Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gurbl - chaos, brak organizacji, notoryczne problemy z ludźmi - ciągle gdzieś coś "poprawiają" i na budowie ich nie ma, praca podwykonawcami albo ludźmi z ulicy, założę się, że pół roku na stan surowy otwarty to marzenie ściętej głowy. Prowadzący kontakt z inwestorem - Konrad - "dobry marketing" - sprzedaje się nieźle, niestety w ślad za tym nie idzie jakość. Byli zdziwieni, że mogę mieć kilkadziesiąt uwag do ich stanu surowego. Porażka....

moim zdaniem przesadzacie, jezeli wszyscy są w porządku - oni też.

budowali mi dom, i mieszkam o trzech lat, nie mam ani złych wspomnień ani niesmaku po firmie.

z mojej strony mogę ich absolutnie polecić, zapraszam do siebie do Sygneczowa, żeby zobaczyć jak zbudowali, nie ma się czego wstydzić.

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moim zdaniem przesadzacie, jezeli wszyscy są w porządku - oni też.

budowali mi dom, i mieszkam o trzech lat, nie mam ani złych wspomnień ani niesmaku po firmie.

z mojej strony mogę ich absolutnie polecić, zapraszam do siebie do Sygneczowa, żeby zobaczyć jak zbudowali, nie ma się czego wstydzić.

nieudolnej autoreklamie mowimy stop

Edytowane przez face

Witam, czy ktoś zaopatrywał sie w hurtowni Mix Bud Wieliczka? Właściciel moze podobno zająć się dostawą kompleksową materiałów na całabudowę. Czy ktoś korzystał moż ez jego usług?

Witaj

Nie wiem jak to jest z zaopatrywaniem budowy w cały materiał przez ten skład , ale mogę powiedzieć ze mają okrutnie drogo .Poza tym teraz każdy skład może zaopatrywać budowę we wszystkie materiały , kwestia dogadania. Ja bym radziła żebyś jednak się popytała na innych składach, w Sierakowie jest skład ,na którym mają bardzo dobre ceny i współpraca z nimi jest naprawdę bardzo dobra .

Mówimy oczywiście o hurtowni Mix Bud na ul. Jedynka ?

pozdrawiam

Anka

" A&D " Firma Budowlana Dariusz Sliwa i Andrzej Witkowski

Pan Andrzej Witkowski ,kom. 792 030 610 ,http://adconstruction.prv.pl/

prace związane z położeniem klinkieru i kamienia

Edyta M 21.12.2010 +

>>Opinia

Hejka Zbigniew pozwolilam sobie dodac brakujacy " y " w moim imieniu ...... :bye:

Witam, czy ktoś zaopatrywał sie w hurtowni Mix Bud Wieliczka? Właściciel moze podobno zająć się dostawą kompleksową materiałów na całabudowę. Czy ktoś korzystał moż ez jego usług?

Nie kupowałam w tym składzie, ale polecam inny - skład Kowalczyk w Sierczy - niedaleko Wieliczki też (zaopatrywałam się w nim przez całą budowę) - tu masz mój wpis

Edytowane przez jowitajb

Do białej listy mogę z czystym sumieniem polecić (obok pana Mariusza (koparkowego z Prus) pana Janusza również z Prus. Potrafi robić na budowie chuba wszystkow poza instalacjami(prznajmniej się do tych umiejętności nie przyznawał) Robił u mnie ogrodzeniez siatki (z boków działek) i frontowe (murki, przęsła, furtkę i bramę wykonał samodzielnie). Wiem, że ma firmę budowlaną i zajmuje się również budówą domów. Bardzo komunikatywny, potrafi doradzić, a przede wszystkim nie odwala chałtury. tel 502568365

Witam chciałam polecic wszytkim remontujacym łazienki w małopolsce p dominika firma maxim jako

solidna ekipa prace zostały wykonane starannie wszystkie materiały dostarczone na miejecse jak również p

dominik poswiecił czas na wybór płytek i własne pomysły poelcam 100% aga numer p.dominka 501-315-326 maxim

Kolejni fachowcy, których mogę polecić (obydwaj z Forum Muratora):

- gładzie i malowanie - p. Zborowski (507 603 434) - bardzo estetyczna i dokładnie wykonana praca. Wszystko terminowo. Nota bene najbardziej kulturalna i czysta ekipa u nas na budowie.

- schody drewniane - p. Maciek (694 933 557) - fachowo wykonana robota, bardzo ładne drewno, staranna praca. Poza tym bardzo miły człowiek, znosi dzielnie wszelkie wydziwiania i zmiany w ostatniej chwili.

Poza tym polecam firmę Vetter z Krakowa http://www.vetter.com.pl (kamień na blaty, kominki i inne). U nas robili blat na komodzie w łazience. Mają stosunkowo niskie ceny, a jakość niczego sobie. Produkt zgodny z zamówieniem, bardzo dobry kontakt.