zainteresowany00 22.08.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam,Możecie mi polecić kogoś od wentylacji mechanicznej z rekuperacją? Ktoś kto kompleksowo zaprojektuje (chcę to dorzucić do PNB) i wykona instalację.Po przejrzeniu postów znalazłem dwie polecane firmy:ASK http://rekuperatory-ask.pl/Danwent http://danwent.com.pl/wentylacja.htmNiestety polecenia sa z przed ponad 4-6 lat, ktoś miał z nimi do czynienia ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 22.08.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam, Możecie mi polecić kogoś od wentylacji mechanicznej z rekuperacją? Ktoś kto kompleksowo zaprojektuje (chcę to dorzucić do PNB) i wykona instalację. Po przejrzeniu postów znalazłem dwie polecane firmy: ASK http://rekuperatory-ask.pl/ Danwent http://danwent.com.pl/wentylacja.htm Niestety polecenia sa z przed ponad 4-6 lat, ktoś miał z nimi do czynienia ostatnio? ASK polecam. Projekt i wykonanie w zeszlym roku, bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucano 23.08.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Witam, Poszukuję solidnej firmy do ociepleń. PLanuję ocieplić dom parterowy wybudowany z porothermu 15cm styropianem w półncno-wschodniej części Krakowa.Z góry dziękuję za polecenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szon213 28.08.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Witam, polecam do ociepleń firmę pana Wojciecha Grochala - 509658441 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JejoX 30.08.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Nie polecam firmy LOFTBAU z Brzozówki ekipa od wykończenia wnętrz pracuje w całej Małopolsce.Porzucili budowę po kilku dniach pracy wyjeżdżając na fuchę do Francji Tupet i cwaniactwo bez granic. Proszę się ich wystrzegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poter76 04.09.2016 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 (edytowane) Zbigniew Pałka = Tragedia na budowie, brak słów. Kilka zdjęć powinno wystarczyć. Edytowane 4 Września 2016 przez Poter76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 04.09.2016 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Gdzie w Krakowie kupic brame hormanna? Miejsc jest kilka, ale moze ktos moze jakas firme polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 04.09.2016 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Zbigniew Pałka = Tragedia na budowie, brak słów. Kilka zdjęć powinno wystarczyć.[ATTACH=CONFIG]366386[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366387[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366388[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366389[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366390[/ATTACH] To jest niemożliwe Masz już zrobioną więźbę czyli ktoś zaakceptował tak wymurowane ściany... Po prostu szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 04.09.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 To jest niemożliwe Masz już zrobioną więźbę czyli ktoś zaakceptował tak wymurowane ściany... Po prostu szok Ściana wygląda na murowaną po więźbie. Pomijając błąd w sztuce tj brak miejsca na ocieplenie to wygląda przede wszystkim na robione z odpadów - pytanie dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poter76 06.09.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) Szok, na szczęście to nie moje, ale u znajomych. Edytowane 6 Września 2016 przez Poter76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poter76 06.09.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) Zgadza się, murowane po więźbie, z kominami też nie zdążył przed dachem, wykonawca nie miał czasu ani ludzi wcześniej. Jeśli chodzi o materiał, to szkoda mu było czasu na zakupy, wykorzystał więc cegłę rozbiórkową, brakło kilka bloczków. Dodam jeszcze, że ytong murowany na 3 cm spoinie, pomijając to co widać na zdjęciach. Ciosany siekierą. Słońce zaglądało do środka, a wiatr hulał, mimo tego twierdził, że nie skończone nikt się nie zna i wszystko jest ok. Brak słów... Dane tego Pana tak na wypadek, gdyby ktoś miał z nim nieprzyjemność się spotkać. Odradzam.Zakład Ogólnobudowlany. Zbigniew Pałka, KrakówTopografów 5430-399 Kraków Małopolskie12 262 55 37601 491 02512 262 55 37 Edytowane 6 Września 2016 przez Poter76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poter76 06.09.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]366636[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366637[/ATTACH] A tak wygląda wieniec w wykonaniu pana zbigniewa pałki. Szalowane gazetami i blacha z parapetów, ALE, MÓWI Że trzy deski zaoszczędził. O zawyżonych cenach za materiał nie wspomnę... MASAKRA Edytowane 6 Września 2016 przez Poter76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poter76 06.09.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ściana wygląda na murowaną po więźbie. Pomijając błąd w sztuce tj brak miejsca na ocieplenie to wygląda przede wszystkim na robione z odpadów - pytanie dlaczego. Szok, na szczęście to nie moje, ale u znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poter76 06.09.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ściana wygląda na murowaną po więźbie. Pomijając błąd w sztuce tj brak miejsca na ocieplenie to wygląda przede wszystkim na robione z odpadów - pytanie dlaczego. Zarejestrowany Sep 2016 Skąd Kraków Posty 4 Domyślnie Zgadza się, murowane po więźbie, z kominami też nie zdążył przed dachem, wykonawca nie miał czasu ani ludzi wcześniej. Jeśli chodzi o materiał, to szkoda mu było czasu na zakupy, wykorzystał więc cegłę rozbiórkową, brakło kilka bloczków. Dodam jeszcze, że ytong murowany na 3 cm spoinie, pomijając to co widać na zdjęciach. Ciosany siekierą. Słońce zaglądało do środka, a wiatr hulał, mimo tego twierdził, że nie skończone nikt się nie zna i wszystko jest ok. Brak słów... Dane tego Pana tak na wypadek, gdyby ktoś miał z nim nieprzyjemność się spotkać. Odradzam. Zakład Ogólnobudowlany. Zbigniew Pałka, Kraków Topografów 54 30-399 Kraków Małopolskie 12 262 55 37 601 491 025 12 262 55 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 09.09.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Poszukuję fliziarza a raczej kamieniarza do obłożenia schodów zewnętrznych kamieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 20.09.2016 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Bylo juz pisane (chyba wystraczajaca "rekomendacja"): CZARNA LISTA Odradzam: Kierownik budowy Marian Lukasik Odebrane szalunki law na gruncie nienosnym i odebrana konstrukcja dachu, ktora po wizycie insp. nadzoru wymagala duzych, istotnych poprawek to chyba wystarczajace wytlumaczenie. Witam, mam pytanie dotyczące Pana Łukasika. Co tak strasznego jest u tego Pana, że wylądował na czarnej liście? Martwię się. U mnie robił adaptacje i jest kierownikiem budowy (jestem już na etapie wykończeń) i do tej pory nie miałem do niego żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam. Staszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicay 20.09.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Biała lista: FRB Piotr Ślusarczyk (505 090 553) - zabudowa i izolacja poddasza dach kopertowy 130m2 w Krakowie - terminowo i solidnie, znajomość nowoczesnych rozwiązań i technologii - duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiuuu 25.09.2016 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Witam wszystkich, bo to mój pierwszy post na forum chociaż czytam od dość dawna, ale teraz zaczynamy budowę na początek szukam opinii o architekcie z Niepołomic: PAWEŁ MAŁEK "STRUKTURA" ktoś słyszał, miał kontakt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 25.09.2016 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 (edytowane) Przestrzegam przed pseudo fachowcem Przestrzegam, odradzam Zbyszka znam od dobrych kilku lat.Zawsze miał dobrą opinie zawsze klienci byli zadowoleni z jego pracy.Nawet mi miał robić kilka lat temu łazienkę ale umówił się pół roku wczesniej na robotę, zwodził mnie przez 3 miesiące a po tym czasie powiedział że nie ma czasu na moją łazienkę bo ma większe roboty.Wyszło że jest bardzo mało odpowiedzialny ale nigdy żeby ktoś narzekał na jego pracę.Cóż ludzi brakuje to może bierze do roboty ludzi z ulicy. Edytowane 7 Maja 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 25.09.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Za to jak ktoś potrzebuje stolarza od mebli łazienkowych i kuchennych robiącego dobrze, tanio i solidnie z okolic Brzeska to mogę polecić gościa...nazywa się Marcin Baniak.Robił mi kuchnie 8 lat temu, sąsiadom zabudowy i szafy wnękowe i wszyscy zadowoleni.Moja kuchnia po 8 latach wygląda jak nowa.W zeszłym tygodniu robił kuchnie i meble łazienkowe szwagrowi i oprócz tego że jest zachwycony to jeszcze zapłacił 1500 zł mniej niż najtańsze wyceny salonowe.Jak ktoś potrzebuje numer to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts