opty-k 05.02.2024 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2024 ponieważ powoli zbliżam się do końca wykańczania i przeprowadzka już na horyzoncie (wiadomo, na święta mogę dodać nastepną rekomendację dla ekipy https://lmdesign.com.pl/ polecanej już na tym forum, Panowie rzetelni, terminowi oraz potrafiący doradzić najlepsze rozwiązanie inwestorowi, ale chyba największą ich zaletą jest to że jeśli poprzednikom zdarzą się wpadki (u mnie nie popisali się tynkarze) to Panowie nie zostawiają tematu tylko robią co w ich mocy (z dobrym rezultatem) żeby efekt końcowy cieszył oko, zresztą nie tylko oko ale i ekipy które robiły coś po nich (np. szklarz) chwaliły robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudyna21 15.02.2024 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2024 Jakie balustrady polecacie na balkony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 31.05.2024 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2024 Poszukuję sprawdzonych wykonawców, lub najlepiej jednej kompleksowej firmy do wykonania ogrodzenia (mieszane murowane + panelowe) oraz kostki brukowej (chodniki, taras, podjazd). Bardzo zależy mi na poleceniu solidnej firmy z myślącymi ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicio79 11.06.2024 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2024 Ostrzegam przed skorzystaniem z usług osoby zamieszczającej ogłoszenia na profilu facebook "Fliziarz Bud" tel. 794794107 Nie polecam.- Płytki ułożone krzywo oraz utopione,- Problem z wodą wypływającą spod brodzika (złe doszczelnienie),- Wadliwie zrobiona hydroizolacja (duża dziura pod brodzikiem)- Brak zdolności manualnych w montażu urządzeń,- Zostawia po sobie bałagan. (puszki z papierosami, opakowania po jedzeniu, wszędzie bałagan),- Pan czuły na krytykę, problemy z komunikacją,- Braki w narzędziach,- Osoba paląca,- Osoba zuchwała w relacji Wykonawca - Klient. + Punktualność (codziennie realizowane kolejne etapy prac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel-Elektryk 19.06.2024 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2024 (edytowane) Polecam usługi Pana Piotra Ślusarczyk - FRB Ślusarczyk. Zaangażowanie i dokładność to mało powiedziane. Firma znakomicie przygotowana, wyposażona w niezbędny, solidny sprzęt. Firma Pana Piotra realizowała u mnie zabudowę poddasza z ociepleniem, szpachlowanie na poziomie Q1, Q2, Q3, a więc calopowierzchniowe szpachlowanie oraz gładzie na tynkach CW. Polecam z uwagi na staranność, czystość wykonywania prac i przystępność cenową.Dane kontaktowe do Pana Piotra:Tel: 505 090 553Strona www : https://frbslusarczyk.pl Edytowane 19 Czerwca 2024 przez Daniel-Elektryk brak danych kontaktowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz87krk 25.07.2024 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2024 Chciałem z czystym sumeniem polecić usługi Pana Michała z firmy LM Design. Wybierając wykonawcę przejrzałem tutaj mnóstwo opini i o LM Design znalazłem same pozytywy - teraz sam mogę to potwierdzić. Panowie z tej firmy to mega kulturalni i dokładni fachowcy. Pracują na topowych materiałach, a efekt jest dokładnie taki jak sobie zaplanowaliście. Absolutnie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaKrk 11.11.2024 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2024 (edytowane) Dzień dobry, Poszukuje sprawdzonej ekipy od płyt fundamentowych, budowa na północ od Krakowa. Na działce są trudne warunki wodne więc szukam także ekipy od instalacji odwodnieniowej, studnie, sączki, opaski. Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego i solidnego? Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Edytowane 11 Listopada 2024 przez LukaKrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts