mati_2808 23.02.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 WITAM POLECAM FIRMA WYKOŃCZENIOWA http://www.gielmar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronik0 23.02.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 (edytowane) BIAŁA LISTA : Okna i parapety Kraków Dealer Oknoplus'a ul. Klimeckiego , bardzo polecam , profesjonalny montaż i bardzo dobre okna w rozsądnej cenie Edytowane 24 Lutego 2011 przez Weronik0 biała lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szinbet 24.02.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam,To mój pierwszy post na forum, mam nadzieję, że we właściwym miejscu.Zanim podzielę się moimi uwagami na temat polecanych ekip to mam pytanie. Poszukuję ambitnego projektanta do wod-kan, który jest gotów podjąć się nierównej walki z MPWiK w Krakowie. Na ten moment 3 projektantów, którzy podjęli się tematu, złożyło broń. Dwaj kolejni jak usłyszeli, że kanalizacja w Krakowie, nawet nie chcieli podjąć rozmowy. Może ktoś ma pomysł !!! A co ekip i składów budowlanych w Krakowie (jesteśmy na końcowym etapie stanu surowego) mam takie spostrzeżenia:Ekipa górali, z która współpracujemy, jak dotąd bez zarzutu (namiary na PW jak ktoś będzie zainteresowany). Składy budowlane:- Budmet (Kapelanka) - może i tanio ale standard obsługi żaden, dogadać się z nimi i doprosić o wycenę, w dodatku sensowną trudne, czym dłużej od nich bierzemy tym gorzej.- Askot (Skotnicka) - do tej pory braliśmy od nich tylko kominy (EFFA2) ale bardzo dobry kontakt , chętni do pomocy, ceny w porządku- Heban - okolice węzła autostradowego koło Wieliczki - szkoda gadać, zero chęci do pracy, dostali projekt do wyceny (materiały), nawet nie chciało im się przeliczyc ilości.- okna Drutex - jeszcze nie zamontowaliśmy, ale jak dotąd, pomiary, wyceny, porady oraz cena - bez zarzutu - przedstawiciel w Krakowie ul. Kocmyrzowska pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 24.02.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) szinbet napisał:"Poszukuję ambitnego projektanta do wod-kan, który jest gotów podjąć się nierównej walki z MPWiK w Krakowie. Na ten moment 3 projektantów, którzy podjęli się tematu, złożyło broń. Dwaj kolejni jak usłyszeli, że kanalizacja w Krakowie, nawet nie chcieli podjąć rozmowy. Może ktoś ma pomysł !!!" nazwiska nie pamiętam ale wiem że z MPWiK w Krakowie da sobie rade:Tel. 608625175 Edytowane 24 Lutego 2011 przez gegus37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szinbet 24.02.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dziękuję za informacje, niestety po długiej rozmowie telefonicznej wniosek jest taki, że MPWiK Kraków to państwo w państwie i zostaje nam szambo, choć kanalizacja przebiega w odległości 10 m od granicy działki. Proponuję wrzucić tą komunistyczną instytucję na CZARNĄ LISTĘ !!! a może założyły wątek, gdzie będzie można pochwalić się doświadczeniami z różnymi miejskimi molochami w Krakowie ?w końcu nie od dziś wiadomo, że uzyskanie pozwolenia na budowę w tym mieście jest koszmarem, szczególnie jak nie ma się planu zagospodarowania na danym terenie . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka74 24.02.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 WItam! Planuję rozpoczęcie budowy domu na koniec lata tego roku i szukam sprawdzonej ekipy, która postawiałaby na początek stan surowy otwarty a potem jak będzie dobrze to także i resztę. Przeglądałam tamat na forum ale w nowszych wątkach brak inforamcji o takowej. Będę Wam bardzo wdzięczna jeśli zechcecie podzielić się namiarami na solidnych Panów budowlańców z okolic Bochni lub wogóle z Małopolski. Z góry dziękuję i pozdrawiam! ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzycielka 25.02.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam wszystkich.Również zostałam oszukana przez tego pana. Nie wiem co mam zrobić aby odzyskać moje pieniądze. Najprawdopodobniej wiem gdzie on mieszka. Zainteresowanych proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 25.02.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Cieszę się, że mogliśmy pomóc. Co do oczyszczalni, to jednak zdecydowaliśmy się na inną ekipę, która robiła oczyszczalnię biologiczną u sąsiadów. Co do cen, to wydaje mi się, że generalnie kształtują się bardzo podobnie w okolicach Krakowa. My pytaliśmy po kilku wykonawcach i wszyscy mówili koło 8 tys. zł... A pan, z którym my podpisaliśmy umowę, będzie nam robił także c.o. i wod-kan, stąd zdecydowaliśmy się na kompleksowe załatwienie kilku etapów budowy u jednego wykonawcy. A oczyszczalnię mamy już gotową - skończyli robotę w 1 dzień, wczoraj. Jesteśmy zadowoleni - na czas, zgodnie z umową i ustaleniami. Teraz czekamy na ciąg dalszy robót. Pan się nazywa Mariusz Czak. (...) Masz już zrobioną tą oczyszczalnię, polecasz?? Wyślij mi na nią lub jej wykonawcę namiary. Przy okazji jakby ktoś miał oczyszczalnię biologiczną i mógł nam polecić, będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.02.2011 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Hejka Poszukuje informacji na temat firmy z Bochni AWI - BUD ...... generalnie chodzi mi o opinie dotyczaca ich pracy od osob ktore mialy kontakt z tym Wykonawca Dzieki i pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 27.02.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam:)Szukam namiarów na firmę zakładającą ogrody. Najlepiej jakąś sprawdzoną. Czy ktoś korzystał z takich usług i mógłby kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 27.02.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 http://www.osinkowska.pl/ ogrodu wprawdzie mi nie robili bo jeszcze sporo dziadostwa na działce,ale znam bo służą pomocą znajomym , a i mnie sporo doradzili do przyszłego zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mozarcik 27.02.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Masz już zrobioną tą oczyszczalnię, polecasz?? Wyślij mi na nią lub jej wykonawcę namiary. Info wysłane na prv. Generalnie jesteśmy zadowoleni ze współpracy z panem Mariuszem. Termin, kwota i wykonanie zgodnie z ustaleniami (i umową oczywiście). Natomiast sam efekt ocenimy po sprawdzeniu w praktyce - póki co nie było to możliwe, gdyż roboty zakończono w listopadzie, a teraz budowa "zimuje"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 27.02.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 do barykardia1 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaD. 28.02.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Masz już zrobioną tą oczyszczalnię, polecasz?? Wyślij mi na nią lub jej wykonawcę namiary. Przy okazji jakby ktoś miał oczyszczalnię biologiczną i mógł nam polecić, będę wdzięczna. Ja tez poporosze bardzo o te namiary... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mozarcik 28.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja tez poporosze bardzo o te namiary... pzdr Wysłano na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 28.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 WItam! Planuję rozpoczęcie budowy domu na koniec lata tego roku i szukam sprawdzonej ekipy, która postawiałaby na początek stan surowy otwarty a potem jak będzie dobrze to także i resztę. Przeglądałam tamat na forum ale w nowszych wątkach brak inforamcji o takowej. Będę Wam bardzo wdzięczna jeśli zechcecie podzielić się namiarami na solidnych Panów budowlańców z okolic Bochni lub wogóle z Małopolski. Z góry dziękuję i pozdrawiam! ala Wysłalem info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beretman 01.03.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dołączam p. Tomasza Wróblewskiego, który przeprowadził u mnie prace fliziarskie, hydrauliczne. Prace zostały wykonane zgodnie z projektem, na czas i w założonym budżecie. Kontakt do p. Tomasza. tel. 607 979 490, http://www.flizomaniak.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszek 03.03.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 WItam! Planuję rozpoczęcie budowy domu na koniec lata tego roku i szukam sprawdzonej ekipy, która postawiałaby na początek stan surowy otwarty a potem jak będzie dobrze to także i resztę. Przeglądałam tamat na forum ale w nowszych wątkach brak inforamcji o takowej. Będę Wam bardzo wdzięczna jeśli zechcecie podzielić się namiarami na solidnych Panów budowlańców z okolic Bochni lub wogóle z Małopolski. Z góry dziękuję i pozdrawiam! ala Proszę spróbować z Markiem Urygą, firma Urmar. Nie wiem, jak stoją z czasem, ale firma moim zdaniem solidna, zbudowali kilka bloków w Krakowie, robią też domy. Tel: 692 619 240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.03.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Proszę spróbować z Markiem Urygą, firma Urmar. Nie wiem, jak stoją z czasem, ale firma moim zdaniem solidna, zbudowali kilka bloków w Krakowie, robią też domy. Tel: 692 619 240 Tobie Griszek tez budowali dom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 03.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam, potrzebuję namiar na firmę kamieniarską, gdzie można kupić marmur RainForest w dobrej cenie i go obrobić na płytę do kominka. Może być dalej od Krakowa, tylko żeby wycięcie i podklejenie nie kosztowało drugie tyle co ten kamień ;-( (...) Jakiś zas temu szukałam dobrej firmy kamieniarskiej i... znalazłam. Milbart - siedziba w Mszanie Dolnej, przedstawiciel w Krakowie. Zapytanie o dostępność kamienia i wycenę wysłałam mailem. Pan zaproponował mi bardzo dobrą cenę, jak również doradził podklejenie płyty, by była stabilniejsza. Gdy zdecydowałam się na zamówienie, na maila otrzymałam zdjęcie całego kamienia. Płytę zamówiłam w poniedziałek, a we czwartek już ją dostarczono do Krakowa. Wykonana jest starannie i zgodnie ze złożonym zamówieniem. Wszystkim polecam - świetna cena, kontakt, a przede wszystkim bardzo dobra jakość usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts