Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Czy ktoś mógłby mi polcieć ekipę od oczyszczalni przydomowych? I tak w ogóle jaka jest lepsza mechaniczna czy biologiczna oraz jak to wygląda cenowo? Pozdrawiam

dodaję pytanie o firmę

Witam

Sorrki , ale wciaz walkuje temat DEKARZY , czy znacie kogos solidnego ( rozsadna cena mile widziana !!!!! )

Pozdrawiam :)

Dachmistrzowie:

Franek Wrona: 513 067 338

Wacław Wiśniewski: 662 241 168

Kiedyś pracowali razem, teraz mają 2 odrębne firmy. Obaj dobrzy, ale Franek jest jeszcze mniej zepsuty i przez to tańszy :) Powiedz, że masz kontakt od Oli z Muratora :)

Dachmistrzowie:

Franek Wrona: 513 067 338

Wacław Wiśniewski: 662 241 168

Kiedyś pracowali razem, teraz mają 2 odrębne firmy. Obaj dobrzy, ale Franek jest jeszcze mniej zepsuty i przez to tańszy :) Powiedz, że masz kontakt od Oli z Muratora :)

Hejka

Dzieki SLONECZKO no wlasnie do Franka nie moge sie kurka dodzwonic :evil: , a Wisniewski robil mi juz wycene dachu :roll: :roll: :roll: ..... i z tym zepsuciem trafilas w przyslowiowa 10 !!!!

Witam wszystkich. New Bud z Krakowa smialo z czystym sumieniem

mogę ich polecic pod kazdym wzgledem.Terminowi bardzo rzetelni,wlasciciel przez caly czas jest z ekipa,moze nie sa bardzo tani ale to sie rekompensuje.U mnie robili kompleks lacznie z meblami.Polecam w 100%.Ich strona newbudkrakow.com warto podpaczyc bo sami projektuja i dobrze potrafia doradzic.

Hejka

Dzieki SLONECZKO no wlasnie do Franka nie moge sie kurka dodzwonic :evil: ,

Też próbowałam, ale był poza zasięgiem :( Wysłałam mu smsa, że jest potrzebny i jeśli się nie odezwie, to znajdę go przez naszych murarzy i dam Ci znać, czy nie zmienił przypadkiem nr telefonu.

mogę ich polecic pod kazdym wzgledem.Terminowi bardzo rzetelni,wlasciciel przez caly czas jest z ekipa,moze nie sa bardzo tani ale to sie rekompensuje.U mnie robili kompleks lacznie z meblami.Polecam w 100%.Ich strona newbudkrakow.com warto podpaczyc bo sami projektuja i dobrze potrafia doradzic.

Podpacze, jak bedziesz miec wiecej postow, aniolku. 8)

Hejka

Dzieki SLONECZKO no wlasnie do Franka nie moge sie kurka dodzwonic :evil: ,

Też próbowałam, ale był poza zasięgiem :( Wysłałam mu smsa, że jest potrzebny i jeśli się nie odezwie, to znajdę go przez naszych murarzy i dam Ci znać, czy nie zmienił przypadkiem nr telefonu.

Hejka :D

Sloneczko ja nadal nie moge sie z Nim skomunikowac , ale moja kolezanka w Polsce miala to szczescie i udalo sie jej wreszcie dodzwonic ...... :lol: Juz podal mi cene za metr , jeszcze musze tylko uzgodnic co ta cena zawiera . Moze mnie uda sie w koncu z nim porozmawiac bo przez posrednikow ( pelnomocnikow ) to wiesz jakie moga byc przeklamania , a szczerze mowiac sama lubie takie rzeczy dograc .

Jestes SUPER dzieki wielkie za zainteresowanie ..... :wink: dam znac jak uzgodnie wszystko .

Hejka

Jeszcze mam pytanko .... mieliscie moze kontakt z http://www.trapez-carbo.com.pl/index.php/podStrona/pokaz/287/4 chce u nich zrobic wycene dachowki :)

Hejka

Franek do mnie zadzwonil :o .... spoko gosc :D wszystko omowilismy , powiedzialam , ze namiar dostalam od Ciebie cena uzgodniona ( naprawde bardzo rozsadna ) "zaklepalam" chlopakow na dach we wrzesniu - pazdzierniku zalezy od warunkow pogodowych . Pozdrawiam :wink:

obejrzałam galerię na stronie newbudkrakow.com i jedna z realizacji jest mi znana, jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Tak ułożonych płytek nie chciałabym mieć nawet w kotłowni.

BIALA LISTA polecam

Nadzor wykonawczy, inspektor nadzoru - Wojciech Wadowski ([email protected] tel. 791 328 084)

U mnie wykonal inspekcje konstrukcji dachu. Rzeczowo i sprawnie. Znalazl wiele niedociagniec i powaznych bledow, ktore dzieki temu zostaly poprawione. Komunikatywny, co pomaga w uzeraniu sie z wykonawcami

Pzdr

BIALA LISTA polecam

Geolog Tadeusz Nowak (Krakow, tel na priv). Robi glownie wieksze inwetsycje, ale u mnie robil opinie na trudnej dzialce pod domek (Mogilany). Sensowny cenowo i profesjonalny.

Pomogl tez pozniej, gdy z powodu bledu architekta (musze go wpisac na czarna liste) i wykonawcow ("firma" Budimar Marcin Leszczynski zostala juz u mnie na czarnej liscie umieszczona) powstaly u mnie szalunki law fund. na nienosnym gruncie (nosny nie mogl byc po tylko trawe zebrali, troche...)

Pozdrawiam

Witam

Czy ktoś mógłby mi polcieć ekipę od oczyszczalni przydomowych? I tak w ogóle jaka jest lepsza mechaniczna czy biologiczna oraz jak to wygląda cenowo? Pozdrawiam

dodaję pytanie o firmę

Ponawiam prośbę :)

Witam

dodaję pytanie o firmę

Ponawiam prośbę :)

Ja juz kiedys pisalem na innym watku - mam zloze czynne z firmy Ekotech (z Jastrzebia). Sama oczyszczalnia (AT-6) jest bardzo ok. Pobor pradu ok 30kWh/mc (15PLN/mc).

Ekipe nie do konca moge polecic, bo byli bardzo malo elastyczni w kwestii terminow montazu (Jastzrebie nie jest az tak daleko od KRK, a zlecenie w koncu przyjeli...) a i robienie projektu POS(zglaszalem budowe POS, a w projekcie mialem szambo) przeciagalo sie dluuuuuuugo.

Powiedzialbym - SZARA :-) LISTA.

A czy qqlio powyżej nie poleca?

Ja mam namiar na naszego kierbuda, ale mieszka w Krynicy i dojeżdżał raz w miesiącu. Taką zresztą mieliśmy ekipę, że nie musiał częściej :)