slusar 25.03.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Panie Slusar no tos sie Pan zareklamowal rowniez ...... a idealnych tynkow NIE MA ..... idealne moga byc jedynie GLADZIE .... a widziala Pani te tynki aby oceniac? Bo Ja osobiscie , wiec moge cos na ich temat napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 25.03.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Zadne nie sa idealne Panie SLUSAR .... Wiec tak b2211 nie atakuj Forumowicza ktorego wskazalem bo tynki ma z d.... i tej firmy Nie POLECAM!!! A jesli sie zdecydujesz ,to jak tynki nie beda IDEALNE, to gladzia wyprowadzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafal 25.03.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam, czy mogę prosić o opinie o składzie budowlanym Attic na ul. Zawiłej w Krakowie.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 25.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Zależy co chcesz kupić!Ja zaopatruje się tam w Sucha Zabudowę -Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 25.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Zadne nie sa idealne Panie SLUSAR .... Idealne/nieidealne - wydaje mi się, że cementowo-wapiennych lepiej zrobić się nie da - faktycznie świetne; ja jako wspomniany forumowicz ekipę zdecydowanie polecam. Namiary - Andrzej Para, Biały Dunajec tel. 601717581 (w sumie robi on i ekipy mają chyba dwaj synowie - ale robota naprawdę bardzo staranna, ostatnią szlichtę jadą cienkowarstwowym pod malowanie). Bardzo robotni, u mnie siedzieli nawet 7:30-21:00 na budowie, cały czas góralska muzyka z własnej roboty bumboksa - a nierzadko z dośpiewywaniem. Parę osób chwaliło ich też na grupie oświęcimskiej - w sumie tam ja ich znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.03.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dwiemuchy i bardzo dobrze , ze jestes zadowolony.... w koncu o to chodzi , aby to Inwestorzy wypowiadali sie na temat pracy wykonawcow ... chwalili lub ganili w tym watku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komentator 26.03.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 a widziala Pani te tynki aby oceniac? Bo Ja osobiscie , wiec moge cos na ich temat napisac. No bo P.Slusar,Pan pewno nie wie ,ale Edyta M to taki forumowy Sherlock H. ,który czuwa dniami i nocami co by nie było autoreklamy. BTW : zapomniałem dodać ,że jako jedyna na forum jest NIEOMYLNA ....Tak-ilość wklepanych postów świadczy sama za siebie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 26.03.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dwiemuchy i bardzo dobrze , ze jestes zadowolony.... w koncu o to chodzi , aby to Inwestorzy wypowiadali sie na temat pracy wykonawcow ... chwalili lub ganili w tym watku .... No tak, ale przeważnie wykonawcy jadą na poprzedników - tynkarze na murarzy, fliziarze na tynkarzy/wylewkarzy itepe. Jak wykonawca chwali kogoś, po kim poprawiał - a nie siebie/swoich znajomych - to nic złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 26.03.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No bo P.Slusar,Pan pewno nie wie ,ale Edyta M to taki forumowy Sherlock H. ,który czuwa dniami i nocami co by nie było autoreklamy. BTW : zapomniałem dodać ,że jako jedyna na forum jest NIEOMYLNA ....Tak-ilość wklepanych postów świadczy sama za siebie ..... Ale Ja zareklamowałem ekipe ktorej nawet nie znam!!! Czy jest w tym cos zlego (czy reklamowalem Szwagra/Znajomego)??? Dopiero Inwestor u ktorego cos tam lepilem musial ŁOPATOLOGICZNIE to opisac aby ekipa, i Moje slowa mialy pokrycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 26.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A ja moge z usmiechem polecic ekipe p.Niedzwiedzia,SSZ juz osiagnelismy! Czysto ,fachowo, naprawde powazna grupa fachowcow tradycyjnej budowy,Mamy "AGNIESZKE 2" z Mg Projekt i moze ona swiecic przykladem ich pracy!Cenowo......sami mozecie sie przekonac:)STANISLAW NIEDZWIEDZ--605 036 945 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga_321 27.03.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Szukam sprawdzonej i solidnej ekipy do wylewek, która wykona też wcześniej hydroizolację z papy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komentator 27.03.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Komentator zjawiasz sie wtedy kiedy poruszany jest temat tynkow ..... czyzby sixth sense .... a Twoje cale "4" posty to odpowiedzi na moje zarzuty pod katem tykarzy ...... powinnam CZUC SIE WYROZNIONA ????.... czy szykanowana ????? Ojojoj.... ...możesz się czuć jak chcesz .... BTW : czy w międzyczasie ktoś jeszcze uciekł od Ciebie i Twojej budowy ? Bo widzę że nie marnowałaś czasu i stworzyłaś kolejne kilka tysięcy postów....Nie bolą Cię palce od tego ciągłego stukania w klawiaturę ? Sypiasz czasem w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekKrk 27.03.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 A zatem aby formalności stało się za dość BARDZO CZARNA LISTA: EKIPA PANA TOMASZA WÓJCIKA z Krzeszowic oraz BIAŁA LISTA ( - W KATEGORII POPRAWKI PO POPRZEDNICH WYKONAWCACH): EKIPA PANA JAROSŁAWA SKOWRON ..w razie czego numer mogę podać na priva ( namiar na tego Pana był już podawany na tym forum, ja nie pytałem czy mogę, więc nie będę go rozpowszechniał - tym bardzej, że liczę na dokończenie Amaryliska jak najszybciej się da;-)) U mnie dach już jest. Mój amarylis stoi i świeci pustymi dziurami na okna i drzwi, ale nie długo.... Warto było przyjechać zza granicy by to ujrzeć. Okazuje się, że człowiek który pracuje może się dorobić i spełnić swe męskie obowiązki – drzewo, dom, syn, . Kasa dobrze wydana Koniec prac z sso, więc z czystym sumieniem: Biała lista: Firma Pana Jarosława Skowron, okolice Ojcowa, Skały tel. 600-040-069 Ekipa solidna, działa z głową i pomysłami. Jak już wspominałem znakomita do poprawek po innych. Do Pana Jarka można dzwonić o każdej porze i dopytać się o szczegóły – zawsze wie co poradzić. Raz zdarzyło się mi zadzwonić koło 22:30. (tak zasiedziałem się przed komputerem, grzebiąc po forach budowlanych, że straciłem poczucie czasu). Gdy wyjechałam z Polski Pan Jarek wziął na siebie sprawy związane z materiałem – zamawiał, jeździł a potem się rozliczał z kasy (nawet z materiału, choć wcale im „śrubek” nie odliczałem – trochę mnie to nawet śmieszyło). Bardzo mi to ułatwiło życie, bo nie chciałem angażować w tą bieganinę i wyszukiwanie żony. Na koniec dodam, że kierownik też go/ich chwali. Chyba się zdecyduję, żeby zrobili mi tynki i wylewki, więc napiszę jeszcze jak im poszło w tej dziedzinie, ale to dopiero na jesień planuję. Teraz na „tapetę” biorę stolarkę – o czym w następnym odcinku cdn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 31.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 WitamSzukam kogoś sprawdzonego i poleconego do tynków i wylewekOkolice WieliczkiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 01.04.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Poszukuję sprawdzonego i godnego polecenia wykonawcy ogrodzenia z kamienia z okolic Krakowa, ale mogą też być województwa ościenne. Będę wdzięczna za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia i Grzes 01.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Szukam kogoś sprawdzonego i polecanego-murarza-jednego człowieka-nie firmy. Okolice Dobczyc, Myślenic, Gdowa i Wieliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacjusz 01.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Szukam sprawdzonego, solidnego wykonawcy (z przystepna cena;) na wykonanie ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 02.04.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam, czy to prawda, ze pan Żmuda nie tynkuje w tym roku ze względów zdrowotnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 05.04.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 A polecicie kogoś do wykonania balustrady kutej? chodzi o schody wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 05.04.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Ja polecam: Stanisław Burda 506 423 787. U nas robił balustrady balkonowe i balustradę na schodach wewnętrznych, a także będzie robił bramę wjazdową i furtkę. Jesteśmy zadowoleni. Wszystko robi ręcznie, tzn. także najmniejsze elementy, które jak słyszałam niektórzy zamawiają gotowe - chińskie. Proszę się powołać na Ulę z m. Boleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts