Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:evil::evil:

Mam pytanie (możliwe, że już gdzieś było, ale idąc po wszystkich stronach tematu dotarłem na ten moment do 66 i walczę nadal):

- Czy ktoś z Was robił jakieś instalacje u P. Roberta Żelichowskiego (Twój Instalator - EKOENERGIA Kraków)? Niby robi wszystko oprócz elektryki i dodatkowo handluje piecami Viessmanna, co bardzo mi pasuje, ale chcę potwierdzić jego rzetelność..

Proszę o wszelkie info ;)

Mamy z tym człowiekiem straszne problemy i nie tylko my. U nas zajmował się oczyszczalnią, wodą deszczową i drenażem. Wykonał część, wziął prawie za całość!!

Doliczał sobie dodatkowo za co się dało a gdy się zorientował że już się nie damy..... Przestał odbierać telefony, nie odpowiada na meile. Termin wykonania pracy minął 21.12.2011 i nic się na budowie nie zmieniło. Wprowadzał jakieś swoje udziwnienia, wynalazki które nie mają prawa funkcjonować. U nas już swoje zarobił więc nie widzi potrzeby kontaktu, ale człowiek który go wygonił ze swojej budowy (wentylacja mechaniczna, pompa ciepla, ogrzewanie podłogowe) jest przez niego atakowany telefonami- bo nie wypłacił mu jeszcze sporej części. Moja rada OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evil::evil::evil::evil:

Witam.

Odświeżam pytanie z przed kilu msc.

Poszukuję opinie na temat pomp ciepła Sofath - Natea lub fimu Dumarch-went.

Dostałem dość ciekawą ofertę.

Czy któś ma instalacje z tej firmy lub PC?

pozdrawiam

Sgier ..... popytaj w tych watkach ....

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?73-Pompy-ciep%C5%82a

witam podaje namiary na sprawdzone i profesjonalne firmy

Wizard1973 ...... siebe i swoich kumpli polecasz ...... :p......

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?198741-Tynki-gipsowe-tynki-reczne-kwarcowe-wylewki&p=5250081#post5250081

polecam firmy ktore u mnie robily z wdziecznosci za dobrze wykonana prace .robie im reklame bez ich wiedzy

To pewnie i bez Twojej wiedzy Administratior FM usunie Twoj post ..... traktujac go jako reklame

Rafal Kryus.

Dziala w okolicach Kocmyrzowa.

Bez widel nie podchodzic.

Nie dosc ze zwodzil 2 miesiace, to potem jak go wykopalismy i poszli do innego goscia okazalo sie, ze nie mamy zadnych dokumentow potrzebnych do podlaczenia wody do domu.

A p. Rafal chcial juz kopac i klasc rury.

Ostrzegam - nie dajcie sie wrobic jego "zalatwi sie bedzie dobrze"

NIE dla URZĘDOWSKIEGO

Nie kupujcie stolarki od urzedowskiego - duże pieniądze i duże kłopoty, małe kompetencje i umiejętności a serwis gwarancyjny i obsługa po sprzedaży właściwie nie istnieje.

to kolega pojechał: 6 postów i wszystkie w stylu : jaki to Urzędowski jest beee...

Konkurencja ? nie uczciwa w dodatku?

Stanley79 byc moze porzadny dekarz podejmie sie " posprzatania tego balaganu " ..... Ja swoich chlopakow polecam w CIEMNO !!!!!!!

Pan Franciszek Wrona - Dekarz

tel : 513 - 067 - 338

Zadzwon moze beda mieli czas .....