Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Polecam również:

tynki maszynowo (ja robiłam gipsowe) - 601 247 356 - tanio i b.sprawnie

Ten Pan rowniez u nas wykonywal tynki gipsowe. Moge Go z czystym sumieniem polecic. Wszystko sprawnie i fachowo, nie ma sie do czego doczepic.

Dodam jeszcze ze sa slowni i punktualni, oraz bardzo dobrze po sobie sprzataja ;).

to chyba ja mam pecha z tymi wykonawcami: na tynkach pana od jk69 po miesiącu: sufit nierówny, brak poziomów, okna tarasowe porysowane. Niestety wszystko wychodzi po czasie jak człowiek sie przyjrzy przez przypadek lub tynk podeschnie. Jedynie co mogę powiedzieć, że są słowni i pojawiają sie w terminie

Myślę że jako wykonawcę stanu surowego mogę polecić Janusza Kozyrę tel.608417029.

Tynkarze chwalili proste ściany. Szczegóły budowy znajdziecie w moim dzienniku.

Mieliśmy jedynie drobny zgrzyt przy ostatnim rozliczeniu ale jak teraz na to patrze z pewnej perspektywy to można o tym zapomnieć.

Czarna Lista: Janusz Marszalik z Brzączowic- Stolarz - miał zrobić meble kuchenne na koniec lipca tego oku. Wziął zaliczkę na fronty mebli i .... to wszystko co zrobił. Bujamy się z nim od tej pory ale miarka się przebrała. Gośc będzie miał sprawę o oszustwo. Trzymać sie z daleka od tej gnidy.

witam,

chcialbym ostrzec a wlasciwie przestrzec przed kontaktem z firmą Adampol, działającą na terenie Borzęcina, Babic itd.Niesumienni krętacze tak można ich nazwać.Wszystko pięknie było do momentu jak musieli coś zrobić. W perfidny sposób wystawili mnie do wiatru. Uwazajcie. Takich "wykonawców" należy wytępić. pozdrawiam.

• 2 weeks później...

BIAŁA LISTA (bardzo biała ;))

Elektryk Krzysztof Pałach, uwaga: mgr inż! Pracuje wraz ze swoim ojcem i 2 pracownikami.

Naszego bliźniaka okablowali w 5 i pół dnia. Posprzątali po sobie, nie wymagają dokarmiania, nie piją i nie palą. Przyjeżdżają punktualnie wcześnie rano i w ogóle nie trzeba ich pilnować.

Ceny negocjowalne. Aha, bezwatowcy. Tel.: 501 701 446

Witam Wszystkich,

Czarna Lista - definitywnie

http://www.dacholand.pl/ Firma z Gaja w Mogilanach.

1) - ze mną Pani pogrywała sobie równo: dzwonie - pytam są cegły "xyz" kl.15 - tak są proszę przyjechać- zwalnia sie z pracy jade do banku po zaliczkę przyjeżdżam do składu. Pani przeprasza i mówi że dopiero mają być (!) Proszę zadzwonić za 2 dni.

2) Podejście drugie: telefon są cegły "xyz" KL.15? Tak już są proszę przyjechać. Znowu zwalniam się z pracy - jadę do składu - i zgadnijcie co... tym razem cegły są ale tylko KL10. :(

W moim przypadku było to tylko "dwóch razy sztuka"

Trochę gorzej wypadła moja sąsiadka - ten sam skład.

Zakupiła pustki w grudniu lub styczniu, dała zaliczkę (a może nawet całą kwotę) w kwietniu gdy zaczynała budowę wspaniałomyślna Pani ze składu poinformowała, że cena się zmieniła i musi dopłacić (!!!!) - no comments.

Sprawa otarła się o prawnika i inne takie mniej przyjemne metody.

Ludzie omijajcie z daleka to miejsce!!!

Pozdrawiam

Marcin

To niesamowite, co piszesz.

Zaopatrywaliśmy się we wszystko do budowy dachu, także systemy kominowe, styropian, papę, okna dachowe i nie było z nimi żadnych problemów!

Dachówki sprowadzali z Niemiec na telefon i również trzymali się terminów.

Na dodatek dawali solidne upusty. Dlatego umieściłam Dacholand na Białej Liście.

Aż mi się wierzyć nie chce...

To niesamowite, co piszesz.

Zaopatrywaliśmy się we wszystko do budowy dachu, także systemy kominowe, styropian, papę, okna dachowe i nie było z nimi żadnych problemów!

Dachówki sprowadzali z Niemiec na telefon i również trzymali się terminów.

Na dodatek dawali solidne upusty. Dlatego umieściłam Dacholand na Białej Liście.

Aż mi się wierzyć nie chce...

I ja również nie wierzę własnym oczom - naprawdę, bardzo mi się dobrze z Panią Edytą współpracowało - kupowałam tam dach i okna dachowe (i jakieś drobiazgi na dach typu rynny, blachy itd.) Jesli był jakiś problem z terminem, to zawsze byłam uprzedzana. obsługa super miła itd. Na czym to polega??????

Mógł to być wyjątek, potwierdzający regułę ;)

Proszę, dzisiejsza fotka z kolejnej dostawy na telefon, z Dacholandu:

http://img155.imageshack.us/img155/6616/dacholanddostawahz5.jpg

Nie było nas rano w domu, więc sami otworzyli sobie bramę (już wiedzą jak :)), wwieźli papę, puszki, szczotki i blachę, wszystko precyzyjnie ułożyli i zamknęli za sobą bramę bardzo dokładnie.

Aż miło popatrzeć :)

No cóż, to co napisałem jest (niestety) prawdą. Może to przez ten nerwowy okres na początku tego roku co pustaków brakowało, ale to nie usprawiedliwia zachowania jakie opisałem.

PS Ja rozmawiałem z taką starszą Panią, wyglądała mi na właścicielkę. Może ta druga, młodsza zachowywała by sie normalnie.

Pozdrawiam

mziak