steniu 13.03.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Roinim ekipa super naprawde a szef to Piotr Rodacki 603 963 160 naprawde warto ich zatrudnic bo maja pojecie o pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdulenka i Matt 14.03.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witamy Wszystkich, przeglądneliśmy chyba z połowę forum, ale bez skutecznie.Może ktoś nam pomoże, poszukujemy solidnego wykonawcy ogrodzenia. Z jednej strony zwykła siatka, z przodu słupki z klinkieru pod przęsła kute.Oczywiście wszystko na fundamentach. Pomóżcie prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga23kraków 15.03.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 czy ktoś zna Agapol - Paweł Męka ( wykończenia ), a może ktoś Grzegorza Pukacza ze studia Bonsai - architekt wnętrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.03.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witamy Wszystkich, przeglądneliśmy chyba z połowę forum, ale bez skutecznie. Może ktoś nam pomoże, poszukujemy solidnego wykonawcy ogrodzenia. Z jednej strony zwykła siatka, z przodu słupki z klinkieru pod przęsła kute. Oczywiście wszystko na fundamentach. Pomóżcie prosimy Widziałem ich ogrodzenie. Dobrze zrobione. Pan Krzysztof Lelek tel. 12 270 65 30 Jak z ceną i czasem nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonya- 15.03.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam, poszukuję sprawdzonego, dobrego i oczywiście taniego hydraulika do wykonania przyłączy wod.-kan., gaz, c.o. w okolicy Zabierzowa. Pilnie do prac hydraulicznych na etapie fundamentów, a potem do całej reszty. -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 17.03.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 kto może polecić sprawdzoną ekipę do ocieplenia i zabudowy poddasza? Budowa północ Krakowa. Chodzi oczywiście o kogoś z głową No i by nie zdarł z człowieka grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natashka 18.03.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam Planuję rozpoczęcie budowy domu na koniec lata tego roku i szukam sprawdzonej ekipy, która postawiałaby na początek stan surowy otwarty a potem jak będzie dobrze to także i resztę. Proszę o jakieś namiary - Tarnów i okolice Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 18.03.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam Planuję rozpoczęcie budowy domu na koniec lata tego roku i szukam sprawdzonej ekipy, która postawiałaby na początek stan surowy otwarty a potem jak będzie dobrze to także i resztę. Proszę o jakieś namiary - Tarnów i okolice Z góry dziękuję i pozdrawiam Nie szkoda wiosny i lata???? , zacznij budowę jak najszybciej bo potem to tylko będziesz żałować czemu tak późno się człowiek za to wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 18.03.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Polecam elektryka północ Krakowa Pan Lucjan, zrobił całą elektrykę i na każde moje zmiany mimo że już puszki były osadzone mówił że nie ma problemu, elektryka rozbudowana dość mocno bo ogrzewanie domu jest prądem. Wszystko ładnie po sobie posprzątał. Pełen profesjonalizm. Namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacjusz 19.03.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam Czy da ktoś namiary na płytkarza z Małopolski, Śląska, który wprawnie położy te przeklęte płytki? Chodzi o woodentic, ten największy format. Please!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 21.03.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 kto może polecić sprawdzoną ekipę do ocieplenia i zabudowy poddasza? Budowa północ Krakowa. Chodzi oczywiście o kogoś z głową No i by nie zdarł z człowieka grosza zachecam do zapoznania sie z oferta Mojej Firmy http://www.pslusarczyk.pl Firma Posiada Aprobate Rigips! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmpiter 21.03.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam proszę o kontakt na tego elektryka na email : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozien 21.03.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam proszę o kontakt na tego elektryka na email : [email protected] Namiary wysłałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.03.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Kochani Czy ktos moze podac numer telefonu do Pana Roberta Pilcha ( tynki wewnetrzne ) ...... wielkie dzieki . Pozdrawiam serdecznie Edytowane 21 Marca 2011 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 22.03.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Zapytaj Mymyk_KSK - jest aktywna w dziale o ogrodach Ja też polecam. Robiła nam projekt. jest OK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pleasure78 22.03.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witajcie, Będę wdzięczny za informację czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą ECO Comfort z Myślenic - zajmują się rekuperacją. Mają podobno kilka instalacji w Michałowicach i Masłomiący. Pzdr. Zdecydowanie opinia pozytywna!!! Polecam ECO COMFORT na białą listę!!! Jestem bardzo zadowolona z tej firmy ponieważ na każdym etapie współpracy działali bardzo profesjonalnie (a miałam już do czynienia z różnymi ekipami!!). Są to ludzie z dużą wiedzą i doświadczeniem tacy, którzy potrafią doradzić i wiedzą o czym mówią! Zakładali mi wentylację w domu w Michałowicach. Pan Artur potrafił znaleźć dobre rozwiązania, zarówno jeśli chodzi o dobór odpowiedniego rekuperatora, jak poprowadzenia rur wentylacyjnych tak, że ich w ogóle nie widać. Mam w domu super komfortowe warunki do życia min. dlatego, że mam świetnie działającą wentylację. Każdemu polecam takie rozwiązanie oraz firmę ECO COMFORT!!! Jeśli ktoś chciałby więcej info na temat tej firmy to chętnie odpowiem na maila. Aha, mam jeszcze nr telefonu do p. Artura 603-908-700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmpiter 22.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Dzieki za namiar pozdr. pmpiter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.03.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 (edytowane) Zdecydowanie opinia pozytywna!!! Polecam ECO COMFORT na białą listę!!! Jestem bardzo zadowolona z tej firmy ponieważ na każdym etapie współpracy działali bardzo profesjonalnie (a miałam już do czynienia z różnymi ekipami!!). Są to ludzie z dużą wiedzą i doświadczeniem tacy, którzy potrafią doradzić i wiedzą o czym mówią! Zakładali mi wentylację w domu w Michałowicach. Pan Artur potrafił znaleźć dobre rozwiązania, zarówno jeśli chodzi o dobór odpowiedniego rekuperatora, jak poprowadzenia rur wentylacyjnych tak, że ich w ogóle nie widać. Mam w domu super komfortowe warunki do życia min. dlatego, że mam świetnie działającą wentylację. Każdemu polecam takie rozwiązanie oraz firmę ECO COMFORT!!! Jeśli ktoś chciałby więcej info na temat tej firmy to chętnie odpowiem na maila. Aha, mam jeszcze nr telefonu do p. Artura 603-908-700. ;) sorrki , ale malo wiarygodne ...... czyzby reklama wlasnej firmy ? Edytowane 22 Marca 2011 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 27.03.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam,jaką cenę za metr ocieplenia styropianem z zewnątrz płaciliście w zeszłym roku, a jakie są teraz? Ktoś się może wypowiedzieć. Bo na razie jedni mi zaproponowali 34-36 zł za metr, ale nie wiem czy to dobra cena? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.03.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam, jaką cenę za metr ocieplenia styropianem z zewnątrz płaciliście w zeszłym roku, a jakie są teraz? Ktoś się może wypowiedzieć. Bo na razie jedni mi zaproponowali 34-36 zł za metr, ale nie wiem czy to dobra cena? Dzięki. Hejka Zalezy jaki styropian kladziesz ( grubosc ) , w jakim systemie chcesz go polozyc .... czy do wlasciwego tynku czy tylko do zagruntowania ...... min. od tego uzalezniona jest cena za wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts