remi2006 26.09.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam, ja dodaję do czarnej listy firmę prowadzoną przez niejakiego Rafała Dziedzica z okolic Golkowic - zwiał z budowy w połowie rozszalowania ścian fundamentowych i poszedł na inną budowę zostawiając nas z rozkopaną budową i wypożyczonymi szalunkami!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 01.10.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Polecam również: tynki maszynowo (ja robiłam gipsowe) - 601 247 356 - tanio i b.sprawnie Ten Pan rowniez u nas wykonywal tynki gipsowe. Moge Go z czystym sumieniem polecic. Wszystko sprawnie i fachowo, nie ma sie do czego doczepic. Dodam jeszcze ze sa slowni i punktualni, oraz bardzo dobrze po sobie sprzataja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 03.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 to chyba ja mam pecha z tymi wykonawcami: na tynkach pana od jk69 po miesiącu: sufit nierówny, brak poziomów, okna tarasowe porysowane. Niestety wszystko wychodzi po czasie jak człowiek sie przyjrzy przez przypadek lub tynk podeschnie. Jedynie co mogę powiedzieć, że są słowni i pojawiają sie w terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 05.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 czarna lista JERZY PALAC - kryli dach to był koszmar , facet posiłkuje się pospolitym ruszeniem , unikać jak ognia !!! KATEGORYCZNIE ODRADZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 11.10.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Myślę że jako wykonawcę stanu surowego mogę polecić Janusza Kozyrę tel.608417029. Tynkarze chwalili proste ściany. Szczegóły budowy znajdziecie w moim dzienniku. Mieliśmy jedynie drobny zgrzyt przy ostatnim rozliczeniu ale jak teraz na to patrze z pewnej perspektywy to można o tym zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marioosh 14.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Czarna Lista: Janusz Marszalik z Brzączowic- Stolarz - miał zrobić meble kuchenne na koniec lipca tego oku. Wziął zaliczkę na fronty mebli i .... to wszystko co zrobił. Bujamy się z nim od tej pory ale miarka się przebrała. Gośc będzie miał sprawę o oszustwo. Trzymać sie z daleka od tej gnidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piozare 16.10.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 witam,chcialbym ostrzec a wlasciwie przestrzec przed kontaktem z firmą Adampol, działającą na terenie Borzęcina, Babic itd.Niesumienni krętacze tak można ich nazwać.Wszystko pięknie było do momentu jak musieli coś zrobić. W perfidny sposób wystawili mnie do wiatru. Uwazajcie. Takich "wykonawców" należy wytępić. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 16.10.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A lepiej by byli to sumienni krętacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.10.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Może dopisz się tutaj: http://forum.muratordom.pl/czarna-lista-wyk-w-mazowieckim,t42058-120.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Biała lista:Polecam firmę brukarską SPEC-BRUK p. Krzysztofa Piotrowskiego (504 804 129). Podali przyzwoitą cenę, przyjechali w umówionym terminie, szybko i porządnie zrobili, co mieli zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.10.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 BIAŁA LISTA (bardzo biała ) Elektryk Krzysztof Pałach, uwaga: mgr inż! Pracuje wraz ze swoim ojcem i 2 pracownikami. Naszego bliźniaka okablowali w 5 i pół dnia. Posprzątali po sobie, nie wymagają dokarmiania, nie piją i nie palą. Przyjeżdżają punktualnie wcześnie rano i w ogóle nie trzeba ich pilnować. Ceny negocjowalne. Aha, bezwatowcy. Tel.: 501 701 446 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mziak 29.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam Wszystkich, Czarna Lista - definitywnie http://www.dacholand.pl/ Firma z Gaja w Mogilanach. 1) - ze mną Pani pogrywała sobie równo: dzwonie - pytam są cegły "xyz" kl.15 - tak są proszę przyjechać- zwalnia sie z pracy jade do banku po zaliczkę przyjeżdżam do składu. Pani przeprasza i mówi że dopiero mają być (!) Proszę zadzwonić za 2 dni. 2) Podejście drugie: telefon są cegły "xyz" KL.15? Tak już są proszę przyjechać. Znowu zwalniam się z pracy - jadę do składu - i zgadnijcie co... tym razem cegły są ale tylko KL10. W moim przypadku było to tylko "dwóch razy sztuka" Trochę gorzej wypadła moja sąsiadka - ten sam skład. Zakupiła pustki w grudniu lub styczniu, dała zaliczkę (a może nawet całą kwotę) w kwietniu gdy zaczynała budowę wspaniałomyślna Pani ze składu poinformowała, że cena się zmieniła i musi dopłacić (!!!!) - no comments. Sprawa otarła się o prawnika i inne takie mniej przyjemne metody. Ludzie omijajcie z daleka to miejsce!!! Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.10.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 To niesamowite, co piszesz. Zaopatrywaliśmy się we wszystko do budowy dachu, także systemy kominowe, styropian, papę, okna dachowe i nie było z nimi żadnych problemów!Dachówki sprowadzali z Niemiec na telefon i również trzymali się terminów. Na dodatek dawali solidne upusty. Dlatego umieściłam Dacholand na Białej Liście.Aż mi się wierzyć nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajur 30.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Uwaga na p. Bogdana Dziarkowskiego. Robi ciesielkę i pokrycia dachowe.tel 880 369 994. Uciekł z pieniędzmi zostawiając niedokończoną robotę. Pracował w wielu miastach w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 30.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To niesamowite, co piszesz. Zaopatrywaliśmy się we wszystko do budowy dachu, także systemy kominowe, styropian, papę, okna dachowe i nie było z nimi żadnych problemów! Dachówki sprowadzali z Niemiec na telefon i również trzymali się terminów. Na dodatek dawali solidne upusty. Dlatego umieściłam Dacholand na Białej Liście. Aż mi się wierzyć nie chce... I ja również nie wierzę własnym oczom - naprawdę, bardzo mi się dobrze z Panią Edytą współpracowało - kupowałam tam dach i okna dachowe (i jakieś drobiazgi na dach typu rynny, blachy itd.) Jesli był jakiś problem z terminem, to zawsze byłam uprzedzana. obsługa super miła itd. Na czym to polega?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 może konkurencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 30.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 niestety albo ma się pecha albo przywiązujemy zbytnią wagę do szczegółow, lub w miarę upływu czasu złe wrażenia zacierają się ale nie u wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 albo może ktoś ze składu wybitnie miał złe dni.. albo był czysto złośliwy... ech... no zdarza się niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.10.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Mógł to być wyjątek, potwierdzający regułę Proszę, dzisiejsza fotka z kolejnej dostawy na telefon, z Dacholandu: http://img155.imageshack.us/img155/6616/dacholanddostawahz5.jpg Nie było nas rano w domu, więc sami otworzyli sobie bramę (już wiedzą jak ), wwieźli papę, puszki, szczotki i blachę, wszystko precyzyjnie ułożyli i zamknęli za sobą bramę bardzo dokładnie. Aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mziak 02.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No cóż, to co napisałem jest (niestety) prawdą. Może to przez ten nerwowy okres na początku tego roku co pustaków brakowało, ale to nie usprawiedliwia zachowania jakie opisałem. PS Ja rozmawiałem z taką starszą Panią, wyglądała mi na właścicielkę. Może ta druga, młodsza zachowywała by sie normalnie. Pozdrawiam mziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts