Alicja R 28.03.2023 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Firma Polak z Wiśniowej koło Myślenic ,rodzinka-ojciec i syn ,robią elewacje i inne roboty budowlane - ogólnie totalna porażka , wieczne problemy , złodziejstwo i pijaństwo,nie można wierzyć w ani jedno słowo tych ludzi . .Okazuje się że okradają budowy z materiałów którymi sami mają robić .Zgłosiłam ich do US bo robią bez zarejestrowanej działalności gospodarczej , zbieram informację do założenia sprawy w sądzie .Idzie wiosna więc ruszą roboty z elewacjami więc proponuję dobrze się zastanowić przed wyborem ekipy .Zdecydowanie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 03.04.2023 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Szukam wykonawcy tarasu wentylowanego (płyty na podstawkach) oraz balustrady. Czy ktoś ma kogoś solidnego do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinmic 17.04.2023 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Czy ktoś już może był na tym etapie i może polecić ekipę do ogrodzenia i bramy wjazdowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 05.05.2023 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 To może chociaż kogoś od odwodnienia działki i zbiornika retencyjnego ktoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_83 12.05.2023 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 Czy ktoś już może był na tym etapie i może polecić ekipę do ogrodzenia i bramy wjazdowej? U mnie na działce panele robił Paweł 883-299-379. Solidnie i bez problemu. Szukam sprawdzonego tartaku aby dostarczył więźbę dachową. Macie coś polecanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka96 21.05.2023 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 To może chociaż kogoś od odwodnienia działki i zbiornika retencyjnego ktoś poleci? U mnie zajmowała się tym firma MONBUD spod Krakowa - https://monbud.pl/ Było to już jakiś czas temu jak tylko zrobiliśmy SSO, byliśmy zadowoleni z usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.06.2023 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 Polecam P. Wronę z Gdowa. U mnie robił balustrady zewnętrzne i wewnętrzne, bramę i furtkę. Te dwie ostatnie niedawno. Polecam. https://www.kowalstwo-wrona.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.06.2023 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 Jeszcze trochę i moja wieczna budowa przestanie być budową. Na ostatniej prostej szukam magika od iniekcji krystalicznych. Magia owego magika ma polegać na tym, że nie tylko wie, co robi, ale jeśli powie, że zrobi, to nie trzeba mu co pół roku o tym przypominać.Polećcie kogoś, proszę, bo osiwieję do końca. Odradzać też możecie, bo 99% poleceń z forum okazało się dla mnie zawsze idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 12.06.2023 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 Jeszcze trochę i moja wieczna budowa przestanie być budową. Na ostatniej prostej szukam magika od iniekcji krystalicznych. Magia owego magika ma polegać na tym, że nie tylko wie, co robi, ale jeśli powie, że zrobi, to nie trzeba mu co pół roku o tym przypominać. Polećcie kogoś, proszę, bo osiwieję do końca. Odradzać też możecie, bo 99% poleceń z forum okazało się dla mnie zawsze idealne. A co chcesz naprawiać iniekcją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aks_762 13.06.2023 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Mogę z czystym sumieniem polecić firmę "Mireks" Ryszard Mirek / Konrad Mirek od przyłaczy wodnych na północ od krk - super sprawnie i w dobrej cenie wykonane przyłącze, sami skoordynowali z wodociągami odbiór, załatwili za mnie generalnie wszystko i to naprawdę ekspresowo i profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.06.2023 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 A co chcesz naprawiać iniekcją ? Uszczelnić ściany w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 14.06.2023 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 Uszczelnić ściany w piwnicy. w nowym domku czy w starym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.06.2023 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 w nowym domku czy w starym ? W mniej więcej 12-letnim. Masz kogoś do polecenia? Jak chcesz więcej szczegółów, to zapraszam na priv lub do komentarzy, bo inaczej zaśmiecamy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 25.06.2023 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Witam, Poszukuję ludzi od wykończeniówki:- malarz- fliziarz- biały montaż- lampy, kontakty, gniazdka itd. Proszę o polecenie fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena89999 26.06.2023 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2023 Witam, Poszukuję ludzi od wykończeniówki: - malarz - fliziarz - biały montaż - lampy, kontakty, gniazdka itd. Proszę o polecenie fachowców. Witam, Polecam firmę wykończeniową LM DESIGN. Panowie wykończyli mój dom pod Krakowem. Rzetelna firma. Panowie pomagają kompleksowo i na bieżąco poznają nowe metody używania materiałów. Oprócz wiedzy cechuje uch wysoka kultura osobista. Po pracy teren był również uprzątnięty. Polecam Pana Michała Braś i firmę LM DESIGN z całego serca i z pełną odpowiedzialnością. Magdalena Zink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 26.06.2023 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2023 Witam, na bieżąco poznają nowe metody używania materiałów. Proszę o rozwinięcie tego stwierdzenia. Jak to wyglądało w Pani przypadku? Przyszedł Pan Michał i oświadczył Pani że właśnie nauczył się czegoś nowego i to u Pani zastosuje? Zastanawia mnie duża ilość poleceń akurat tej firmy tutaj na forum z kont które mają po 1-5 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena89999 27.06.2023 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Proszę o rozwinięcie tego stwierdzenia. Jak to wyglądało w Pani przypadku? Przyszedł Pan Michał i oświadczył Pani że właśnie nauczył się czegoś nowego i to u Pani zastosuje? Zastanawia mnie duża ilość poleceń akurat tej firmy tutaj na forum z kont które mają po 1-5 postów. U siebie w domu mamy np panele podłogowe zastosowane na ścianie czy suficie. Kiedy kończyliśmy dom parę lat wstecz to raczej rzadkością było, żeby ktoś tak stosowal ten materiał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ART-KRAKUS 03.07.2023 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Witam, Też zostałem oszukany przez Jerzego Skowrońskiego. Szukam kontaktu z innymi osobami pokrzywdzonymi, aby zgłosić to na policję. QUOTE=lech71;7697114]Witam CZARNA LISTAPrzestrzegam przed znakomitym oszustem- firma SKOWBUD - Jerzy SkowrońskiZ Krakowa ul Celarowska 18/111potrafi kłamać w żywe oczy- i jest przy tym b miły. żądał kolejnych wpłat zgodnie z umową- twierdząć że prace sie posuwają. Miał skończyć 4 tygodnie temu. A tymczasem na poczatku troche pokului ściany i tyle ich widziałem- okłamywali nas regularnie. czy ktos jeszcze został przez nich nabrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka96 01.11.2023 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2023 Czy miałby ktoś do polecenia ekipę od "małej architektury" ?Mamy budowę na ukończeniu i chcielibyśmy w przyszłym roku zagospodarować teren wokół- bez fajerwerków- trzeba rozplantować ziemie, zrobić opaskę z kostki wokół domu i kawałek tarasu, postawić mini zadaszenie nad śmietnikami. Bardzo proszę o polecenie solidnej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 21.11.2023 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Szukam w rejonie Chrzanowa sprawdzonej ekipy remontowej. Całościowy remont mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts