatnych pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin.m3000 17.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Zdecydowałem się Was ostrzec bo takich "fachowców" należy eliminować. Więc dodaję do czarnej listy firmę pana TOMASZA KAMUDY z Krakowa. 1. Źle zamontowany grzejnik spowodował zalanie pokoju i zniszczenie paneli i zawilgocenie ścian. Pan KAMUDA zdziwił się, że dzwonię do niego aby usunął usterkę. Musiałem wynająć inną firmę i 2 razy płacić. 2. Plamy na ścianach - pan KAMUDA stwierdził, że to przez farbę DULUX. 3. Po miesiącu - odpadają listwy podłogowe, odpadły 2 halogeny w łazience bo nie były wcale zamontowane, bąble pod malowaniem. 4. Hydraulik, który poprawiał instalację nie mógł się nadziwić jak można tak niesolidnie wykonać instalację. 5. Wymiana rury gazowej - zła rura niedozwolona, nie wykonał próby gazowej, ulatniał się gaz, a wziął 150 zł. Do poprawy. 6. Na pamiątkę mam ślady butów w wannie akrylowej. 7. Remont to była udręka - 2 razy zrywał płytki w łazience bo były nierówno. Dlaczego go nie wyrzuciłem z mieszkania?? Z braku doświadczenia po prostu zaufałem człowiekowi a on mnie oszukał. Tomasz Kamuda - Strzeżcie Się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.03.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Rozmywacie temat. Tutaj podajemy tylko namiary na dobrych i złych wykonawców. Przypominam o powyższym ... Musze poprzec Pawla, to jest forum, lista dobrych polecanych i zlych nie polecanych wykonawcow. Krotko i zwiezle i na temat. O szczegoly pytamy w wiadomosciach prywatnych pzdr dada_krk Tia ... i potem osoba która poleciła kogoś czy też nie poleciła, dostaje tysiące maili z pytaniem "a dlaczego? " a co zrobili? a po co? trochę bez sensu... polecamy z jakiegoś powodu... ale też publicznie można dopytać się co i po co i dlaczego... komu to przeszkadza?? merytorycznie pozostajemy w temacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xoron 18.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Myślę że jako wykonawcę stanu surowego mogę polecić Janusza Kozyrę tel.608417029. Tynkarze chwalili proste ściany. Szczegóły budowy znajdziecie w moim dzienniku. Mieliśmy jedynie drobny zgrzyt przy ostatnim rozliczeniu ale jak teraz na to patrze z pewnej perspektywy to można o tym zapomnieć. Zgadzam się w zupełności, p. Janusz to bdb i solidny wykonawca. U Mnie też wykonal stan surowy (z dachem) i jestem bardzo zadowolony. Wszystko proste. Obecnie buduje u mojego sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 18.03.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 CZARNA nawet BARDZO CZARNA LISTA SUFIGS TARNóW- SKłAD PSB MRóWKA kłamią na każdym kroku , nie dotrzymują terminów, gdy już zamówisz to po tobie nie polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xoron 18.03.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 BIAŁA LISTA: -geodeta Grzegorz Stachura ojciec i syn z Rząski 602308680- bardzo solidni i wszystko robia na czas -archeolog Marta Połtowicz 660537543 rozsądne ceny i terminowość - budowa domów wg projektu (przez kilku polecana) firma MONTEX Janusz Kozyra 608417029 - u mnie budowali do stanu surowego, ściany idealne-nie musiałem dopłacać tynkarzom ponieważ ściany były proste. Co ważna nie dzwonią co 5 min, że paczki z gwoździami im brakło czy coś. Spokojnie mozna pracować podczas budowy. Budowa z nimi to sama przyjemnośc choć do najtańszych juz nie należą. - tynki wewnętrzne maszynowe Kowalczyk&Kowalczyk Piotr Kowalczyk 501520609 - robią całą wykończeniówkę ale ja sprawdziłem ich tylko w tynkach i dlatego w tym mogę polecić(będa robić wylewki i sufity podwieszane to najwyżej dopiszę jak będzie ok) -okna Oknoplast Ochmanów producent - maja dobre i zgrane ekipy, reklamacje też rozwiązywane natychmiastowo -architekt wnętrz Małgorzata Kurowska 504288424-styl raczej nowoczesny chociaż potrafi zaadaptować elementu które już są. Jak dla mnie boska CZARNA LISTA: - bramy Veromex ul. Zakopiańska - solidny sprzedawca ale ekipa montujaca okropna, 3 razy przyjeżdżali z różnymi reklamacjami a i tak listwa nadprożna nie przylega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 18.03.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 BIAŁA LISTA: -architekt wnętrz Małgorzata Kurowska 504288424-styl raczej nowoczesny chociaż potrafi zaadaptować elementu które już są. Jak dla mnie boska napisz coś więcej - jak możesz to poprzyj zdjęciami, projektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xoron 18.03.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 BIAŁA LISTA: -architekt wnętrz Małgorzata Kurowska 504288424-styl raczej nowoczesny chociaż potrafi zaadaptować elementu które już są. Jak dla mnie boska napisz coś więcej - jak możesz to poprzyj zdjęciami, projektami właśnie zaczynam wykonywać jej projekty - postaram sie cos pokazac jak zrobia w przyszlym tygodniu sufuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 19.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 BIAŁA LISTA: -geodeta Grzegorz Stachura ojciec i syn z Rząski 602308680- bardzo solidni i wszystko robia na czas Potwierdzam ta opinie CZARNA LISTA: BOMAR 2 na ul. ZAkopianskiej Wszystko jest dobrze, gdy u nich kupujesz, ale gdy juz zrobisz zakupy wtedy zaczynaja sie problemy. Problemy sa z reklamacjami, z oddaniem czego kolwiek. Magazyn oddalony jest od sklepu o 10km. 2 razy magazynier wydal nie to co trzeba, raz brodzik, a raz inne plytki i oczywiscie po wszystko trzeba jechac na drugi koniec Krakowa. I platny transport, nawet przy zakupach na kwote powyzej 8000zl. Jednym slowem - brak porfesjonalizmu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 19.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ponieważ niektórzy mogą być zmuszeni (tak jak ja) do szukania geologa w celu badania geotechnicznego gruntu i sporządzenia opinii to mogę polecić Pana Pawła Różańskiego tel 0691669824. Byłem zmuszony wykonać takie badanie, przez przypadek trafiłem na niego i nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 20.03.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 BIAŁA LISTA: -architekt wnętrz Małgorzata Kurowska 504288424-styl raczej nowoczesny chociaż potrafi zaadaptować elementu które już są. Jak dla mnie boska A projekty tez boskie? bo szukam jakiejś pomocy, Jak się wycenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 20.03.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Polecam geologa: Brzozowski (601-414-672) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts