Olga_321 03.10.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Kamień na blat z montażem zamówiliśmy w firmie Milbart z Mszany Dolnej. Cenowo wyszło dużo korzystniej niż w innych punktach w Krakowie. Montaż bez zastrzeżeń więc mogę ich spokojnie polecić: http://www.milbart.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga_321 03.10.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Poszukuję stolarza do wykonania dwóch dużych pergoli na tarasie (południe Krakowa). Czy ktoś ma sprawdzony kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JDIT 03.10.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Po dokonaniu kilku wycen, powierzyłam wykonanie mojego blatu panu Piszczkowi. Mogę go z czystym sumieniem polecić - wszystko zgodnie z projektem na czas ( co do minuty, a to się rzadko zdarzało na mojej budowie...)., blat na barek wzmocniony odpowiednią konstrukcją ( nie każdy chciał się podjąć wykonania),kamień dokładnie taki, jak chciałam ( satynowany). Mam opory przed polecaniem innych wykonawców, bo zawsze było jakieś, choćby "małe ale..." Tutaj nie mam wątpliwości, więc podaję namiary - warto sprawdzić: Piszczek Jarosław Kamieniarstwo tel. kom. 502 647 015 ul. Przylesie 1 30-444 Libertów woj. małopolskie I zdjęcie mojego blatu: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=244909&d=1393331312 Witam, gdzie w Krk lub okolicy zamawialiście kamień na blat kuchenny ? ktoś godny polecenia ? myślałam nad Pro-granitem z Niepołomic dopóki nie znalazłam nieprzychylnej opinii na forum .... Edytowane 3 Października 2014 przez JDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roots23 06.10.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Witam, macie namiary na okna PCV z Dobczyc, Myślenic, Gdowa, Wieliczki? W miarę tanio, dobrze z wyceną i montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilczus 07.10.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 A zamawiał ktoś z was blat granitowy w firmie DARKAM na ul Babińskiego ? albo ARKOM na ul .Półłanki ? dostałam ciekawe wyceny z tych firm ,ale nie mogę znaleźć opinii .... strach czy coś nie spieprzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablo74 13.10.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 W okolicach Proszowic radzę unikać firmy budowlanej Maciej Piątek Sławomir Grajek, chyba że ktoś narzeka na brak adrenaliny, stresu i posiada nadmiar pieniędzy na poprawki po tych nieudacznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roots23 22.10.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Poszukuję dobrych tynkarzy z okolic Dobczyc, Gdowa, Myślenic, Wieliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 23.10.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 poszukuję dobrych tynkarzy z okolic dobczyc, gdowa, myślenic, wieliczki poltynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek1985 28.10.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ostrzeżenie przez duże O! przed pseudo-firmą która nazywa się BUD KACZMARCZYK vel Krzysztof Kaczmarczyk z Lipnika koło Myślenic. Występuje tez pod mailem kasiulenka@ coś tam po małpce lub telefon 507256723Nie będę więcej pisał bo ten koleś wysyła smsy z pogróżkami więc zwyczajnie się boję. Jakby ktoś był zainteresowany wyczynami budowlanymi tego pana to chętnie opisze na priva. W każdym razie proszę mi wierzyć - należy go omijać szerokim łukiem!PozdrawiamJasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 31.10.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Część,poszukuję sprawdzonego serwisanta kotła de Detrich - Kraków i okolice.Bardzo proszę o podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta1499 02.11.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Czarna Lista masakra, sprawa w sądzie , trzymajcie się z dala!! Urzędowski Sławomir Firma Stolarsko-Montażowa os. Stalowe 11 m. 19 Kraków Małopolskie Polska 601084052 Potwierdzam, zamówiłam meble 3 miesiące temu, wpłaciłam zaliczkę 2000 zł i nadal nie ma ani mebli, ani pieniędzy i prawdopodobnie nie będzie, jutro sprawa trafia na policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 03.11.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Do białej listy dodaję elektryka, który wykonał u mnie instalację elektryczną: Jacek Dybał, tel. 605 101 601, gość jest ze Skawiny, ale wykonuje instalacje w całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 04.11.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 a montował ktoś tu z obecnych solary? szukam pilnie jakiegoś sprawdzonego fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 04.11.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 a montował ktoś tu z obecnych solary? szukam pilnie jakiegoś sprawdzonego fachowcy. Sprawdz firmę FullInstal z Skawiny/Krakowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 04.11.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 dzięki... sprawdzę ich, ten post widziałem... liczyłem że może ktoś jeszcze coś napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wprowadzony w błąd 04.11.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 do czarnej listy firm budowlanych z Krakowa dodaję Austrobud - za totalną ignorancję i niesłowność. Właściciel od pół roku wodził za nos obiecując terminy, następnie je przesuwając a na koniec nie ma nawet odwagi odebrać telefonu. Omijać proszę szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.11.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 do czarnej listy firm budowlanych z Krakowa dodaję Austrobud - za totalną ignorancję i niesłowność. Właściciel od pół roku wodził za nos obiecując terminy, następnie je przesuwając a na koniec nie ma nawet odwagi odebrać telefonu. Omijać proszę szerokim łukiem. Oooo jaka nazwa podobna. Proszę nie łączyć ze mną. To inna firma. Mam nadzieje ze wpisujący potwierdzi chociaż to jeden post na fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wprowadzony w błąd 04.11.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Oooo jaka nazwa podobna. Proszę nie łączyć ze mną. To inna firma. Mam nadzieje ze wpisujący potwierdzi chociaż to jeden post na fm. tak potwierdzam. Chodzi o AUSTROBUD (od Austrii). Zbieżność nazw przypadkowa. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.11.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 tak potwierdzam. Chodzi o AUSTROBUD (od Austrii). Zbieżność nazw przypadkowa. Pozdrawiam, Dziekuje i przykro mi ze z firma o podobnej nazwie miales problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankel22 12.11.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 A ja mogę polecic firme Ban-kor-bet z Tarnowa. Doradzili mi i dostarczyli bardzo dobrą mieszankę przy budowie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts