Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gurbl - chaos, brak organizacji, notoryczne problemy z ludźmi - ciągle gdzieś coś "poprawiają" i na budowie ich nie ma, praca podwykonawcami albo ludźmi z ulicy, założę się, że pół roku na stan surowy otwarty to marzenie ściętej głowy. Prowadzący kontakt z inwestorem - Konrad - "dobry marketing" - sprzedaje się nieźle, niestety w ślad za tym nie idzie jakość. Byli zdziwieni, że mogę mieć kilkadziesiąt uwag do ich stanu surowego. Porażka....

moim zdaniem przesadzacie, jezeli wszyscy są w porządku - oni też.

budowali mi dom, i mieszkam o trzech lat, nie mam ani złych wspomnień ani niesmaku po firmie.

z mojej strony mogę ich absolutnie polecić, zapraszam do siebie do Sygneczowa, żeby zobaczyć jak zbudowali, nie ma się czego wstydzić.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moim zdaniem przesadzacie, jezeli wszyscy są w porządku - oni też.

budowali mi dom, i mieszkam o trzech lat, nie mam ani złych wspomnień ani niesmaku po firmie.

z mojej strony mogę ich absolutnie polecić, zapraszam do siebie do Sygneczowa, żeby zobaczyć jak zbudowali, nie ma się czego wstydzić.

nieudolnej autoreklamie mowimy stop

Edytowane przez face
Chcialabym polecic sklep z tkaninami obiciowymi na Dietla 59. Bardzo sympatycznie i fachowo, pan ma namiary na tapicerow w Krakowie, tkaniny w bardzo dobrych cenach. Lubie byc tak obslugiwana. :)
Witam, czy ktoś zaopatrywał sie w hurtowni Mix Bud Wieliczka? Właściciel moze podobno zająć się dostawą kompleksową materiałów na całabudowę. Czy ktoś korzystał moż ez jego usług?

Witaj

Nie wiem jak to jest z zaopatrywaniem budowy w cały materiał przez ten skład , ale mogę powiedzieć ze mają okrutnie drogo .Poza tym teraz każdy skład może zaopatrywać budowę we wszystkie materiały , kwestia dogadania. Ja bym radziła żebyś jednak się popytała na innych składach, w Sierakowie jest skład ,na którym mają bardzo dobre ceny i współpraca z nimi jest naprawdę bardzo dobra .

Mówimy oczywiście o hurtowni Mix Bud na ul. Jedynka ?

pozdrawiam

Anka

Witaj

w Sierakowie jest skład ,na którym mają bardzo dobre ceny i współpraca z nimi jest naprawdę bardzo dobra .

pozdrawiam

Anka

rowniez polece sierakow, dobre ceny i mozliwosc negocjacji, nie ma problemow z dostawami

" A&D " Firma Budowlana Dariusz Sliwa i Andrzej Witkowski

Pan Andrzej Witkowski ,kom. 792 030 610 ,http://adconstruction.prv.pl/

prace związane z położeniem klinkieru i kamienia

Edyta M 21.12.2010 +

>>Opinia

Hejka Zbigniew pozwolilam sobie dodac brakujacy " y " w moim imieniu ...... :bye:

Witam, czy ktoś zaopatrywał sie w hurtowni Mix Bud Wieliczka? Właściciel moze podobno zająć się dostawą kompleksową materiałów na całabudowę. Czy ktoś korzystał moż ez jego usług?

Nie kupowałam w tym składzie, ale polecam inny - skład Kowalczyk w Sierczy - niedaleko Wieliczki też (zaopatrywałam się w nim przez całą budowę) - tu masz mój wpis

Edytowane przez jowitajb
Do białej listy mogę z czystym sumieniem polecić (obok pana Mariusza (koparkowego z Prus) pana Janusza również z Prus. Potrafi robić na budowie chuba wszystkow poza instalacjami(prznajmniej się do tych umiejętności nie przyznawał) Robił u mnie ogrodzeniez siatki (z boków działek) i frontowe (murki, przęsła, furtkę i bramę wykonał samodzielnie). Wiem, że ma firmę budowlaną i zajmuje się również budówą domów. Bardzo komunikatywny, potrafi doradzić, a przede wszystkim nie odwala chałtury. tel 502568365

Biała lista

Firma Optimum http://www.partnerdrutex.pl/pl

szybka realizacja zamówienia,profesjonalizm,najlepsza cena

Pan Wiesław Stwora wykonał u mnie ścianki działowe,super dokładnie (33) 875-18-53

Witam chciałam polecic wszytkim remontujacym łazienki w małopolsce p dominika firma maxim jako

solidna ekipa prace zostały wykonane starannie wszystkie materiały dostarczone na miejecse jak również p

dominik poswiecił czas na wybór płytek i własne pomysły poelcam 100% aga numer p.dominka 501-315-326 maxim

Hyy no jak właśnie skończył to nie wiesz czy równo ;)

U mnie wylewki robił inny wykonawca i też wyglądało wszystko równo pięknie

do momentu kładzenia płytek ;) jest jak u Gaudiego hehe

Kolejni fachowcy, których mogę polecić (obydwaj z Forum Muratora):

- gładzie i malowanie - p. Zborowski (507 603 434) - bardzo estetyczna i dokładnie wykonana praca. Wszystko terminowo. Nota bene najbardziej kulturalna i czysta ekipa u nas na budowie.

- schody drewniane - p. Maciek (694 933 557) - fachowo wykonana robota, bardzo ładne drewno, staranna praca. Poza tym bardzo miły człowiek, znosi dzielnie wszelkie wydziwiania i zmiany w ostatniej chwili.

Poza tym polecam firmę Vetter z Krakowa http://www.vetter.com.pl (kamień na blaty, kominki i inne). U nas robili blat na komodzie w łazience. Mają stosunkowo niskie ceny, a jakość niczego sobie. Produkt zgodny z zamówieniem, bardzo dobry kontakt.

Kogo możecie polecić od kominków - północ krakowa?

Polecam

http://www.emen.pl

Zamówienie i później montaż kominka bez żadnych problemów. Wszystko opisane w umowie

językiem zrozumiałym dla klienta, bez żadnych haczykow i drobnych duczków.

Polecam ekipę do gładzi i malowania.

Wszystko OK bez zbędnej gadaniny i ciągłego grymaszenia na nierówności ścian (jak z niektórymi bywa).

Terminowi i dokładni.

Pan Grzegorz tel. 605 66 18 30.

Podczas negocjacji powołać się na forum muratora.