Pawciuniu 11.01.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Na Liście mamy Pana ; Grzegorz Piwowar. tel. 601 187 052 Czy to przypadkiem nie ta sama firma ? Nie, jest to inna firma (ale z tego co mówił Pan Zbyszek to jego brat również ma firmę zajmującą się pokryciami dachowymi więc być może ta zbieżność nazwisk nie jest przypadkowa Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Jakis czas temu polecalam przeprowadzkowa firme przeprowadzkiabram.pl, ale po trzeciej akcji przeprowadzkowej mam spore porownanie i wychodzi na to, ze firma http://www.przeprowadzki-stachurski.pl/ jest jeszcze lepsza. Pierwsze spotkanie z przeprowadzkiabram bylo super, bo bylismy umowieni na konkretna kwote, kolejna przeprowadzka juz nie byla az tak szybka, bo chlopaki pracowali na godziny i zajelo im to 8 h (w tym akcje typu - najwiekszy osilek lapie sie za koszyczek z kosmetykami albo jedna roslinke ). Ze Stachurskim bylam umowiona na godziny, ale prawie za to samo, za co Abram wzial 740, Stachurski wzial... 210 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.01.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Nie, jest to inna firma (ale z tego co mówił Pan Zbyszek to jego brat również ma firmę zajmującą się pokryciami dachowymi więc być może ta zbieżność nazwisk nie jest przypadkowa Pozdrawiam Anka Dziękuję. W takim razie niech pracuję każdy na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin172 13.01.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Dzięki "Najlepszy Doradco", a czy nie masz przypadkiem jakiejkolwiek informacji na temat firmy TOP-BUD z Węgrzc koło Krakowa? ZDECYDOWANIE BIAŁA LISTA. Firma Topbud z Węgrzc budowali mi dom w Michałowicach w 2010r stan surowy otwarty Miałem ich w sumie z polecenia i faktycznie nie zawiodłem się . Umówiłem się na kompleksową obsługę wraz z dostawami wszystkich materiałów, tak że nic mnie nie obchodziło. Jakość obsługi naprawdę profesjonalna robota wykonana w terminie ( mimo że latem lało) bardzo zadowolony jestem szczególnie z dachu obróbki blacharskie aż miło popatrzeć. Właściciel firmy i budowlańcy pogadani i kumaci jak trzeba to doradzą . Żadnych problemów z rozliczeniami - rozliczałem się etapowo. Gwarancje wypisali na piśmie. Tak że do stanów surowych do budowy domu możesz brać ich w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin172 13.01.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 ZDECYDOWANIE BIAŁA LISTA. Firma Topbud z Węgrzc budowali mi dom w Michałowicach w 2010r stan surowy otwarty Miałem ich w sumie z polecenia i faktycznie nie zawiodłem się . Umówiłem się na kompleksową obsługę wraz z dostawami wszystkich materiałów, tak że nic mnie nie obchodziło. Jakość obsługi naprawdę profesjonalna robota wykonana w terminie ( mimo że latem lało) bardzo zadowolony jestem szczególnie z dachu obróbki blacharskie aż miło popatrzeć. Właściciel firmy i budowlańcy pogadani i kumaci jak trzeba to doradzą . Żadnych problemów z rozliczeniami - rozliczałem się etapowo. Gwarancje wypisali na piśmie. Tak że do stanów surowych do budowy domu możesz brać ich w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.01.2011 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Marcin, a ja Ci nie wierzę że byłeś ich klientem. Znowu mi śmierdzi kryptoreklamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.01.2011 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Marcin, a ja Ci nie wierzę że byłeś ich klientem. Znowu mi śmierdzi kryptoreklamą. :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 14.01.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 :yes::yes: Tym bardziej, że kod poczowy Michałowic to 32-091, wiem bo mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malina22 14.01.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Najgorsza firma tynkarska "Pro House" Marcina Hruściaka z Fanisławic koło Kielc. Nie dość ze partacz to jeszcze złośliwy!!!! Nie polecam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitavia 22.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Witam. Biała lista ELEKTRYK Zdecydowanie na białej liście wpisuję pana Łukasza tel. 502 739 924 okolice Wieliczki, Gdowa, Krakowa, Solidny, niedrogi, zajmuje się "papierkami", wykonuje: instalacje elektryczne, domofony, anteny itp. Jesteśmy bardzo zadowoli. Edytowane 22 Stycznia 2011 przez anitavia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystyna M 22.01.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Czarna lista – pan Bogdan, fliziarz, okolice Wieliczki, 500631532 Umówiony rok wcześniej. Jeszcze tydzień przed rozpoczęciem pracy prosi o zaliczkę (symboliczną) dla zabezpieczenia terminu. Dla nas to sygnał, że na pewno przyjdzie i boi się żeby go nie wyrolować. Poprzednią pracę wykonywał w domu obok i na bieżąco były dogadywane szczegóły. Dokładnie o umówionej godzinie w dzień rozpoczęcia pracy dzwoni i informuje, że nie przyjeżdża. Tłumaczy się chorobą, a przyciśnięty do muru przyznaje, że w ogóle nie ma zamiaru podjąć u nas pracy. W końcu udało się odzyskać zaliczkę, ale musieliśmy szukać nowego fachowca. A czas leci. Wystarczyło wcześniej powiedzieć, że ta robota mu nie pasuje i nie zawracać głowy. Jak najdalej od takich fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 22.01.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 WitajcieZamierzamy zacząć latem budowę i obecnie szukamy architekta do projektu indywidualnego. Spodobał się nam właściciel Mirpolu z Węgrzców, wycenia się na 7500zł. Czy to dobra cena? Czy ktoś z was miał z nim do czynienia (lub z ogóle z tą firmą)? A może macie namiary na innych projektantów, którzy podejmują się projektowania od zera, a nie tylko adaptacji? Potrzebny też będzie geodeta do mapek, na razie mam ofertę za 650zł brutto - Michał Nowosielski. Znacie? Rzetelny? Czy przy mapie można coś w ogóle spartolić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.01.2011 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Czarna lista – pan Bogdan, fliziarz, okolice Wieliczki, 500631532 Umówiony rok wcześniej. Jeszcze tydzień przed rozpoczęciem pracy prosi o zaliczkę (symboliczną) dla zabezpieczenia terminu. Dla nas to sygnał, że na pewno przyjdzie i boi się żeby go nie wyrolować. Poprzednią pracę wykonywał w domu obok i na bieżąco były dogadywane szczegóły. Dokładnie o umówionej godzinie w dzień rozpoczęcia pracy dzwoni i informuje, że nie przyjeżdża. Tłumaczy się chorobą, a przyciśnięty do muru przyznaje, że w ogóle nie ma zamiaru podjąć u nas pracy. W końcu udało się odzyskać zaliczkę, ale musieliśmy szukać nowego fachowca. A czas leci. Wystarczyło wcześniej powiedzieć, że ta robota mu nie pasuje i nie zawracać głowy. Jak najdalej od takich fachowców. Witaj Mialam podobnie z wykonawca dachu ...... umowiony w marcu 2010 tydzien przed praca we wrzesniu 2010 podjechal na dzialke zaczal stawiac warunki min. cene chcial podniesc , zakaz robienia zdjec i to co najbardziej mi sie spodobalo zakaz wtracania sie do Jego pracy !!!!! , wszystko to powiedzial mojemu pelnomocnikowi , natomiast moich telefonow nie odbieral ..... zostawil mnie na przyslowiowym lodzie , projekt domu podrzucil mojemu znajomemu nie sam , ale przez swoja ciezarna zone ........ Bardzo niepowazne podejscie do klienta ..... Dobrze , ze jesien w przeciwienstwie do wiosny i lata okazala sie dobra pod wzgledem pogody i nowa ekipa zdolala uporac sie z dachem przed deszczem i zima ..... . Wlasciwie jest to dobra okazja zeby umiescic Go na czarnej liscie , nie mialam okazji sprawdzic jak wykonuje prace ........ na czarna liste trafia za co najmniej niepowazne podejscie do pracy i klienta .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steniu 23.01.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jak ktos potrzebuje elektryka ktory mysli a nie klepie instalki z projektu to ja moge polecic w 101% pana Mieczysława 695543226 ,musiałbym długo pisac alepowiem ze z nim i jego kumplem to miło siasc i wypic kawe:)a robota zrobiona elegancko ,czysto i z głowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia77 24.01.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 WitamPoszukuję kogoś do wykonania mebli kuchennych może ktoś z Was mógłby mi pomóc. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.01.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam Poszukuję kogoś do wykonania mebli kuchennych może ktoś z Was mógłby mi pomóc. Z góry dziękuję i pozdrawiam Zapraszam do mojego podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogusz_g 25.01.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam,Czy ktoś z szanownych forumowiczów może polecić ekipę do wykonania płyty fundamentowej?Budowa na południowej stronie Krakowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 27.01.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Witam,potrzebuję namiar na firmę kamieniarską, gdzie można kupić marmur RainForest w dobrej cenie i go obrobić na płytę do kominka. Może być dalej od Krakowa, tylko żeby wycięcie i podklejenie nie kosztowało drugie tyle co ten kamień ;-( Drugie pytanie. Czy w tym roku tak bardzo podskoczyły ceny? Właśnie dostałam wycenę schodów drewnianych i balustrady z nierdzewki od Pana, który wykonywał takie same schody znajomym w zeszłym roku. I dowiedziałam się, że ceny od zeszłego roku wzrosły o 20%. Koszmar!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORHOT 27.01.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 W Krakowie na wylocie w stronę Myślenic - Krakstone. Powinni mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZosiaS 31.01.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Kazdy poleca swojego fachowca polece i ja swojego elektryka. Niestety nie bede podawac tel. publicznie jak ktos chce podam na priv Powiem w czym rzecz Pan Mariusz jest osoba dla tych ktorzy staraja sie ograniczyc koszty i w miare mozliwosci taniej postawic domek - co nie znaczy ze gorzej. U nas sytuacja wyglada tak, ze maz zadzwonil do niego umowil sie na wstepna wycene i w trakcie rozmowy elektryk zaproponowal zeby maz sam ulozyl kable a on przyjdzie wszystko ladnie zepnie podlaczy tablice, puszki itp. Sami kupilismy kable kuszki wedlug wskazowek od Pana Mariusza Oczywiscie maz dostal wszystkie wytyczne co gdzie i jak nalezy kabel polozyc, jak mocowac puszki itp. Gdy maz polozyl kable umowil sie w 2 dni zostalo wszystko spiete, zostala wystawiona gwarancja, protokol no i zrobione pomiary - czyli nie typowe przybicie pieczatki Ogolnie maz byl bardzo zadowolony bo lubi majstrowac no i przede wszystkim i dosc tanio to wyszlo. Wstepnie zalozenie bylo ze instalacja moze nas kosztowac maks 8 tys - w efekcie przekroczylismy nieznacznie polowe zaplanowanej kwoty Tak jak pisalam polecam p. Mariusza ale osoba ktore chca ograniczyc koszty budowy. Oczywiscie ma on swoich ludzi i wykonuje prace - ale ... tutaj cena jest bliska cenie rynkowej Pozdrawiam ps. przy okazji podbil instalacje urzadzen ktore wymagaly elektryka GRATIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts