Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich formowiczów !

Ptrzebuje namiar na solidnych wykonawców mebli na zamówienie - sprawa dotyczy pomiaru i zabudowy wnęki w pokoju gościnnym i mebli do pokoju ze skosami.

Jeżeli możecie mi kogoś polecić to będe wdzięczny. Pozdrawiam !

Mamy na Liście paru .

Zbigniew, wlasnie zauwazylam, ze albo nie polecalam jeszcze pana Piotra, tego samego, co aguleczka, albo nie dopisales. W kazdym razie moj pan Piotr to ten sam. :) Na razie robil kuchnie u mojej mamy, niebawem ma robic u mnie. Jest szybki, dokladny i bardzo cierpliwy. No i niedrogi. :)

Mam pytanie czy ktoś z Was miał do czynienia z firmami wykonującymi schody tj.:

1. Firma An-Drew

2. Firma Wieczorek

3. Firma Scalaris

4. Firma "Janowski"

Wdzięczny będę za informację na temat tych firm i ewentualnie współpracy z nimi.

Dziękuję

Cześć Kozen

jeśli chodzi o schody to polecam firmę Scalaris. Sam będę u nich robił schody drewniane. A wiem że są solidni, dobrzy i dokładni. Widziałem kilka ich schodów i wyglądają super, a właściciele schodów bardzo z firmy zadowoleni.

witam nie zgadzam się z pana opinią ponieważ pan Czesław Siuta robił u mnie balustradki i bramę i zrobił wszystko w terminie i bardzo tanio jestem zadowolona z jego usług widocznie tylko z panem nie mógł się dogadać.

Normalnie zagotowałem!!!!!!! Czy byłaby Pani Gosia81 uprzejma podać gdzie mogę obejrzeć "dzieło" Pana Siuty? Gdybym przed spisaniem umowy z Cz.Siutą zajrzał na forum, to nie straciłbym pieniędzy i nerwów. Ten gagatek uprawia ponad 20 lat taki sposób "zarabiania" na życie. Też dałem się nabrać, obiecuję innym poszkodowanym, że ten gagatek pójdzie siedzieć. Jestem z natury spokojnym człowiekiem, ale Cz.Siuta z Iwanowic tak mnie wkurzył że doprowadzę tego oszusta gdzie jego miejsce.

Hejka

Poszukuje kogos kto prywatnie zajmuje sie wywozem smieci z placu budowy ( Tarnow i okolice ) .... chce pozbyc sie kilku workow ktore zalegaja mi na dzialce ..... za mala ilosc zeby zamowic kontener , a w sam raz zeby sie juz tego pozbyc :yes:.

Pozdrawiam :D

Mam pytanie czy ktoś z Was miał do czynienia z firmami wykonującymi schody tj.:

1. Firma An-Drew

2. Firma Wieczorek

3. Firma Scalaris

4. Firma "Janowski"

Wdzięczny będę za informację na temat tych firm i ewentualnie współpracy z nimi.

Dziękuję

Ja mam schody zrobione przez firmę Scalaris. Jestem bardzo zadowolona. Schody wyglądają super i równocześnie są bardzo wygodne. Jeśli chodzi o firmę to jak najbardziej polecam. Znają się na schodach jak mało kto. Jestem pod wrażeniem ich wiedzy technicznej, entuzjazmu i bardzo dobrego kontaktu z klientem. Jednym słowem: rzetelnie, fachowo, konkretnie, bezproblemowo, odpowiedzą na każde pytanie, pokażą, wytłumaczą a w szczególności pan Rzepecki - przeuroczy człowiek z ogromną wiedzą i dużym zaangażowaniem w swoją pracę.

Hejka

Poszukuje kogos kto prywatnie zajmuje sie wywozem smieci z placu budowy ( Tarnow i okolice ) .... chce pozbyc sie kilku workow ktore zalegaja mi na dzialce ..... za mala ilosc zeby zamowic kontener , a w sam raz zeby sie juz tego pozbyc :yes:.

Pozdrawiam :D

a pytałaś lokalnych śmieciarzy?

mnie za mała motywacją :D lokalni wywieźli 15 worów z budowy ;D Pozdrawiam

a pytałaś lokalnych śmieciarzy?

mnie za mała motywacją :D lokalni wywieźli 15 worów z budowy ;D Pozdrawiam

Dzieki za podsuniecie pomyslu .... ;) u mnie niestety jest ten problem , ze nie ma mnie na miejscu i nie znam lokalnych Panow od utylizacji :bye:

Czołem,

W północnych okolicach Krakowa potrzebuję znaleźć firmę, która sensownie robi instalacje co, cwu, wod-kan. Macie może doświadczenia?

R.

U mnie robił p.Kafel - instalacje działają, doradzi, cenowo jest OK - tel.501252202

DO białej listy dodam :

Piaski, pospółki, kruszywa, ziemia, humus, materiały budowlane, opał (nawet małe ilości jak komu pasuje) i naprawde w dobrych cenach....a i jeszcze koparka !

południe Krakowa - W.Brzychacz tel. 604 064 269

Zdecydowanie ODRADZAM firme "GG Bud" Usługi Ogólnobudowlane Grzegorz Grzesiak:

- elektryk amator:

* dolozenie jednego gniazdka liczy sobie za dwa punkty. (bo musi zrobic laczenie w gniazdku i w "sasiednim" gniazdku).

* szacowal koszt wykonania instalacji wedlug projektu na X, ostatecznie zaplacilem prawie 2,5*X

* krzywi sie, jak sie mu kaze w peszlu kable klasc

* za rozpisanie instalacji (ktory bezpiecznik do czego) kaze sobie dodatkowo placic

* po rozliczeniu, nie mozna sie juz sie skontaktowac

- budowlanka tez amatorzy:

* scianki robia +-5cm, o zachowaniu katow i linii mozna tylko pomarzyc

* jak sie chodzi z poziomica i katownikiem i ich sprawdza, to twierdza, ze "sie na sile szuka usterek"

* nie wzmocnili nadprozy tak jak bylo umawiane, potem musieli poprawiac

* jak sie wstawia meble, to dopiero po scianach widac, ze "poziomica" nie figuruje w ich slowniku

najgorsza ekipa, z jaka mialem "przyjemnosc" wspolpracowac