Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Podajcie jakiś namiar na Pana Władysława od schodów.

Właśnie poszukuje kogoś solidnego do schodów drewnianych samonośnych.

Jeżeli ktoś jeszcze może kogoś polecić to proszę o namiary.

Byłem w Scalaris'ie ale nie do końca podchodzi mi ich deska.

Polecany na forum Pan Maciek ma terminy na listopad - trochę za długo.

Podobają mi się modułowe z Teko ale opinie w necie są na ich temat zróżnicowane. Może ktoś z Was używa takich schodów?

Witam,

Podajcie jakiś namiar na Pana Władysława od schodów.

Właśnie poszukuje kogoś solidnego do schodów drewnianych samonośnych.

Jeżeli ktoś jeszcze może kogoś polecić to proszę o namiary.

Byłem w Scalaris'ie ale nie do końca podchodzi mi ich deska.

Polecany na forum Pan Maciek ma terminy na listopad - trochę za długo.

Podobają mi się modułowe z Teko ale opinie w necie są na ich temat zróżnicowane. Może ktoś z Was używa takich schodów?

Jak jedziesz w stronę nowego brzeska od krakowa, to w centrum wawrzyńczyc przed skrętem na proszowice masz po lewej wystawę mebli ogrodowych za tym jest dom, tam mieszka ten stolarz. Terminy tez pewnie będą sporo, jak to u dobrego stolarza.

Piotr Król firma Viggo, Krzysztoforzyce. Serdecznie NIE POLECAM!

Nasze perypetie z kuchnia zaczeły sie 6 lutego kiedy to podpisalismy umowe na wykonanie kuchni,......

Zaczynam mieć podobne odczucia, ale na szczęście jeszcze nie związałem się panem wykonawcą żadną umową. Po wizycie i obejrzeniu potencjalnej pracy miał zadzwonić w tym samym dniu. Dzwoni tak do dzisiaj. A po naprawdę rzeczowej rozmowie praca miała być wykonana w miarę szybko. Oczywiście telefonów też nie odbiera.

Szukam wykonawcy słupków z klinkieru do bramy wjazdowej - czy mozecie kogos polecic?

Wylanie ławy bramy , wylanie słupków i obłożenie je płytkami klinkierowymi lub klinkierem

" A&D " Firma Budowlana Dariusz Sliwa i Andrzej Witkowski

Pan Andrzej Witkowski

kom : 792 - 030 - 610

U mnie kladli klinkier na kominach ..... wykonuja rowniez ogrodzenia , podjazdy itp ....

Pozdrawiam

Witam

Ekipa budowlańców z okolic Myślenic do budowy stanu surowego - naprawdę godni polecenia (jestem budowlańcem, buduje 2 dom a pierwsze polecenie :-)))) ). Pracowici, dokładni, lubiący porządek i co również ważne budujący w przyzwoitych cenach (zazwyczaj z polecenia). Możliwość oglądnięcia ich prac w realu na mojej budowie w Krakowie (będą jeszcze przez ok 3 tygodnie) Zainteresowanych proszę o maila: [email protected]

Witam

Planuję budowę domu w Michałowicach - dom w amarylisach/ archon. Wiem, że na forum przewijają się firmy z białej i czarnej listy. Często ta sama firma jest zarówno na tej liście jak i na tej. Dlatego postanowiłem zapytać. Proszę polećcie mi kogoś kto zajmie się moją budową - stan surowy otwarty. Pisząc zajmie się - mam na myśli nie tylko wybuduje ale i doradzi, pomoże z materiałami i nie naciągnie na zbędne koszty. Jestem totalnym laikiem w tych sprawach....

Dodatkowo proszę o namiar na kierownika budowy, ale takiego który będzie częstym gościem na mojej budowie.

Wiem, że teraz kierowicy odbierają prace,podpisują wszystko "zdalnie". Nie interesuje mnie bezproblemowy odbiór ale rzetelne wykonawstwo i odbiór zgodny z przepisami..

Pozdrawiam

Bartek

Witam,

najwyższy czas zająć się tematem przyłącza gazu.

Czy ktoś może polecić jakiegoś sprawnego projektanta który przygotuje dokumentację przyłącza?

Warunki mamy wydane przez Kłaj.

pozdr

Projekt przyłącza gazu podobnie jak przyłącza elektrycznego robi gazownia w opłacie przyłączeniowej. Nie widzę sensu płacenia dodatkowo, niby dają rabat, ale kosztów projektanta to nie pokrywa.

Niestety ja nie moge sie zgodzic z opinia na temat SSO - staszki.pl. Na poczatku w porzadku wraz z postepem prac i iloscia podjetych rownoleglych inwestycji: pracownicy z 'lapanki' niektorzy bywali nietrzezwi na terenie budowy sic! Duzo partaczenia a potem poprawk i problemow z przyjazdem i zakonczeniem drobniejszych prac i zamknieciem tematow. Ogolnie -> negatywna ocena.

Mam trzy typy do sso:

1. Pana Roberta Sikorę - doszukałem się 2 pozytywów

2. Ekipę od p. Grzegorza z Lubnia (trochę daleko by mieli) - 2 pozytywy

3. Pana Jarosława Skowron- 1 pozytyw

Czy ktoś może jeszcze współpracował z którymś z tych Panów?

Lub wie jeszcze o jakichś opiniach na ich temat, może przegapiłem jakiegoś negatywa

Mam trzy typy do sso:

1. Pana Roberta Sikorę - doszukałem się 2 pozytywów

2. Ekipę od p. Grzegorza z Lubnia (trochę daleko by mieli) - 2 pozytywy

3. Pana Jarosława Skowron- 1 pozytyw

Czy ktoś może jeszcze współpracował z którymś z tych Panów?

Lub wie jeszcze o jakichś opiniach na ich temat, może przegapiłem jakiegoś negatywa

Sprawdzałeś w moim podpisie ?