redpradnik 04.08.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Pomysl super!! juz kilka razy brałem sie za spisanie tego do np excela.. ale wiecznie po pewnym czasie odpuszczałem - jesli trzeba moge pomoc. Co do posta kolezanki/kolegi powyzej... Ja z ekip ktore polecano jestem zadowolony - np Aqua uratował cała moja instalacje totalnie spiepszoną przez poprzedniego hydraulika. Tynki poleciłem i z czystym sumieniem polecam , Wylewki dzisiaj kończą rowniez firma z forum Pan Marek - tez polece. Tak wiec... jak ktos kogos tu polecil i sie sparzyłaś to moze napisz o kogo chodzi a nie pisz ogolnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 04.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wiem, że anetik chodzi m.in. o pana Mariusza od ogrodzeń, którego ja poleciłam. Co do drugiego wykonawcy to nie wiem. Pan Mariusz robi dłuuugo i tak sobie, ale poprawia błędy, jeśli mu się wytknie. No i był dużo tańszy niż ekipy z Krakowa, więc coś za coś. Mnie zrobił ogrodzenie - 200 metrów prawie, na pochyłym terenie - nie pieję z zachwytu, ale też nie narzekam. redpradnik - mam w excelu spisane kontakty wszystkie ale tylko do końca roku 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 04.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Firma DECOR - Michał Gruszka, http://www.tynkowanie.com.pl/index.html Szybko, zawsze terminowo i solidnie. U mnie tynki wew. zew. i wylewki i zabudowa poddasza! Stuk i ManiaO Oooo kolego nie tędy droga. Pana Gruszkę to na czarną listę! Przeglądnij wątek uważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anusia127 04.08.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Czy zna ktoś ekipę budowlaną Bogdana Borkowskiego z Bochni. Proszę o opinię. To dla mnie bardzo ważne. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.08.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Zbigniew100 napisał: Firma DECOR - Michał Gruszka, http://www.tynkowanie.com.pl/index.html Szybko, zawsze terminowo i solidnie. U mnie tynki wew. zew. i wylewki i zabudowa poddasza! Stuk i ManiaO Oooo kolego nie tędy droga. Pana Gruszkę to na czarną listę! Przeglądnij wątek uważnie... _________________ Już M. Gruszki nie ma na mojej liście. To początki. Ale o to chodzi abyście reagowali. Czytając niektóre wpisy moża sądzić, że to autoreklama i tyle . Zobaczymy co z tego wszystkiego będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankos 04.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MP58 04.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Czy ktoś z Was zna wykonawców wylewek i tynków ze Skawiny p. Tatarczuch , p Gałka oraz firmę zajmującą się wykończeniami pana Piwowarczyka również ze Skawiny. Jest na tym forum parę osób budujących w tym rejonie. Proszę o odpowiedź, zależy mi na opinii. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.08.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 O, o... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.08.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Biała i czarna lista firm Kraków i okolica Przepraszam bardzo Przeniesiono 8.04.2010 dohttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Małopolska-biała-i-czarna-lista-wykonawców.&p=4056112&viewfull=1#post4056112 Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anusia127 05.08.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Zbigniew100 Co to znaczy że "już go nie ma"? Przecież u moich znajomych buduje dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 05.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 fajny pomysl i spalił na panewce:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.08.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Nie, nie, nie. nie pogodzę się z tym . Poprostu będę przywoływał wpisy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 05.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ... No to ja zaczynam polecać Biała LISTA Hydraulik Pan Jacek - Aqua 603 630 261 - poprawił wszystko co było spiepszone przez poprzednia ekipe - i zrobil ogrzewanie podlogowe z grzejnikami itp Wylewki - Pan Marek - 501 651 600 - zmieniam zdanie wylewka krzywa w jednym rogu w salonie ://///// Przez 3 dni mi robili wylewke 200 m2 Panowie przyjezdzali rano o 7 a zaczynali prace o 12 ... bo mieli " ciezki" poprzedni dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.08.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Poprostu będzie to trochę więcej roboty. Nie ze mną te numery Bruner. Proszę o pomoc czy; - Zmiana wpisu - nie aktualne . Dzieki :l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 05.08.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To ja tez dorzucam coś od siebie Polecam : 1.Aqua mimo paru złych opinii wszystko w jak najlepszym porzadku, terminowo bez problemów 2. Elektryk Pan Ostafin (polecany już kilka razy) bardzo solidny wieczorem napisze nr tel. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 05.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To ja tez dorzucam coś od siebie Polecam : 1.Aqua mimo paru złych opinii wszystko w jak najlepszym porzadku, terminowo bez problemów 2. Elektryk Pan Ostafin (polecany już kilka razy) bardzo solidny wieczorem napisze nr tel. pozdrawiam Nie wiem jak ktos mogl miec problemy z Panem Jackiem i Adamem z Aqua - tak luznych i konkretnych i słownych facetow nie spotkalem wsrod wszystkich ekip ktore mialem tak ze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.08.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Eh, pomysł dobry, ale realizacja nie teges. Tylko narosło stron do przeczytania.Może ktoś pomógłby Zbigniewowi uporządkować listę, bo jak tak dalej pójdzie, zrobi się z tego spam, o ile już nim nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.08.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Nie, nie, nie. nie pogodzę się z tym . Poprostu będę przywoływał wpisy . To dobra rada - może lepiej jechać od końca ? Jak świadczy wiele wpisów [m.in w dziale "Wykonawca doskonały... i mniej"], u sporej części forumowych fachowców wystąpiły nieodwracalne zmiany zmiany dotyczą podejścia do uczciwej roboty, kwestii kosztów oraz samej fachowości jako takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nie, nie, nie. nie pogodzę się z tym . Poprostu będę przywoływał wpisy . To dobra rada - może lepiej jechać od końca ? Jak świadczy wiele wpisów [m.in w dziale "Wykonawca doskonały... i mniej"], u sporej części forumowych fachowców wystąpiły nieodwracalne zmiany zmiany dotyczą podejścia do uczciwej roboty, kwestii kosztów oraz samej fachowości jako takiej Dziękuję za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 06.08.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 my polecamy ekipę dachowców P.Franka Wrony jesteśmy bardzo zadowoleni z ich pracy i z efektu Ekipa znaleziona na forum juz polecana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts