dr.yab 24.03.2021 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Ostrzegam potencjalnych klientów firmy ” Domar Domy Drewniane” Mariusz Kochański, Męcina 115,. Wykonali u mnie elewacje drewnianą z nieodpowiednio wysuszonego drewna ,elewacja się rozeschła pojawiły się szpary, jakość montażu fatalna, widoczne wady materiału, ekipa mocno trunkowa, byle wziąć kasę i odwalić robotę, ponadto (podczas mojej nieobecności) wykorzystali część mojego materiału choć usługę zamówiłem z materiałem. Partacze do potęgi. Zainteresowanym prześlę zdjęcia. Właściciel firmy nie reaguje na telefony ani korespondencje. Sprawa znajdzie finał w sądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janowa 25.03.2021 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Witam szukam sprawdzonej ekipy do budowy SSO na lato 2021dom 150 m plus garaż z betonu komórkowegookolice Mogilan Czy polecicie kogoś?Zależy mi na dobrych fundamentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukmach 05.04.2021 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Witam szukam sprawdzonej ekipy do budowy SSO na lato 2021 dom 150 m plus garaż z betonu komórkowego okolice Mogilan Czy polecicie kogoś? Zależy mi na dobrych fundamentach. Chyba trochę za późno na dobrą ekipę. A jak się znajdzie to w mało korzystnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagunia1719509703 05.04.2021 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Szukam firmy, która wykonuje zarówno wylewki anhydrytowe jak i cementowe. Chcemy generalnie anhydrytowe, ale w garażu ze względu na konieczność wykonania spadku cementowe. Możecie polecić jakąś ekipę? Dom koło Wieliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliP 06.04.2021 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Ja uzupełnię listę o kolejnych dwóch wykonawców: ogrodzenie (panel ażurowy oraz panel z siatki) - niezbyt skomplikowana robota ale bez opóźnien i fuszerki: Marcin Nalepa Marcin Nalepa (504044832) balustrada: w terminie (8 tyg czekania), cena w miarę spoko: kowalstwo wrona meble szafeczki i półeczki - mocno polecam, ceny bardzo atrakcyjne, zrobione w rozsądnych terminach - wiadomo nie wszysko mozna kupic w sklepie na I Andrzeja Giza 505600089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BialoCzarny 06.04.2021 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Budował ktoś dom z bali drewnianych z firmą Agant? Ok, czy były problemy? Proszę o info na [email protected] Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 09.04.2021 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Po wielu latach zajrzałem na forum i aż się łezka zakręciła w oku... Kiedyś czytałem posty godzinami z wypiekami na twarzy. Teraz już na chłodno chciałbym dodać do białej listy firmę Pana Marka Pawlikiewicza (https://pawlikiewicz.pl) wykonującą podłogi drewniane. Po raz drugi korzystałem z usług. Pierwszy raz w 2013 r. Podłoga dębowa położona wtedy w salonie i jadalni dzielnie służy do tej pory, choć nie ma łatwo z dwójką dzieci. Ostatnio postanowiliśmy wymienić panele na górze na sprawdzoną deskę dębową. Po kilku miesiącach użytkowania główna różnica, która rzuca się w oczy, to mniej kurzu na podłodze. Panele są podłogą pływającą i kurz zbierający się pod nimi wydostaje się na górę, co było widać przy demontażu paneli. W przypadku desek klejonych taki efekt raczej nie występuje. Nie mówię już o wrażeniach estetycznych czy o zupełnie innym odbiorze podłogi podczas chodzenia na boso... Generalnie polecam podłogi marki Pawlikiewicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azauriel 17.04.2021 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Za kilka dni zaktualizuję swoją białą i czarną listę, a w chwili obecnej pilnie poszukuję dobrej firmy do wykonania klimatyzacji kanałowej w 4 pomieszczeniach na poddaszu. Dom na południu Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 17.04.2021 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Za kilka dni zaktualizuję swoją białą i czarną listę, a w chwili obecnej pilnie poszukuję dobrej firmy do wykonania klimatyzacji kanałowej w 4 pomieszczeniach na poddaszu. Dom na południu Krakowa. Mogę szczerze polecić ACC Engineering http://www.acce.com.pl Robili mi splita w mieszkaniu i go serwisują do tej pory. Wytłumaczyli, że chcę klimę za dużą, doradzili jaką wybrać, zainstalowali tak, że mucha nie siada, łącznie z odkurzaniem w domu i na balkonie, a efekt jest taki jak powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweł_małopolskie 17.04.2021 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 SSZ prawie gotowy Biała Lista: Okna, drzwi brama - Pol-Mach Skawina ( duży wybór i dobry kontakt) Elektryka - mgr.inż. Sebastian Wielowski -https://instalacje-elektryczne.net/ - 880 231 059 - szybko, sprawnie, dużo doradzał Wod-Kan + podłogówka - Tomasz Krawczyk - http://warmer.pl/ - Bez zastrzeżeń, duży plus za układanie styropianu, inne firmy nie chciały tego robić. Tynki - Super tynki - wykonanie ok, jednak cena wyższa niż u konkurencji, dużo naddatku - warto powiedzieć, żeby zabezpieczyli podłogi, albo dokładnie posprzątali bo jeżeli o to chodzi to tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixoss 18.04.2021 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Biała Lista:Dendrologicznie: Pielęgnacja i wycinka drzew Kraków i okolice, cała małopolska. Bardzo profesjonalnie, sprawnie i bezpiecznie. Polecam szczególnie do wycinki drzew trudnych, bardzo bezpieczna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliP 21.04.2021 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 SSZ prawie gotowy Tynki - Super tynki - wykonanie ok, jednak cena wyższa niż u konkurencji, dużo naddatku - warto powiedzieć, żeby zabezpieczyli podłogi, albo dokładnie posprzątali bo jeżeli o to chodzi to tak sobie. Na sprzątanie po SuperTynkach nie narzekałam ale za naddatki to sobie sporo policzyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miregalos 24.04.2021 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Na sprzątanie po SuperTynkach nie narzekałam ale za naddatki to sobie sporo policzyli... Bo to co robili (czy nadal?) to zwykle oszustwo - wystarczy porównać normy ... stad naddatki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2021 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Po wielu latach zajrzałem na forum i aż się łezka zakręciła w oku... Kiedyś czytałem posty godzinami z wypiekami na twarzy. Teraz już na chłodno chciałbym dodać do białej listy firmę Pana Marka Pawlikiewicza (https://pawlikiewicz.pl) wykonującą podłogi drewniane. Po raz drugi korzystałem z usług. Pierwszy raz w 2013 r. Podłoga dębowa położona wtedy w salonie i jadalni dzielnie służy do tej pory, choć nie ma łatwo z dwójką dzieci. Ostatnio postanowiliśmy wymienić panele na górze na sprawdzoną deskę dębową. Po kilku miesiącach użytkowania główna różnica, która rzuca się w oczy, to mniej kurzu na podłodze. Panele są podłogą pływającą i kurz zbierający się pod nimi wydostaje się na górę, co było widać przy demontażu paneli. W przypadku desek klejonych taki efekt raczej nie występuje. Nie mówię już o wrażeniach estetycznych czy o zupełnie innym odbiorze podłogi podczas chodzenia na boso... Generalnie polecam podłogi marki Pawlikiewicz. Ja mogę się tylko podpiąć... skorzystałam kilka lat temu z Twojego polecenia. Fachowcy pracujący dla P. Pawlikiewicza naprawdę wiedzą, co robią. Do dziś wszystko pięknie leży. Mieliśmy również problem z jedną deską, wymienione zostało wszystko szybko i fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre_bugaj 23.05.2021 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Witam forumowiczów Czy ktoś z Was może mi polecić ekipę do SSO lub SSZ? Budowa niedaleko Kalwarii Zebrzydowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jvn 03.08.2021 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Poszukuje obecnie rzetelnej firmy do wykonania projektu małej architektury (podjazdu, ganku, tarasu, ogrodzenia, donic, studzienki na okna piwniczne) w domu w Krakowie. Najlepiej wraz z realizacją. Może polecacie jakiegos projektanta a przede wszystkim wykonawców. Zależy mi aby było spójnie, ładnie, nowocześnie z umiarem i funkcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minerek 18.08.2021 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) Potrzebuje dobrego dekarza, bede mial chyba do wymiany folie pod dachowka ale potrzebuje to sprawdzic, niestety przecieki. Ktos poleci cos? moze byc z podkarpacia byle by mnie bylo na niego staci wiedzial co robi ... komin uszczelnilem ale nie pomoglo :/ Edytowane 18 Sierpnia 2021 przez minerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka0xo2.pl 20.08.2021 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 Proszę o doradzenie mi ekipy budowlanej z okolicy Radziszów koło Skawiny lub okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinmic 13.09.2021 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 WitamCzy komuś może montowała klimatyzację firma klimkrak z Krakowa? Może ktoś poleca inną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airbuss 29.09.2021 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2021 Witajcie.Poszukuje ekipy do ocieplenia domku w Skawinie.Termin przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts