Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witamy Wszystkich,

przeglądneliśmy chyba z połowę forum, ale bez skutecznie.

Może ktoś nam pomoże, poszukujemy solidnego wykonawcy ogrodzenia.

Z jednej strony zwykła siatka, z przodu słupki z klinkieru pod przęsła kute.

Oczywiście wszystko na fundamentach.

Pomóżcie prosimy

Witamy Wszystkich,

przeglądneliśmy chyba z połowę forum, ale bez skutecznie.

Może ktoś nam pomoże, poszukujemy solidnego wykonawcy ogrodzenia.

Z jednej strony zwykła siatka, z przodu słupki z klinkieru pod przęsła kute.

Oczywiście wszystko na fundamentach.

Pomóżcie prosimy

Widziałem ich ogrodzenie. Dobrze zrobione.

Pan Krzysztof Lelek tel. 12 270 65 30

Jak z ceną i czasem nie wiem.

Witam

Planuję rozpoczęcie budowy domu na koniec lata tego roku i szukam sprawdzonej ekipy, która postawiałaby na początek stan surowy otwarty a potem jak będzie dobrze to także i resztę. Proszę o jakieś namiary - Tarnów i okolice

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam

Planuję rozpoczęcie budowy domu na koniec lata tego roku i szukam sprawdzonej ekipy, która postawiałaby na początek stan surowy otwarty a potem jak będzie dobrze to także i resztę. Proszę o jakieś namiary - Tarnów i okolice

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Nie szkoda wiosny i lata???? , zacznij budowę jak najszybciej bo potem to tylko będziesz żałować czemu tak późno się człowiek za to wziął :)

Polecam elektryka północ Krakowa Pan Lucjan, zrobił całą elektrykę i na każde moje zmiany mimo że już puszki były osadzone mówił że nie ma problemu, elektryka rozbudowana dość mocno bo ogrzewanie domu jest prądem. Wszystko ładnie po sobie posprzątał. Pełen profesjonalizm. Namiary na priv.

Witajcie,

Będę wdzięczny za informację czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą ECO Comfort z Myślenic - zajmują się rekuperacją. Mają podobno kilka instalacji w Michałowicach i Masłomiący.

Pzdr.

Zdecydowanie opinia pozytywna!!! Polecam ECO COMFORT na białą listę!!!

Jestem bardzo zadowolona z tej firmy ponieważ na każdym etapie współpracy działali bardzo profesjonalnie (a miałam już do czynienia z różnymi ekipami!!). Są to ludzie z dużą wiedzą i doświadczeniem tacy, którzy potrafią doradzić i wiedzą o czym mówią! Zakładali mi wentylację w domu w Michałowicach. Pan Artur potrafił znaleźć dobre rozwiązania, zarówno jeśli chodzi o dobór odpowiedniego rekuperatora, jak poprowadzenia rur wentylacyjnych tak, że ich w ogóle nie widać. Mam w domu super komfortowe warunki do życia min. dlatego, że mam świetnie działającą wentylację. Każdemu polecam takie rozwiązanie oraz firmę ECO COMFORT!!!

Jeśli ktoś chciałby więcej info na temat tej firmy to chętnie odpowiem na maila. Aha, mam jeszcze nr telefonu do p. Artura 603-908-700.

Zdecydowanie opinia pozytywna!!! Polecam ECO COMFORT na białą listę!!!

Jestem bardzo zadowolona z tej firmy ponieważ na każdym etapie współpracy działali bardzo profesjonalnie (a miałam już do czynienia z różnymi ekipami!!). Są to ludzie z dużą wiedzą i doświadczeniem tacy, którzy potrafią doradzić i wiedzą o czym mówią! Zakładali mi wentylację w domu w Michałowicach. Pan Artur potrafił znaleźć dobre rozwiązania, zarówno jeśli chodzi o dobór odpowiedniego rekuperatora, jak poprowadzenia rur wentylacyjnych tak, że ich w ogóle nie widać. Mam w domu super komfortowe warunki do życia min. dlatego, że mam świetnie działającą wentylację. Każdemu polecam takie rozwiązanie oraz firmę ECO COMFORT!!!

Jeśli ktoś chciałby więcej info na temat tej firmy to chętnie odpowiem na maila. Aha, mam jeszcze nr telefonu do p. Artura 603-908-700.

;););) sorrki , ale malo wiarygodne ...... czyzby reklama wlasnej firmy ?

Edytowane przez Edyta M

Witam,

jaką cenę za metr ocieplenia styropianem z zewnątrz płaciliście w zeszłym roku, a jakie są teraz? Ktoś się może wypowiedzieć. Bo na razie jedni mi zaproponowali 34-36 zł za metr, ale nie wiem czy to dobra cena?

Dzięki.

Hejka

Zalezy jaki styropian kladziesz ( grubosc ) , w jakim systemie chcesz go polozyc .... czy do wlasciwego tynku czy tylko do zagruntowania ...... min. od tego uzalezniona jest cena za wykonanie