Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jako ze mam chwilke, polecam kolejnego wykonawce:

- montaz paneli podlogowych - Panel-Pol (Al. Krasinskiego-na przeciwko kina Kijow), ale tak naprawde swietna ekipa montazowa - Pan Darek z bratem - solidni, szybcy, kulturalni i myslacy - nie moge sie do niczego przyczepic!

tel do montazystow:723459747

na razie, odpukac, nie moge nikogo odradzic.

P

Ja też korzystałem z usług Panel-Pol tylko kupowałem na Kalwaryjskiej koło Matecznego świetna obsługa i fachowy montaż

- montaz paneli podlogowych - Panel-Pol (Al. Krasinskiego-na przeciwko kina Kijow), ale tak naprawde swietna ekipa montazowa - Pan Darek z bratem - solidni, szybcy, kulturalni i myslacy - nie moge sie do niczego przyczepic!

P

też polecam. Co prawda kupowałem na kalwaryjskiej, bo mam tam bliżej i nie montował Pan Darek tylko Pan Michał ale wszystko było w jak najlepszym porządku

P

też polecam. Co prawda kupowałem na kalwaryjskiej, bo mam tam bliżej i nie montował Pan Darek tylko Pan Michał ale wszystko było w jak najlepszym porządku

A moze tak link do zdjatek z tak pieknych realizacji od wszystkich panow? Chetnie poogladamy. :wink:

na białą listę wpisuję wykonawców tynków wewnetrznych. Tynki gipsowe gładziutkie jak lustro. Panowie wykonuja także ( a jest ich 3 w ekipie) tynki cementowo wapienne (u mnie kuchni, 2 łazienki oraz suszarnia).

Pozabezpieczali ładnie okna, potem po sobie pozamiatali. Pełna kultura. Bez przekleństw i picia. Zawsze doradzą. Zawsze odbierali telefon - nawet po wykonanej robocie (a to sie często nie zdarza).

A powyższe dotyczy Pana Żmudy - telefon 772051874.

Mają podobno coś wolnych teminów.

Chciałem się do tego dołączyć. Wszystko pozabezpieczane a na koniec elegancko posprzątane, powycierane okna a nawet rurki od CO. Jakieś 600mkw tynku zajęło niecałe dwa tygodnie. Właśnie dzisiaj skończyli. Tynki cemwap robią z gotowych mieszanek baumit.

Ściany równiusienkie jak lodowisko - polecam.

Słuchajcie, ten telefon jest "nieprawidłowy", jak twierdzi telefonistka. Ma ktoś dobry numer do niego?

na białą listę wpisuję wykonawców tynków wewnetrznych. Tynki gipsowe gładziutkie jak lustro. Panowie wykonuja także ( a jest ich 3 w ekipie) tynki cementowo wapienne (u mnie kuchni, 2 łazienki oraz suszarnia).

Pozabezpieczali ładnie okna, potem po sobie pozamiatali. Pełna kultura. Bez przekleństw i picia. Zawsze doradzą. Zawsze odbierali telefon - nawet po wykonanej robocie (a to sie często nie zdarza).

A powyższe dotyczy Pana Żmudy - telefon 772051874.

Mają podobno coś wolnych teminów.

Chciałem się do tego dołączyć. Wszystko pozabezpieczane a na koniec elegancko posprzątane, powycierane okna a nawet rurki od CO. Jakieś 600mkw tynku zajęło niecałe dwa tygodnie. Właśnie dzisiaj skończyli. Tynki cemwap robią z gotowych mieszanek baumit.

Ściany równiusienkie jak lodowisko - polecam.

Słuchajcie, ten telefon jest "nieprawidłowy", jak twierdzi telefonistka. Ma ktoś dobry numer do niego?

Faktycznie jest źle zapisany, ma być:

722 05 18 74.

Jeszcze raz polecam.

....

A moze tak link do zdjatek z tak pieknych realizacji od wszystkich panow? Chetnie poogladamy. :wink:

Witam,

Jezeli jestes zainteresowana zdjeciami (nie jestem przekonany co do koncepcji dzielenia sie ze wszystkimi swoim wlasnym swiatem) to napisz na priva - moge cos podeslac ewentualnie zapraszam do domku - do obejrzenia jest ok 60m2 podlogi z paneli (czyli duzy material do analizy) - wg mnie tak jak napisalem wczesniej wyglada to naprawde dobrze. Z czystym sumieniem moge ich polecic.

Natomiast jezeli chcialas wskazac, iz wykonawca lub jego znajomy sam siebie chwali, czego nie zakladam, to niestety bardzo sie pomylilas.

Aha - niestety najprawdopodobniej po raz pierwszy zaproponuje kogos na czarna liste - material dowodowy gromadze:)

Pozdrawiam,

Przemek

Dzięki. Umówiłam się z panem Żmudą na "oględziny" właśnie. :)

Jak coś to możesz pooglądać u mnie. W środę zaczynają wylewki, ekipa którą mi polecił. A jak będzie trzeba to dam namiar gdzie zamawiałem tynk Baumitu. Podobno był w dobrej cenie.

O, super, mów, gdzie kupowałeś. :)

Najtaniej wyszło mi w składzie Kolonia (ul. Ważewskiego - koło zakopianki tuż przed Marimexem). Z tego zo pamiętam to rozpiętość cenowa była pomiędzy 20zł a 17,8 za worek. Ta cena była już z dostawą HDSem.

A wczoraj o 23 skończyli wylewki - ekipa polecona przez p. Żmudę. Jeszcze nie wchodziłem, tak więc nie wiem jaki efekt, ale w trakcie wyglądało OK. Napiszę później namiary jak już wszystko pooglądam.

Ew. namiar na przedstawiciela w Kolonii p. Marcin Parzelski 502 169 983. Ale już z cementem to wyskoczyli z zawrotną ceną.

MALIBORSKI CIESIELSTWO BUJAKÓW k/Kęt

SERDECZNIE I Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM

Fachowa i miła obsługa, niesamowite tempo robót, świetna organizacja i jakość.

Kulturalni i niepijący :D (czy to jeszcze możliwe ?? biorąc pod uwagę poprzednią ekipe od budowlanki !!) pracownicy.

http://www.maliborski.com

Pozdrawiam

Tomek