gm1 31.01.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Gurbl - chaos, brak organizacji, notoryczne problemy z ludźmi - ciągle gdzieś coś "poprawiają" i na budowie ich nie ma, praca podwykonawcami albo ludźmi z ulicy, założę się, że pół roku na stan surowy otwarty to marzenie ściętej głowy. Prowadzący kontakt z inwestorem - Konrad - "dobry marketing" - sprzedaje się nieźle, niestety w ślad za tym nie idzie jakość. Byli zdziwieni, że mogę mieć kilkadziesiąt uwag do ich stanu surowego. Porażka.... moim zdaniem przesadzacie, jezeli wszyscy są w porządku - oni też. budowali mi dom, i mieszkam o trzech lat, nie mam ani złych wspomnień ani niesmaku po firmie. z mojej strony mogę ich absolutnie polecić, zapraszam do siebie do Sygneczowa, żeby zobaczyć jak zbudowali, nie ma się czego wstydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 31.01.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) moim zdaniem przesadzacie, jezeli wszyscy są w porządku - oni też. budowali mi dom, i mieszkam o trzech lat, nie mam ani złych wspomnień ani niesmaku po firmie. z mojej strony mogę ich absolutnie polecić, zapraszam do siebie do Sygneczowa, żeby zobaczyć jak zbudowali, nie ma się czego wstydzić. nieudolnej autoreklamie mowimy stop Edytowane 31 Stycznia 2011 przez face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Chcialabym polecic sklep z tkaninami obiciowymi na Dietla 59. Bardzo sympatycznie i fachowo, pan ma namiary na tapicerow w Krakowie, tkaniny w bardzo dobrych cenach. Lubie byc tak obslugiwana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 01.02.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam, czy ktoś zaopatrywał sie w hurtowni Mix Bud Wieliczka? Właściciel moze podobno zająć się dostawą kompleksową materiałów na całabudowę. Czy ktoś korzystał moż ez jego usług? Witaj Nie wiem jak to jest z zaopatrywaniem budowy w cały materiał przez ten skład , ale mogę powiedzieć ze mają okrutnie drogo .Poza tym teraz każdy skład może zaopatrywać budowę we wszystkie materiały , kwestia dogadania. Ja bym radziła żebyś jednak się popytała na innych składach, w Sierakowie jest skład ,na którym mają bardzo dobre ceny i współpraca z nimi jest naprawdę bardzo dobra . Mówimy oczywiście o hurtowni Mix Bud na ul. Jedynka ? pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 01.02.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witaj w Sierakowie jest skład ,na którym mają bardzo dobre ceny i współpraca z nimi jest naprawdę bardzo dobra . pozdrawiam Anka rowniez polece sierakow, dobre ceny i mozliwosc negocjacji, nie ma problemow z dostawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.02.2011 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 " A&D " Firma Budowlana Dariusz Sliwa i Andrzej Witkowski Pan Andrzej Witkowski ,kom. 792 030 610 ,http://adconstruction.prv.pl/ prace związane z położeniem klinkieru i kamienia Edyta M 21.12.2010 + >>Opinia Hejka Zbigniew pozwolilam sobie dodac brakujacy " y " w moim imieniu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.02.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Hejka Zbigniew pozwolilam sobie dodac brakujacy " y " w moim imieniu ...... Sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geopartner 02.02.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 do przetestowania geolog: http://geolog.dl.pl/u mnie się sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 02.02.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) Witam, czy ktoś zaopatrywał sie w hurtowni Mix Bud Wieliczka? Właściciel moze podobno zająć się dostawą kompleksową materiałów na całabudowę. Czy ktoś korzystał moż ez jego usług? Nie kupowałam w tym składzie, ale polecam inny - skład Kowalczyk w Sierczy - niedaleko Wieliczki też (zaopatrywałam się w nim przez całą budowę) - tu masz mój wpis Edytowane 2 Lutego 2011 przez jowitajb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.02.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 02.02.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Do białej listy mogę z czystym sumieniem polecić (obok pana Mariusza (koparkowego z Prus) pana Janusza również z Prus. Potrafi robić na budowie chuba wszystkow poza instalacjami(prznajmniej się do tych umiejętności nie przyznawał) Robił u mnie ogrodzeniez siatki (z boków działek) i frontowe (murki, przęsła, furtkę i bramę wykonał samodzielnie). Wiem, że ma firmę budowlaną i zajmuje się również budówą domów. Bardzo komunikatywny, potrafi doradzić, a przede wszystkim nie odwala chałtury. tel 502568365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 03.02.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Biała listaFirma Optimum http://www.partnerdrutex.pl/pl szybka realizacja zamówienia,profesjonalizm,najlepsza cena Pan Wiesław Stwora wykonał u mnie ścianki działowe,super dokładnie (33) 875-18-53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga690 05.02.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam chciałam polecic wszytkim remontujacym łazienki w małopolsce p dominika firma maxim jako solidna ekipa prace zostały wykonane starannie wszystkie materiały dostarczone na miejecse jak również p dominik poswiecił czas na wybór płytek i własne pomysły poelcam 100% aga numer p.dominka 501-315-326 maxim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyra3009 09.02.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Pan Goncarz własnie skończył u nas wylewki... Panowie uporali się ze wszytkich w 2 dni. Czyściutko, miło i przede wszystkim równo!!! BIAŁA LISTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conq 09.02.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Hyy no jak właśnie skończył to nie wiesz czy równo U mnie wylewki robił inny wykonawca i też wyglądało wszystko równo pięknie do momentu kładzenia płytek jest jak u Gaudiego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 09.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Kolejni fachowcy, których mogę polecić (obydwaj z Forum Muratora):- gładzie i malowanie - p. Zborowski (507 603 434) - bardzo estetyczna i dokładnie wykonana praca. Wszystko terminowo. Nota bene najbardziej kulturalna i czysta ekipa u nas na budowie.- schody drewniane - p. Maciek (694 933 557) - fachowo wykonana robota, bardzo ładne drewno, staranna praca. Poza tym bardzo miły człowiek, znosi dzielnie wszelkie wydziwiania i zmiany w ostatniej chwili. Poza tym polecam firmę Vetter z Krakowa http://www.vetter.com.pl (kamień na blaty, kominki i inne). U nas robili blat na komodzie w łazience. Mają stosunkowo niskie ceny, a jakość niczego sobie. Produkt zgodny z zamówieniem, bardzo dobry kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 10.02.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Kogo możecie polecić od kominków - północ krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 10.02.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 i jeszcze jedno , jeśli ktoś zakładał solary i jest zadowolony to też poproszę o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 10.02.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Kogo możecie polecić od kominków - północ krakowa? Polecam http://www.emen.pl Zamówienie i później montaż kominka bez żadnych problemów. Wszystko opisane w umowie językiem zrozumiałym dla klienta, bez żadnych haczykow i drobnych duczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 11.02.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Polecam ekipę do gładzi i malowania. Wszystko OK bez zbędnej gadaniny i ciągłego grymaszenia na nierówności ścian (jak z niektórymi bywa).Terminowi i dokładni.Pan Grzegorz tel. 605 66 18 30. Podczas negocjacji powołać się na forum muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts