mrmeX 20.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) Witam ja polecam firmę REM-MAL z powiatu suskiego. Generalnie zajmują się wszelkimi robotami wykończeniowymi ale nie tylko. U mnie ocieplali poddasze, wykańczali komin tynkiem strukturalnym, ocieplali jaskółki od zewnątrz przed pokryciem dachowym. Naprawdę solidnie robota zrobiona a do tego pilnowali roboty nie ociągali się i nie musiałem po nich sprzątać. Z tego co wiem to działają w powiecie: suskim, myślenickim, wadowickim i w południowej części Krakowa. Aha zapomniałem dodać, że prawdopodobnie mają wolny termin w tym roku bo jakaś robota za granicą im niespodziewanie wyleciała. Polecam kontakt 660463689 Edytowane 20 Listopada 2011 przez mrmeX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.11.2011 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 u mnie zakończono ocieplenie, podbitkę i tynkowanie elewacji i uważam że zrobiono to bardzo przyzwoicie, jeśli ktoś szuka ekipy to na priv. mogę wysłać namiary, chłopaki są z północy Krakowa z tego co wiem to robią też inne rzeczy. Jeśli chodzi o elewacje to śmiało polecam. Zdjęcia u mnie w dzienniku budowy do oglądnięcia. A gdzie dziennik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 21.11.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A gdzie dziennik ? w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.11.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 23.11.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 A ja polecam wypożyczalnię sprzętu budowlanego - http://www.wsbe.krakow.pl - pożyczaliśmy odkurzacz przemysłowy. Wszystko dostępne od ręki i dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robbal 25.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 witam. przeszukałem kilkanaście stron tego tematu ale nie znalazłem dużo informacji jakie mnie aktualnie interesuja. na wiosnę zaczynam rozbudowę/dobudowę domu - poszukuje zatem namiarów na sprawdzone ekipy budowlane, które potrafią postawić dom od fundamentów po dach oraz równocześnie na majstra/fachowca który z pomocnikiem lub dwoma - i mną potrafiłby zalać fund i postawić ściany, wylac płyte itd.- gdyż staram się znaleźć kompromis między szybkością budowania domu a kosztem. mam namiary na kilka ekip -podobno dobrych ale chcę porównać oferty . aha budowa w gminie niepołomice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 25.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 A bramę wjazdową też zrobią? Ale oni sa od kostki:) nie od metaloplastyki:) Ale polecalem tez goscia od bramy jak bys potrzebowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiek650 25.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam wszystkich.Szukam dobrego producenta od barierek ze stali kutej na balkon na zewnątrz w okolicach Nowego Targu, Myślenice,Jordanów,Limanowa.Może jest ktoś na forum kto korzystał lub zna kogoś takiego.Z Góry Dzięki za odpowiedz Polecam Ci http://www.kowalstwo-wrona.pl/index.php?idp=1 U mnie montowali balustrady- ocynk malowane na czarno . Trochę czekałem na termin ale było warto )) Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 26.11.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Post dotyczący oferty wykonawcy na Allegro i zamieszczenie fotki z mojej pracy jako swojej usunąłem na prośbę zainteresowanego. Sprawa załatwiona polubownie i mam nadzieję że w przyszłości już nie zaistnieje taki incydent. A że chodziło tylko o fakt bezprawnego publikowania zdjęcia a nie jakości oferowanych usług o których nic mi nie wiadomo wiec post usunąłem na zasadzie - a przeszło już mi... Jednoczesnie życzę Zainteresowanemu dużo klientów - rynek usług budowlanych jest tak duży że dla wszystkich znajdzie się miejsce bez zbędnej walki z Konkurencją. Edytowane 6 Marca 2012 przez Rom-Kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.11.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.11.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Rom - Kon dobra robota ....... oszustow trzeba tepic ...... Podoba mi sie ten fragment " posiadamy bogate doswiadczenie i referencje " ...... a te referencje to pewnie od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.11.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?31573-CZARNA-LISTA-WYK.-w-Mazowieckim&p=5027694&viewfull=1#post5027694 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjam 28.11.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam! Przestrzegam przed firmą ALTERM z Krakowa (siedziba Niepołomice), Pan Mariusz się tu udzielał na forum swego czasu jako "fachowiec" od kominków..Człowiek jest niesłowny, niesolidny, niedotrzymuje terminów..ale to jeszcze nic. Pan unika naprawy kominka, po nieudolnym montażu obudowy kamiennej. Kamień po prostu odpadł, odparzył się po 2 tygodniach palenia w kominku. Pan nie kwapi się do jego naprawy, miał przyjechać najpóźniej do 26.11- sam ustalił taki termin (zgłosiliśmy mu to 10.11), tłumaczy, że ma dużo pracy i żeby go zrozumieć!!! Unika także podpisania reklamacji twierdząc, że obecnie przebywa poza miastem. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW, mam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coju 28.11.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Z całą pewnością nie zgadzam się z ta opinią. Pan Maj wraz ze swoja ekipą od lat instaluje piony wod-kan oraz centralnego ogrzewania w moich nieruchomościach w Krakowie i działają bez zarzutu, co więcej w sytuacji jakichkolwiek problemów z kotłem grzewczym np. regulacja po okresie grzewczym i przed okresem grzewczym są na każde wezwanie, kontakt bardzo miły, pomocny i fachowy. Nie zgadzam się z powyższą z całą pewnością jednostkową opinią i polecam z całą odpowiedzialnością Zakład Instalacji Sanitarnych Marka Maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 28.11.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Z całą pewnością nie zgadzam się z ta opinią. Pan Maj wraz ze swoja ekipą od lat instaluje piony wod-kan oraz centralnego ogrzewania w moich nieruchomościach w Krakowie i działają bez zarzutu, co więcej w sytuacji jakichkolwiek problemów z kotłem grzewczym np. regulacja po okresie grzewczym i przed okresem grzewczym są na każde wezwanie, kontakt bardzo miły, pomocny i fachowy. Nie zgadzam się z powyższą z całą pewnością jednostkową opinią i polecam z całą odpowiedzialnością Zakład Instalacji Sanitarnych Marka Maja. "To mówiłem ja, Jarząbek - trener pierwszej klasy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 28.11.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 u mnie zakończono ocieplenie, podbitkę i tynkowanie elewacji i uważam że zrobiono to bardzo przyzwoicie, jeśli ktoś szuka ekipy to na priv. mogę wysłać namiary, chłopaki są z północy Krakowa z tego co wiem to robią też inne rzeczy. Jeśli chodzi o elewacje to śmiało polecam. Zdjęcia u mnie w dzienniku budowy do oglądnięcia. Witam-jesli mozna to prosze na namiar na ta ekipe _budujemy pod krakowem, moj adres: [email protected] dziekuje, Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 28.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 hej dawno tu nie gościłem mogę ci polecić Hydraulika Witam,to ja tez poprosze namiar na pana hydraulika-moj [email protected]-------- dzieki Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 28.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam to i ja poprosze o namiary na specjalistow:),beda mi bardzo potrzebni na wiosne-a,ze sprawdzeni to warto sie do nich odezwac- moj adres:[email protected]dziekuje i pozdrawiamBarbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 28.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Nie ma sprawy, Podaj tylko, którzy fachowcy Cię interesują i prześlę info na priv (P.S. Najwcześniej po 8 listopada, jestem za granicą i nie mam tu namiarów na wszystkich Panów wykonawców). witam-to porosze o namiar na elektryka i instalatora wod-kan a i reszta "przetestowanych" fachowcow jest mile widziana,moj adres:[email protected] dziekuje i pozdrawiam:) Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 29.11.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam Gdyby ktoś poszukiwał firmy od blatów kuchennych kompozytowych to CZARNA LISTA ku przestrodze dla innych, proszę trzymać się z daleka od firmy Art -blat z Krakowa - Marcin Camppo. Blaty wykonują z kawałków posklejanych różnej grubości płyt. BIAŁA LISTA polecam firmę Adartt - Robert Sroka - Czernichów /okolice Krakowa. Kontakt - Pan Staszek Szostak. Solidni i terminowi. Mamy nowy blat wykonany właśnie przez tę firmę jest przepiękny, wykonany bezspoinowo, bez żadnych łączeń, solidnie i estetycznie. Z czystym sumieniem polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts