Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pomysl super!! juz kilka razy brałem sie za spisanie tego do np excela.. ale wiecznie po pewnym czasie odpuszczałem - jesli trzeba moge pomoc.

Co do posta kolezanki/kolegi powyzej...

Ja z ekip ktore polecano jestem zadowolony - np Aqua uratował cała moja instalacje totalnie spiepszoną przez poprzedniego hydraulika.

Tynki poleciłem i z czystym sumieniem polecam , Wylewki dzisiaj kończą rowniez firma z forum Pan Marek - tez polece.

Tak wiec... jak ktos kogos tu polecil i sie sparzyłaś to moze napisz o kogo chodzi a nie pisz ogolnie!

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem, że anetik chodzi m.in. o pana Mariusza od ogrodzeń, którego ja poleciłam. ;)

Co do drugiego wykonawcy to nie wiem.

Pan Mariusz robi dłuuugo i tak sobie, ale poprawia błędy, jeśli mu się wytknie. No i był dużo tańszy niż ekipy z Krakowa, więc coś za coś. Mnie zrobił ogrodzenie - 200 metrów prawie, na pochyłym terenie - nie pieję z zachwytu, ale też nie narzekam. ;)

redpradnik - mam w excelu spisane kontakty wszystkie ale tylko do końca roku 2008. :)

Zbigniew100 napisał:

Firma DECOR - Michał Gruszka, http://www.tynkowanie.com.pl/index.html

Szybko, zawsze terminowo i solidnie. U mnie tynki wew. zew. i wylewki i zabudowa poddasza!

Stuk i ManiaO

Oooo kolego nie tędy droga. Pana Gruszkę to na czarną listę! Przeglądnij wątek uważnie...

Już M. Gruszki nie ma na mojej liście. :(

To początki. :oops:

Ale o to chodzi abyście reagowali. Czytając niektóre wpisy moża sądzić, że to autoreklama i tyle .

Zobaczymy co z tego wszystkiego będzie . :roll:

Czy ktoś z Was zna wykonawców wylewek i tynków ze Skawiny p. Tatarczuch , p Gałka oraz firmę zajmującą się wykończeniami pana Piwowarczyka również ze Skawiny. Jest na tym forum parę osób budujących w tym rejonie. Proszę o odpowiedź, zależy mi na opinii. Pozdrawiam wszystkich. :D

Biała i czarna lista firm Kraków i okolica

Przepraszam bardzo

Przeniesiono 8.04.2010 do

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Małopolska-biała-i-czarna-lista-wykonawców.&p=4056112&viewfull=1#post4056112

Edytowane przez Zbigniew100

... No to ja zaczynam polecać :)

Biała LISTA

Hydraulik Pan Jacek - Aqua 603 630 261 - poprawił wszystko co było spiepszone przez poprzednia ekipe - i zrobil ogrzewanie podlogowe z grzejnikami itp

Wylewki - Pan Marek - 501 651 600 - zmieniam zdanie wylewka krzywa w jednym rogu w salonie ://///// Przez 3 dni mi robili wylewke 200 m2 Panowie przyjezdzali rano o 7 a zaczynali prace o 12 ... bo mieli " ciezki" poprzedni dzien

To ja tez dorzucam coś od siebie Polecam :

1.Aqua mimo paru złych opinii wszystko w jak najlepszym porzadku, terminowo bez problemów

2. Elektryk Pan Ostafin (polecany już kilka razy) bardzo solidny wieczorem napisze nr tel.

pozdrawiam

Nie wiem jak ktos mogl miec problemy z Panem Jackiem i Adamem z Aqua - tak luznych i konkretnych i słownych facetow nie spotkalem wsrod wszystkich ekip ktore mialem tak ze..

Nie, nie, nie. nie pogodzę się z tym . :evil:

Poprostu będę przywoływał wpisy .

To dobra rada - może lepiej jechać od końca ?

Jak świadczy wiele wpisów [m.in w dziale "Wykonawca doskonały... i mniej"], u sporej części forumowych fachowców wystąpiły nieodwracalne zmiany 8)

zmiany dotyczą podejścia do uczciwej roboty, kwestii kosztów oraz samej fachowości jako takiej ;)

Nie, nie, nie. nie pogodzę się z tym . :evil:

Poprostu będę przywoływał wpisy .

To dobra rada - może lepiej jechać od końca ?

Jak świadczy wiele wpisów [m.in w dziale "Wykonawca doskonały... i mniej"], u sporej części forumowych fachowców wystąpiły nieodwracalne zmiany 8)

zmiany dotyczą podejścia do uczciwej roboty, kwestii kosztów oraz samej fachowości jako takiej ;)

Dziękuję za radę. :)