Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To ja też Pana Jacka będę bronić, a co?! ;) Chociaż jeszcze nie skończył u mnie, więc jak skończy, to napiszę, jak działa. :lol: Ale póki co - nie mam zastrzeżeń - terminy są jakie są, ale czekam cierpliwie, bo wiem, że różnie bywa. Ja jestem klientem koszmarnym, nie wiem, czego chcę, mam potwornego pecha i zawsze mi się przydarzają jakieś rzeczy, których w okolicy nikt nie widział. ;) Pan Jacek cierpliwie póki co znosi moje "ale ja nie mam pojęcia o co kaman" i zapewne ma o kim anegdoty opowiadać, ale jeszcze nie uciekł, co jest wielkim plusem. ;)

Zatem u mnie Aqua póki co na liście białej. :)

I jeszcze tynki pana Żmudy - PIĘKNE SĄ!!! Był już tu namiar gdzieś na niego podawany, ale jak ktoś chce, to odkopię u siebie. Świetna robota.

Podpisuje się Aqua też na białej liście u mnie, jak na razie ;-) ponieważ też jeszcze nie skończył ;-)

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja też Pana Jacka będę bronić, a co?! ;) Chociaż jeszcze nie skończył u mnie, więc jak skończy, to napiszę, jak działa. :lol: Ale póki co - nie mam zastrzeżeń - terminy są jakie są, ale czekam cierpliwie, bo wiem, że różnie bywa. Ja jestem klientem koszmarnym, nie wiem, czego chcę, mam potwornego pecha i zawsze mi się przydarzają jakieś rzeczy, których w okolicy nikt nie widział. ;) Pan Jacek cierpliwie póki co znosi moje "ale ja nie mam pojęcia o co kaman" i zapewne ma o kim anegdoty opowiadać, ale jeszcze nie uciekł, co jest wielkim plusem. ;)

I jeszcze tynki pana Żmudy - PIĘKNE SĄ!!! Był już tu namiar gdzieś na niego podawany, ale jak ktoś chce, to odkopię u siebie. Świetna robota.

prosze o namiar na tynkarza

prosze o namiar na tynkarza

P. Żmuda u mnie robił w październiku i właśnie teraz szoruję papierem ściernym tynki aby zrzucić ten piaseczek na wierzchu. Wychodzi równiusieńko, raczej na 98% nie będę kładł gładzi gipsowych. Mogę dopisać się do pochwał : tel: 722 05 18 74

Stolarz meblowy, terminowy i solidny bardzo nam jest potrzebny. Może ma ktoś jakieś nowe namiary?

a u Domańskiego próbowałaś? był tu na forum polecany, u nas też robił - co prawda schody i blaty - ale wiem, że meblami też się zajmuje.

Witajcie,

Niedawno zakonczylismy stan surowy i postanowilismy dorzucic swoje dwa grosze:

BIALA LISTA :(aczkolwiek z czarnymi plamami)

Sklad Budowlany Budrol w Kocmyrzowie - kupilem tam pustak porotherm 25 na caly dom ,35 palet, towar bez dodatkowych oplat przetrzymano mi ponad pol roku do czasu rozpoczecie budowy nie bylo rowniez problemu z terminem dostawy, mam za to duze zastrzezenia do jakosci tych cegiel - moi murarze twierdzili ze niektore z pustakow rozpadaja sie w rekach i niestety mieli racje

Ja tez mialem podobna sytuacje. Złóż reklamacje. Przyjdzie ekspert i oceni ,potem oddaja pieniadze lub pustaki

szukamy dobrej, solidnej i niedrogiej firmy brukarskiej -> czy ktos moze polecic kogos, ewentualnie przestrzec przed jakas firma?

z gory dziekuje

Zdecydowanie nie polecam firmy HELMUT z Zimnodołu. Mimo, że została przeszkolona co do krycia blachodachówką firmy Ahi Roofing na poprawki czekam już rok. Totalni partacze, zwodzą co do terminów, nie mozna skomtaktowac się z włascicielem "firmy". Teraz nawet psiej budy nie dałbym im do pokrycia.
Jesteśmy na szczęście już na finale naszych zmagań z budową. Wymieniam na razie dwie ekipy, które ewidentnie wpisują sie w białą i czarną liste:

Czarna lista- firma AQUA z Myślenic, podpisuje się pod wszystkimi zarzutami, niesamowite krętactwo!!! Uważajcie na Pana Jacka, bo to strata czasu i nerwów.

Witaj w klubie ....

Nie chce mowic "a nie mowilem..." patrz moj post w tym watku na temat AQUA... zenada...

Pozdrawiam

A to takie polskie jest – przyp…ć komuś (najlepiej będąc schowanym za monitorem) – przecież mnie nie dosięgnie…

U mnie - podobnie jak u wielu Forowiczów - pan Jacek wykonał całość prac związanych z ogólnie pojętym wod-kan-co. I jestem wyjątkowo zadowolony ! I tylko mi się Prezesie nie rozpłyń w zachwycie nad sobą ;-)

Polecam pana Jacka każdemu – BIAŁA lista!

Witam wszystkich forumowiczów!

Do tej pory miałam włączoną opcję "czytaj" :oops: , ale przyszła kryska .... :wink:

Bardzo proszę o namiary na pana Roberta Pilcha. Do tej pory tylko na pw był podawany, i to 2 lata temu... Jeśli ktoś ma i może podać to byłabym bardzo wdzięczna. Może być na pw.

Pozdrawiam wszystkich

A ja mam przyjemnosc wpisac na biala jak snieg liste firme wykonczeniowa Contractors. http://www.contractors.info.pl/index.php Moja posadzka betonowa zbiera komplementy, ale robia wszystko. 8)

Ja już dziękuję za namiary, chyba będą niepotrzebne. Udało mi się zgrać w terminach wylewki z polecanym Panem Markiem i tynki z innym Panem Markiem. :wink: Uff. Bo troszkę zaspałam i faktycznie za późno się wzięłam za dzwonienie.

Pozdrawiam.

Biała lista - porządnie i fachowo a przede wszystkim tanio...

Elektryk do 1 kW Pan Bogdan Kociura - Kraków tel. 664590029 (pytać o Bogdana - elektryka)

p.s

Malarz też z niego jest - fachowiec

Najczarniejsza z czarnych list - Pan MAREK S. Zakład wykonawstwa Energtycznego (ul.Domagały) - makabra!!!!!!!! Pzesuwał słup a zalegalizaownie tego trwa już 7 msc.

BEZ KOMENTARZA

Witajcie,

kolejny wpis na biała listę i to śnieżno białą to ekipa fliziarzy Pana Józefa 695399530

Bardzo sympatyczni, terminowi ( co nie znaczy że szybkie terminy - ale warto czekać) zgrani i bardzo dobrzy!

Flizy kładą świetnie, ładnie docinki robią jak fabryczne i na krawędziach robią fazy - żadnych listew wykończeniowych. Do tego dobrze nam doradzili z blatem łazienkowym za który nie wiedzieliśmy jak się zabrać - oni zrobili całą konstrukcję i wymyślili ładne wykończenia.

Po tym jak zrobili 2 łazienki , WC, przedpokój i wiatrołap jesteśmy pod dużym wrażeniem, zwłaszcza, że wzięli naprawdę niedużo.

Niestety mamy porównanie bo w garażu flizy robiła inna ekipa pana Szymona W. , która wzięła tyle samo a robili długo i spieprzyli robotę.

Na białą listę dodajemy też wylewki na d którymi wszyscy cmokają Pan Domagała 501293050 -tutaj była dobra cena i szybki czas no i jak twierdzą kolejne ekipy jakość.

Pozdrawiam

Sabrysek