Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Firma Polak z Wiśniowej koło Myślenic ,rodzinka-ojciec i syn ,robią elewacje i inne roboty budowlane - ogólnie totalna porażka , wieczne problemy , złodziejstwo i pijaństwo,nie można wierzyć w ani jedno słowo tych ludzi . .Okazuje się że okradają budowy z materiałów którymi sami mają robić .Zgłosiłam ich do US bo robią bez zarejestrowanej działalności gospodarczej , zbieram informację do założenia sprawy w sądzie .Idzie wiosna więc ruszą roboty z elewacjami więc proponuję dobrze się zastanowić przed wyborem ekipy .

Zdecydowanie nie polecam.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Jeszcze trochę i moja wieczna budowa przestanie być budową.

Na ostatniej prostej szukam magika od iniekcji krystalicznych. Magia owego magika ma polegać na tym, że nie tylko wie, co robi, ale jeśli powie, że zrobi, to nie trzeba mu co pół roku o tym przypominać.

Polećcie kogoś, proszę, bo osiwieję do końca. Odradzać też możecie, bo 99% poleceń z forum okazało się dla mnie zawsze idealne.

Jeszcze trochę i moja wieczna budowa przestanie być budową.

Na ostatniej prostej szukam magika od iniekcji krystalicznych. Magia owego magika ma polegać na tym, że nie tylko wie, co robi, ale jeśli powie, że zrobi, to nie trzeba mu co pół roku o tym przypominać.

Polećcie kogoś, proszę, bo osiwieję do końca. Odradzać też możecie, bo 99% poleceń z forum okazało się dla mnie zawsze idealne.

A co chcesz naprawiać iniekcją ?

Witam,

Poszukuję ludzi od wykończeniówki:

- malarz

- fliziarz

- biały montaż

- lampy, kontakty, gniazdka itd.

Proszę o polecenie fachowców.

Witam,

Polecam firmę wykończeniową LM DESIGN.

Panowie wykończyli mój dom pod Krakowem. Rzetelna firma. Panowie pomagają kompleksowo i na bieżąco poznają nowe metody używania materiałów. Oprócz wiedzy cechuje uch wysoka kultura osobista. Po pracy teren był również uprzątnięty. Polecam Pana Michała Braś i firmę LM DESIGN z całego serca i z pełną odpowiedzialnością.

Magdalena Zink

Witam,

na bieżąco poznają nowe metody używania materiałów.

Proszę o rozwinięcie tego stwierdzenia. Jak to wyglądało w Pani przypadku? Przyszedł Pan Michał i oświadczył Pani że właśnie nauczył się czegoś nowego i to u Pani zastosuje? Zastanawia mnie duża ilość poleceń akurat tej firmy tutaj na forum z kont które mają po 1-5 postów.

Proszę o rozwinięcie tego stwierdzenia. Jak to wyglądało w Pani przypadku? Przyszedł Pan Michał i oświadczył Pani że właśnie nauczył się czegoś nowego i to u Pani zastosuje? Zastanawia mnie duża ilość poleceń akurat tej firmy tutaj na forum z kont które mają po 1-5 postów.

U siebie w domu mamy np panele podłogowe zastosowane na ścianie czy suficie.

Kiedy kończyliśmy dom parę lat wstecz to raczej rzadkością było, żeby ktoś tak stosowal ten materiał.

Pozdrawiam

Witam,

Też zostałem oszukany przez Jerzego Skowrońskiego. Szukam kontaktu z innymi osobami pokrzywdzonymi, aby zgłosić to na policję.

QUOTE=lech71;7697114]Witam

CZARNA LISTA

Przestrzegam przed znakomitym oszustem- firma SKOWBUD - Jerzy Skowroński

Z Krakowa ul Celarowska 18/111

potrafi kłamać w żywe oczy- i jest przy tym b miły.

żądał kolejnych wpłat zgodnie z umową- twierdząć że prace sie posuwają. Miał skończyć 4 tygodnie temu. A tymczasem na poczatku troche pokului ściany i tyle ich widziałem- okłamywali nas regularnie. czy ktos jeszcze został przez nich nabrany?

• 3 months później...

Czy miałby ktoś do polecenia ekipę od "małej architektury" ?

Mamy budowę na ukończeniu i chcielibyśmy w przyszłym roku zagospodarować teren wokół- bez fajerwerków- trzeba rozplantować ziemie, zrobić opaskę z kostki wokół domu i kawałek tarasu, postawić mini zadaszenie nad śmietnikami.

Bardzo proszę o polecenie solidnej firmy.

• 3 weeks później...