olga_j 27.10.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Tarasy z drewna egzotycznego Bangkirai skończone. Deska i montaż z F.H.U. Grodex z Krakowa 662-00-34-12,. Dodaje na Białą Listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietiap 29.10.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Biała: GEODETA Z czystym sumieniem mogę polecić panią Małgorzatę Wykurz (012) 638 21 23, (0602) 388 586. Profesjonalnie, szybko, miło i za niewygórowaną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzresiek987 29.10.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jako ze mam chwilke, polecam kolejnego wykonawce: - montaz paneli podlogowych - Panel-Pol (Al. Krasinskiego-na przeciwko kina Kijow), ale tak naprawde swietna ekipa montazowa - Pan Darek z bratem - solidni, szybcy, kulturalni i myslacy - nie moge sie do niczego przyczepic! tel do montazystow:723459747 na razie, odpukac, nie moge nikogo odradzic. P Ja też korzystałem z usług Panel-Pol tylko kupowałem na Kalwaryjskiej koło Matecznego świetna obsługa i fachowy montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzresiek987 29.10.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jako ze mam chwilke, polecam kolejnego wykonawce: - montaz paneli podlogowych - Panel-Pol (Al. Krasinskiego-na przeciwko kina Kijow), ale tak naprawde swietna ekipa montazowa - Pan Darek z bratem - solidni, szybcy, kulturalni i myslacy - nie moge sie do niczego przyczepic! tel do montazystow:723459747 na razie, odpukac, nie moge nikogo odradzic. P też polecam. Co prawda kupowałem na kalwaryjskiej, bo mam tam bliżej i nie montował Pan Darek tylko Pan Michał ale wszystko było w jak najlepszym porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jako ze mam chwilke, polecam kolejnego wykonawce: - montaz paneli podlogowych - Panel-Pol (Al. Krasinskiego-na przeciwko kina Kijow), ale tak naprawde swietna ekipa montazowa - Pan Darek z bratem - solidni, szybcy, kulturalni i myslacy - nie moge sie do niczego przyczepic! tel do montazystow:723459747 na razie, odpukac, nie moge nikogo odradzic. P też polecam. Co prawda kupowałem na kalwaryjskiej, bo mam tam bliżej i nie montował Pan Darek tylko Pan Michał ale wszystko było w jak najlepszym porządku A moze tak link do zdjatek z tak pieknych realizacji od wszystkich panow? Chetnie poogladamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 01.11.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Biala lista:Sklep istalacji wew. do wody, CO i gazu INSTALCOP ul Lagiewnicka 39, okolice ronda Matecznego, ulica za McDonaldem Szczerze polecam do zakupow instalacyjnych, grzejniki, piec gazowy, etc pan Dariusz uprzejmy i kompetentny sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 03.11.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Potrzebuję namiaru na firmę, wykonującą balustrady ze stali nierdzewnej i szkła hartowanego. Nie muszę chyba dodawać,że tanich i solidnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 03.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 na białą listę wpisuję wykonawców tynków wewnetrznych. Tynki gipsowe gładziutkie jak lustro. Panowie wykonuja także ( a jest ich 3 w ekipie) tynki cementowo wapienne (u mnie kuchni, 2 łazienki oraz suszarnia). Pozabezpieczali ładnie okna, potem po sobie pozamiatali. Pełna kultura. Bez przekleństw i picia. Zawsze doradzą. Zawsze odbierali telefon - nawet po wykonanej robocie (a to sie często nie zdarza). A powyższe dotyczy Pana Żmudy - telefon 772051874. Mają podobno coś wolnych teminów. Chciałem się do tego dołączyć. Wszystko pozabezpieczane a na koniec elegancko posprzątane, powycierane okna a nawet rurki od CO. Jakieś 600mkw tynku zajęło niecałe dwa tygodnie. Właśnie dzisiaj skończyli. Tynki cemwap robią z gotowych mieszanek baumit. Ściany równiusienkie jak lodowisko - polecam. Słuchajcie, ten telefon jest "nieprawidłowy", jak twierdzi telefonistka. Ma ktoś dobry numer do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 03.11.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Przypominam namiary na doskonałego wylewkarza: p. Marek 501 651 600 niestety doskonały nikt nie jest. Wylewki w domu ok, piekne i równe. Ale balkony już dokładnie spieprzone. Wylewka krzywa i wylana tak wysoko, ze nie ma jak płytkami zrobic spadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.11.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 na białą listę wpisuję wykonawców tynków wewnetrznych. Tynki gipsowe gładziutkie jak lustro. Panowie wykonuja także ( a jest ich 3 w ekipie) tynki cementowo wapienne (u mnie kuchni, 2 łazienki oraz suszarnia). Pozabezpieczali ładnie okna, potem po sobie pozamiatali. Pełna kultura. Bez przekleństw i picia. Zawsze doradzą. Zawsze odbierali telefon - nawet po wykonanej robocie (a to sie często nie zdarza). A powyższe dotyczy Pana Żmudy - telefon 772051874. Mają podobno coś wolnych teminów. Chciałem się do tego dołączyć. Wszystko pozabezpieczane a na koniec elegancko posprzątane, powycierane okna a nawet rurki od CO. Jakieś 600mkw tynku zajęło niecałe dwa tygodnie. Właśnie dzisiaj skończyli. Tynki cemwap robią z gotowych mieszanek baumit. Ściany równiusienkie jak lodowisko - polecam. Słuchajcie, ten telefon jest "nieprawidłowy", jak twierdzi telefonistka. Ma ktoś dobry numer do niego? Faktycznie jest źle zapisany, ma być: 722 05 18 74. Jeszcze raz polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 03.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzięki. Umówiłam się z panem Żmudą na "oględziny" właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.11.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzięki. Umówiłam się z panem Żmudą na "oględziny" właśnie. Jak coś to możesz pooglądać u mnie. W środę zaczynają wylewki, ekipa którą mi polecił. A jak będzie trzeba to dam namiar gdzie zamawiałem tynk Baumitu. Podobno był w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knapciu 05.11.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 .... A moze tak link do zdjatek z tak pieknych realizacji od wszystkich panow? Chetnie poogladamy. Witam, Jezeli jestes zainteresowana zdjeciami (nie jestem przekonany co do koncepcji dzielenia sie ze wszystkimi swoim wlasnym swiatem) to napisz na priva - moge cos podeslac ewentualnie zapraszam do domku - do obejrzenia jest ok 60m2 podlogi z paneli (czyli duzy material do analizy) - wg mnie tak jak napisalem wczesniej wyglada to naprawde dobrze. Z czystym sumieniem moge ich polecic. Natomiast jezeli chcialas wskazac, iz wykonawca lub jego znajomy sam siebie chwali, czego nie zakladam, to niestety bardzo sie pomylilas. Aha - niestety najprawdopodobniej po raz pierwszy zaproponuje kogos na czarna liste - material dowodowy gromadze:) Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga_j 05.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 WitamProszę na PRIV kontakt do solidnego i niedrogiego malarza (gładź + malowanie) Mieszkanie w starym budownictwie. A tak aby nie odbiega od tematu polecam Fliziarza: Pan Ryszard tel.608-860-134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga_j 05.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 WitamProszę na PRIV kontakt do solidnego i niedrogiego malarza (gładź + malowanie) Mieszkanie w starym budownictwie. A tak aby nie odbiega od tematu polecam Fliziarza: Pan Ryszard tel.608-860-134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 06.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ostrzegam nie dajcie się wykorzystać i nabrać na "rzetelnośc i fachowość" Firma budowlana "Jawi Bud" Janusz i Wiesław Gałka, Kraków, os. Złotej Jesieni totalny koszmar ZDECYDOWANIE NAJCZARNIEJSZA LISTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 06.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dzięki. Umówiłam się z panem Żmudą na "oględziny" właśnie. Jak coś to możesz pooglądać u mnie. W środę zaczynają wylewki, ekipa którą mi polecił. A jak będzie trzeba to dam namiar gdzie zamawiałem tynk Baumitu. Podobno był w dobrej cenie. O, super, mów, gdzie kupowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 06.11.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dzięki. Umówiłam się z panem Żmudą na "oględziny" właśnie. Jak coś to możesz pooglądać u mnie. W środę zaczynają wylewki, ekipa którą mi polecił. A jak będzie trzeba to dam namiar gdzie zamawiałem tynk Baumitu. Podobno był w dobrej cenie. O, super, mów, gdzie kupowałeś. Najtaniej wyszło mi w składzie Kolonia (ul. Ważewskiego - koło zakopianki tuż przed Marimexem). Z tego zo pamiętam to rozpiętość cenowa była pomiędzy 20zł a 17,8 za worek. Ta cena była już z dostawą HDSem. A wczoraj o 23 skończyli wylewki - ekipa polecona przez p. Żmudę. Jeszcze nie wchodziłem, tak więc nie wiem jaki efekt, ale w trakcie wyglądało OK. Napiszę później namiary jak już wszystko pooglądam. Ew. namiar na przedstawiciela w Kolonii p. Marcin Parzelski 502 169 983. Ale już z cementem to wyskoczyli z zawrotną ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hycel 06.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 MALIBORSKI CIESIELSTWO BUJAKÓW k/Kęt SERDECZNIE I Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM Fachowa i miła obsługa, niesamowite tempo robót, świetna organizacja i jakość. Kulturalni i niepijący (czy to jeszcze możliwe ?? biorąc pod uwagę poprzednią ekipe od budowlanki !!) pracownicy. http://www.maliborski.com Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 06.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No to już po wszystkim i mogę polecić kolejną ekipę (jak obiecałem). Wylewki maszynowe: Mateusz Ząbek 888 591 293. Ekipa 5 osób 200mkw zrobiła w jeden dzień (no może jeszcze połowę nocy) . Wylewki gładkie i równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts