kornik 1 03.08.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Chyba nie zrozumieliśmy się. Ty chciałaś mu dać inną pracę, a moi niedoszli klienci zachowywali się bezczelnie, a to jest różnica. Rzeczywiście mógł ubrać to w inną formę. Należy pracować nad kulturalnymi relacjami pro publico bono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 03.08.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Gdzie kupowaliście bramy garażowe? ja brałem od nich : http://rastor.pl/ - chyba najlepsze ceny w KRK i okolicach - ale warto porównać. Wybierałem pomiędzy Hormann i Normstahl - wygrała ta pierwsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeti 03.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja również mogę polecić firmę Rastor. U mnie montowali dwie bramy garażowe i drzwi Hormanna. Montaż sprawny,chociaż do łatwych nie należał (z uwagi na moje udziwnienia). Ceny też świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.08.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Gdzie kupowaliście bramy garażowe? My kupiliśmy Normstahla w firmie Renovia - http://www.renovia.pl/ - na ul.Armii Kraków 1. Polecam, fachowa obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 04.08.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 My kupiliśmy Normstahla w firmie Renovia - http://www.renovia.pl/ - na ul.Armii Kraków 1. Polecam, fachowa obsługa. Też z czystym sumieniem mogę polecić.Wszystko wg ustaleń,miła i fachowa obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mozarcik 04.08.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Gdzie kupowaliście bramy garażowe? a my z kolei na Opolskiej 12, też w punkcie Hormanna. I jesteśmy bardzo zadowoleni. Pierwotnie chcieliśmy brać w Rastorze, mieli ofertę tańszą o ok. 700 zł (2 bramy garażowe). Jak do nich podjechaliśmy (piątek, 15:15) w celu podpisania umowy, to nikt nie odbierał telefonu. Na komórkę miła pani powiedziała, że ona już poszła do domu, a szef też miał wyjście. Niby rozumiem, ludzka sprawa, ale skoro pracują do 16-tej, to ktoś powinien w firmie być (tym bardziej, że dzień wcześniej zapowiadaliśmy naszą wizytę). Więc stwierdziliśmy, że jeśli podobnie miałoby być potem z serwisem, to my dziękujemy. I finalnie pojechaliśmy na Opolską (jedyne 2 z tego co mi wiadomo autoryzowane punkty Hormanna w Krakowie). Póki co jesteśmy zadowoleni. Tam nam powiedzieli, że w Rastorze jest prawdopodobnie dlatego taniej, że w przypadku wzywania ich do serwisu, liczą sobie za każdą wizytę kasę. U nas mamy każdy serwis w ciągu 2 lat za darmo. Więc zanim się zdecydujecie na Rastora, zapytajcie, jak tam u nich z każdorazową wizytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin-D 04.08.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Możecie mi podać namiary na sprawdzoną firmę która w miarę tanio i dobrze zamontuje rekuperator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 05.08.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Poszukuje jakiegos elektryka wykonujacego przylacz pradu na plac budowy czyli tzw prowizorka budowlana. Najlepiej w okolicach Wieliczki. Trzeba postawic slup na dzialce i pociagnac linke nad droga. Mam do sprzedania słup z całą prowizorką tzn. skrzynka na licznik z zabezpieczeniem i druga z bezpiecznikami i gniazdami. Jakbyś był zainteresowany to mogę jeszcze zapytać o elektryka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.08.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Zbigniew100, podaję info odnośnie panów Żmuda & Kazimierczyk - tynki wewnętrzne - może warto ująć tą wiadomość na liście. Wczoraj dzwoniliśmy. Jeden z Panów wyjechał za granicę (chyba do Niemiec?) i niestety nie robią już tynków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.08.2011 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Zbigniew100, podaję info odnośnie panów Żmuda & Kazimierczyk - tynki wewnętrzne - może warto ująć tą wiadomość na liście. Wczoraj dzwoniliśmy. Jeden z Panów wyjechał za granicę (chyba do Niemiec?) i niestety nie robią już tynków... Basiu byc moze ominelo Ciebie rozczarowanie , ze przed umowionym terminem wycofaja sie podajac wymyslony powod ..... tak jak bylo w moim przypadku . Nie dziwie sie , ze zwineli interes skoro tak traktowali klientow ..... Jesli chcesz moge podac Ci namiar na tynkarzy ktorzy u mnie pracowali ( praktycznie zadnych zastrzezen ze strony Kierownika co do ich pracy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komentator 07.08.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Tak….Edyta M nawet o 2 w nocy czuwa i informuje jaki to P.Zmuda jest beeee…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.08.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Tak….Edyta M nawet o 2 w nocy czuwa i informuje jaki to P.Zmuda jest beeee…. A Pan powinien nadac sobie NICK ...... SLEDZEWPISYEDYTYM:cool: . Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinos1 08.08.2011 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 WitamJestem już na końcówce i trochę się wkurzam że dopiero teraz wpadłem na to forum i taki fajny wątek. Pozwolę sobie dodać od siebie paru wykonawców i proszę nie posądzajcie mnie od razu o reklamę ze względu na małą ilość postów. Jako że najlepiej mam w pamięci ostatnich wykonawców, mam na myśli stolarzy zacznę od nich a jak zrobię "rachunek sumienia" podam innych godnych polecenia.Jako się rzekło stolarzy poznałem (jak zwykle to się dzieje) przez znajomego. Wykonywali u niego meble do salonu i stół do jadalni trochę na wzór mebli z Bo Conceptu a że nie odpowiadał mu kolor mebli z salonu zlecił wykonanie. Meble wykonane (na moje oko) lepiej niż porządnie a na pewno lepiej niż Bo Concept. Wiem co piszę bo specjalnie pojechałem sprawdzić do sklepu.Poprosiłem o telefon i umówiłem się. W zasadzie tak jak oczekiwałem. Dwóch miłych Panów, jak się później okazało braci, rzeczowych i kompetentnych. Swoje wizje na temat mebli przedstawiła im moja lepsza połowa.Panowie zrobili pomiary ustaliliśmy materiały i umówiliśmy się na kontakt w sprawie wyceny. Jako że mieliśmy wizję mebli nowoczesnych w formie zdecydowaliśmy na jeden z egzotycznych gatunków forniru naturalnego, spodziewałem się wiec "słusznej"wyceny. Niestety nie myliłem się chociaż wycena jaką otrzymałem mieściła się w naszym budżecie. Przed wykonaniem Panowie zrobili nam kilka próbek wybarwień forniru i po dogadaniu wszystkich szczegółów zleciłem wykonanie.po wykonaniu i przywiezieniu mebli z natury skrupulatny chciałem się do czegoś "przyczepić" niestety nie dało się. Panowie dokładnie omówili szczegóły wykonania przed robotą i dokładnie wywiązali się z poczynionych ustaleń. Mam meble dokładnie takie jakie chciałem. Z tego co wiem Panowie wykonują wszelakie meble specjalizują się jednak w meblach z fornirów egzotycznych. Więc jak tutaj piszecie a w zasadzie piszemy Zdecydowanie biała lista Stolarze meblowi Kontakt do P.Marcina 501-837-988. Jak bardziej ogarnę się na tym forum postaram się wkleić kilka fotek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.08.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Basiu byc moze ominelo Ciebie rozczarowanie , ze przed umowionym terminem wycofaja sie podajac wymyslony powod ..... tak jak bylo w moim przypadku . Nie dziwie sie , ze zwineli interes skoro tak traktowali klientow ..... Jesli chcesz moge podac Ci namiar na tynkarzy ktorzy u mnie pracowali ( praktycznie zadnych zastrzezen ze strony Kierownika co do ich pracy ) Witaj Edyta M . Prześlij mi proszę namiary na tynkarzy na priv. Co do p.Żmudy - to my nie mieliśmy umówionego terminu, teraz dopiero zaczynam poszukiwania ekipy i pierwsze co, to do niego dzwoniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 08.08.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witaj Edyta M . Prześlij mi proszę namiary na tynkarzy na priv. Co do p.Żmudy - to my nie mieliśmy umówionego terminu, teraz dopiero zaczynam poszukiwania ekipy i pierwsze co, to do niego dzwoniliśmy Ja również dołącze się do prośby Basi - można prosić namiar na tynkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.08.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witaj Edyta M . Prześlij mi proszę namiary na tynkarzy na priv. Co do p.Żmudy - to my nie mieliśmy umówionego terminu, teraz dopiero zaczynam poszukiwania ekipy i pierwsze co, to do niego dzwoniliśmy Ja również dołącze się do prośby Basi - można prosić namiar na tynkarzy? Poszlo na priv ...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kallula 09.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Basiu napisałaś: Żmuda & Kazimierczyk - tynki wewnętrzne Zbigniew100, podaję info odnośnie panów Żmuda & Kazimierczyk - tynki wewnętrzne - może warto ująć tą wiadomość na liście. Wczoraj dzwoniliśmy. Jeden z Panów wyjechał za granicę (chyba do Niemiec?) i niestety nie robią już tynków... Może stety.... My ich bardzo zachwalaliśmy,szybko ,czysto i równo wykonane tynki...nawet mój upierdliwy teść był bardzo zadowolony... Wszystko super do czasu kiedy nie wszedł malarz i w suficie zaczeły wypadać małe i większe dziurki.To podobno wina żle zgaszonego wapna... Dziurek naliczył malarz ponad 300,wszystkie zalepil ale itak dla bezpieczeństwa zaleca wykonanie gładzi ,a tego nie planowalismy i oczywiscie zwieksza to koszty oraz czas pracy a nam się spieszy z przeprowadzka... Tak wiec my juz Pana Żmudy nie polecamy choc myśle że w przypadku niejednego fachowca byłoby o wiele gorzej... Mam jeszcze ogromną prosbę o polecenie kogoś NIEDROGIEGO do wykonania barierek kutych na 3 balkony. Dzis nam gały wyszły na wierzch jak dostalismy wycenę na 25 000... Proszę poleććie kogoś ,bedę bardzo wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.08.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Kallula niedawno moja znajoma robila ogrodzenie u siebie ... zaplacila naprawde spoko cene za wykonanie ( facet ma hurtownie stali wiec jest dosc konkurencyjny w stosunku do innych wykonawcow ) ... zdobede namiar na goscia i przesle na priv. do Ciebie ..... Przykre to co piszesz o tynkach .... cholera znow dodatkowy koszt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzywio 10.08.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Możecie mi podać namiary na sprawdzoną firmę która w miarę tanio i dobrze zamontuje rekuperator? U mnie robi Venmar. Na razie położyli główne kanały ale robota wykonana solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 12.08.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam ! Poszukuje solidnej ekipy z okolic Wieliczki/Krakowa do wykonania odwodnienia/drenażu na działce. Jeśli ktoś zna ludzi godnych polecenia to bardzo proszę o kontakt.pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts