gegus37 05.03.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witam wszystkich formowiczów !Ptrzebuje namiar na solidnych wykonawców mebli na zamówienie - sprawa dotyczy pomiaru i zabudowy wnęki w pokoju gościnnym i mebli do pokoju ze skosami.Jeżeli możecie mi kogoś polecić to będe wdzięczny. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witam wszystkich formowiczów ! Ptrzebuje namiar na solidnych wykonawców mebli na zamówienie - sprawa dotyczy pomiaru i zabudowy wnęki w pokoju gościnnym i mebli do pokoju ze skosami. Jeżeli możecie mi kogoś polecić to będe wdzięczny. Pozdrawiam ! Mamy na Liście paru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 05.03.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Mam pytanie czy ktoś z Was miał do czynienia z firmami wykonującymi schody tj.: 1. Firma An-Drew2. Firma Wieczorek3. Firma Scalaris4. Firma "Janowski" Wdzięczny będę za informację na temat tych firm i ewentualnie współpracy z nimi.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Zbigniew, wlasnie zauwazylam, ze albo nie polecalam jeszcze pana Piotra, tego samego, co aguleczka, albo nie dopisales. W kazdym razie moj pan Piotr to ten sam. Na razie robil kuchnie u mojej mamy, niebawem ma robic u mnie. Jest szybki, dokladny i bardzo cierpliwy. No i niedrogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Ch. 05.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Mam pytanie czy ktoś z Was miał do czynienia z firmami wykonującymi schody tj.: 1. Firma An-Drew 2. Firma Wieczorek 3. Firma Scalaris 4. Firma "Janowski" Wdzięczny będę za informację na temat tych firm i ewentualnie współpracy z nimi. Dziękuję Cześć Kozen jeśli chodzi o schody to polecam firmę Scalaris. Sam będę u nich robił schody drewniane. A wiem że są solidni, dobrzy i dokładni. Widziałem kilka ich schodów i wyglądają super, a właściciele schodów bardzo z firmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 05.03.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ładne, solidne schody i w bardzo dobrej cenie wykonuje spółdzielnia z Ujanowic/k Limanowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 05.03.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witam:) Szukam namiarów na firmę zakładającą ogrody. Najlepiej jakąś sprawdzoną. Czy ktoś korzystał z takich usług i mógłby kogoś polecić. Zapytaj Mymyk_KSK - jest aktywna w dziale o ogrodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Zapytaj Mymyk_KSK - jest aktywna w dziale o ogrodach Sama zreszta sie tym zajmuje, polecalam juz ja tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inżynier1719499461 06.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 witam nie zgadzam się z pana opinią ponieważ pan Czesław Siuta robił u mnie balustradki i bramę i zrobił wszystko w terminie i bardzo tanio jestem zadowolona z jego usług widocznie tylko z panem nie mógł się dogadać. Normalnie zagotowałem!!!!!!! Czy byłaby Pani Gosia81 uprzejma podać gdzie mogę obejrzeć "dzieło" Pana Siuty? Gdybym przed spisaniem umowy z Cz.Siutą zajrzał na forum, to nie straciłbym pieniędzy i nerwów. Ten gagatek uprawia ponad 20 lat taki sposób "zarabiania" na życie. Też dałem się nabrać, obiecuję innym poszkodowanym, że ten gagatek pójdzie siedzieć. Jestem z natury spokojnym człowiekiem, ale Cz.Siuta z Iwanowic tak mnie wkurzył że doprowadzę tego oszusta gdzie jego miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.03.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Hejka Poszukuje kogos kto prywatnie zajmuje sie wywozem smieci z placu budowy ( Tarnow i okolice ) .... chce pozbyc sie kilku workow ktore zalegaja mi na dzialce ..... za mala ilosc zeby zamowic kontener , a w sam raz zeby sie juz tego pozbyc . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 06.03.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Mam pytanie czy ktoś z Was miał do czynienia z firmami wykonującymi schody tj.: 1. Firma An-Drew 2. Firma Wieczorek 3. Firma Scalaris 4. Firma "Janowski" Wdzięczny będę za informację na temat tych firm i ewentualnie współpracy z nimi. Dziękuję Ja mam schody zrobione przez firmę Scalaris. Jestem bardzo zadowolona. Schody wyglądają super i równocześnie są bardzo wygodne. Jeśli chodzi o firmę to jak najbardziej polecam. Znają się na schodach jak mało kto. Jestem pod wrażeniem ich wiedzy technicznej, entuzjazmu i bardzo dobrego kontaktu z klientem. Jednym słowem: rzetelnie, fachowo, konkretnie, bezproblemowo, odpowiedzą na każde pytanie, pokażą, wytłumaczą a w szczególności pan Rzepecki - przeuroczy człowiek z ogromną wiedzą i dużym zaangażowaniem w swoją pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 06.03.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Hejka Poszukuje kogos kto prywatnie zajmuje sie wywozem smieci z placu budowy ( Tarnow i okolice ) .... chce pozbyc sie kilku workow ktore zalegaja mi na dzialce ..... za mala ilosc zeby zamowic kontener , a w sam raz zeby sie juz tego pozbyc . Pozdrawiam a pytałaś lokalnych śmieciarzy? mnie za mała motywacją lokalni wywieźli 15 worów z budowy ;D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.03.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 a pytałaś lokalnych śmieciarzy? mnie za mała motywacją lokalni wywieźli 15 worów z budowy ;D Pozdrawiam Dzieki za podsuniecie pomyslu .... u mnie niestety jest ten problem , ze nie ma mnie na miejscu i nie znam lokalnych Panow od utylizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roinim 08.03.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Czołem,W północnych okolicach Krakowa potrzebuję znaleźć firmę, która sensownie robi instalacje co, cwu, wod-kan. Macie może doświadczenia?R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegus37 09.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Czołem, W północnych okolicach Krakowa potrzebuję znaleźć firmę, która sensownie robi instalacje co, cwu, wod-kan. Macie może doświadczenia? R. U mnie robił p.Kafel - instalacje działają, doradzi, cenowo jest OK - tel.501252202 DO białej listy dodam : Piaski, pospółki, kruszywa, ziemia, humus, materiały budowlane, opał (nawet małe ilości jak komu pasuje) i naprawde w dobrych cenach....a i jeszcze koparka ! południe Krakowa - W.Brzychacz tel. 604 064 269 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thielson 09.03.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Zdecydowanie ODRADZAM firme "GG Bud" Usługi Ogólnobudowlane Grzegorz Grzesiak:- elektryk amator: * dolozenie jednego gniazdka liczy sobie za dwa punkty. (bo musi zrobic laczenie w gniazdku i w "sasiednim" gniazdku). * szacowal koszt wykonania instalacji wedlug projektu na X, ostatecznie zaplacilem prawie 2,5*X * krzywi sie, jak sie mu kaze w peszlu kable klasc * za rozpisanie instalacji (ktory bezpiecznik do czego) kaze sobie dodatkowo placic * po rozliczeniu, nie mozna sie juz sie skontaktowac- budowlanka tez amatorzy: * scianki robia +-5cm, o zachowaniu katow i linii mozna tylko pomarzyc * jak sie chodzi z poziomica i katownikiem i ich sprawdza, to twierdza, ze "sie na sile szuka usterek" * nie wzmocnili nadprozy tak jak bylo umawiane, potem musieli poprawiac * jak sie wstawia meble, to dopiero po scianach widac, ze "poziomica" nie figuruje w ich slowniku najgorsza ekipa, z jaka mialem "przyjemnosc" wspolpracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wujjek 11.03.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Czołem, W północnych okolicach Krakowa potrzebuję znaleźć firmę, która sensownie robi instalacje co, cwu, wod-kan. Macie może doświadczenia? R. sprobuj w firmie Fullinstal, u mnie robili cała instalacje i jestem bardzo zadowolony. tel 12 276 00 04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 13.03.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Jestem dopiero na poczatku drogi wiec jak narazie moge polecic Geodete - p. Wojciech Szopa 12/387-25-63 jest z Luborzycy terminowo, tanio.Jezeli ktos ma dobra ekipe do sso to prosze o namiary. dziekuje - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzywio 13.03.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam poszukuję sprawdzonego inspektora nadzoru inwestorskiego do odbiorów cząstkowych i konsultacji przy budowie domku jednorodzinnego na północy Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steniu 13.03.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Przemysław Wałęga 661 333 518 gosc ktory wie po co studiował i na prawdę ma pojecie o tym co robi doradzi a jak trzeba to i kontakty uruchomi w kryzysowej sytuacji(potrzebna ekipa od zaraz) POLEECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts