Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pomysl super!! juz kilka razy brałem sie za spisanie tego do np excela.. ale wiecznie po pewnym czasie odpuszczałem - jesli trzeba moge pomoc.

Co do posta kolezanki/kolegi powyzej...

Ja z ekip ktore polecano jestem zadowolony - np Aqua uratował cała moja instalacje totalnie spiepszoną przez poprzedniego hydraulika.

Tynki poleciłem i z czystym sumieniem polecam , Wylewki dzisiaj kończą rowniez firma z forum Pan Marek - tez polece.

Tak wiec... jak ktos kogos tu polecil i sie sparzyłaś to moze napisz o kogo chodzi a nie pisz ogolnie!

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem, że anetik chodzi m.in. o pana Mariusza od ogrodzeń, którego ja poleciłam. ;)

Co do drugiego wykonawcy to nie wiem.

Pan Mariusz robi dłuuugo i tak sobie, ale poprawia błędy, jeśli mu się wytknie. No i był dużo tańszy niż ekipy z Krakowa, więc coś za coś. Mnie zrobił ogrodzenie - 200 metrów prawie, na pochyłym terenie - nie pieję z zachwytu, ale też nie narzekam. ;)

redpradnik - mam w excelu spisane kontakty wszystkie ale tylko do końca roku 2008. :)

Firma DECOR - Michał Gruszka, http://www.tynkowanie.com.pl/index.html

Szybko, zawsze terminowo i solidnie. U mnie tynki wew. zew. i wylewki i zabudowa poddasza!

Stuk i ManiaO

Oooo kolego nie tędy droga. Pana Gruszkę to na czarną listę! Przeglądnij wątek uważnie...

Zbigniew100 napisał:

Firma DECOR - Michał Gruszka, http://www.tynkowanie.com.pl/index.html

Szybko, zawsze terminowo i solidnie. U mnie tynki wew. zew. i wylewki i zabudowa poddasza!

Stuk i ManiaO

Oooo kolego nie tędy droga. Pana Gruszkę to na czarną listę! Przeglądnij wątek uważnie...

Już M. Gruszki nie ma na mojej liście. :(

To początki. :oops:

Ale o to chodzi abyście reagowali. Czytając niektóre wpisy moża sądzić, że to autoreklama i tyle .

Zobaczymy co z tego wszystkiego będzie . :roll:

Czy ktoś z Was zna wykonawców wylewek i tynków ze Skawiny p. Tatarczuch , p Gałka oraz firmę zajmującą się wykończeniami pana Piwowarczyka również ze Skawiny. Jest na tym forum parę osób budujących w tym rejonie. Proszę o odpowiedź, zależy mi na opinii. Pozdrawiam wszystkich. :D

Biała i czarna lista firm Kraków i okolica

Przepraszam bardzo

Przeniesiono 8.04.2010 do

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Małopolska-biała-i-czarna-lista-wykonawców.&p=4056112&viewfull=1#post4056112

Edytowane przez Zbigniew100

... No to ja zaczynam polecać :)

Biała LISTA

Hydraulik Pan Jacek - Aqua 603 630 261 - poprawił wszystko co było spiepszone przez poprzednia ekipe - i zrobil ogrzewanie podlogowe z grzejnikami itp

Wylewki - Pan Marek - 501 651 600 - zmieniam zdanie wylewka krzywa w jednym rogu w salonie ://///// Przez 3 dni mi robili wylewke 200 m2 Panowie przyjezdzali rano o 7 a zaczynali prace o 12 ... bo mieli " ciezki" poprzedni dzien

Poprostu będzie to trochę więcej roboty. :o

Nie ze mną te numery Bruner.

Proszę o pomoc czy;

- Zmiana wpisu - nie aktualne .

Dzieki :l

To ja tez dorzucam coś od siebie Polecam :

1.Aqua mimo paru złych opinii wszystko w jak najlepszym porzadku, terminowo bez problemów

2. Elektryk Pan Ostafin (polecany już kilka razy) bardzo solidny wieczorem napisze nr tel.

pozdrawiam

To ja tez dorzucam coś od siebie Polecam :

1.Aqua mimo paru złych opinii wszystko w jak najlepszym porzadku, terminowo bez problemów

2. Elektryk Pan Ostafin (polecany już kilka razy) bardzo solidny wieczorem napisze nr tel.

pozdrawiam

Nie wiem jak ktos mogl miec problemy z Panem Jackiem i Adamem z Aqua - tak luznych i konkretnych i słownych facetow nie spotkalem wsrod wszystkich ekip ktore mialem tak ze..

Eh, pomysł dobry, ale realizacja nie teges. Tylko narosło stron do przeczytania.

Może ktoś pomógłby Zbigniewowi uporządkować listę, bo jak tak dalej pójdzie, zrobi się z tego spam, o ile już nim nie jest.

Nie, nie, nie. nie pogodzę się z tym . :evil:

Poprostu będę przywoływał wpisy .

To dobra rada - może lepiej jechać od końca ?

Jak świadczy wiele wpisów [m.in w dziale "Wykonawca doskonały... i mniej"], u sporej części forumowych fachowców wystąpiły nieodwracalne zmiany 8)

zmiany dotyczą podejścia do uczciwej roboty, kwestii kosztów oraz samej fachowości jako takiej ;)

Nie, nie, nie. nie pogodzę się z tym . :evil:

Poprostu będę przywoływał wpisy .

To dobra rada - może lepiej jechać od końca ?

Jak świadczy wiele wpisów [m.in w dziale "Wykonawca doskonały... i mniej"], u sporej części forumowych fachowców wystąpiły nieodwracalne zmiany 8)

zmiany dotyczą podejścia do uczciwej roboty, kwestii kosztów oraz samej fachowości jako takiej ;)

Dziękuję za radę. :)