Renata.W 29.02.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witajcie, czy możecie polecic kogos sprawdzonego do wykończeniówki ? Sufity podwieszane , płytki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawiarz 29.02.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 kupię stemple 200 sztuk wysokosc min. 290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
comeon 29.02.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Polecicie jakąś firmę która jest w stanie ogarnąć stan surowy zamknięty w sensownej relacji jakość-cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 29.02.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Podaję majstra, który mi bedzie budował-polecony z tego forum.Pan Matuszek tel. 603081663. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyt1719507679 04.03.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 :evil:Mam pytanie (możliwe, że już gdzieś było, ale idąc po wszystkich stronach tematu dotarłem na ten moment do 66 i walczę nadal): - Czy ktoś z Was robił jakieś instalacje u P. Roberta Żelichowskiego (Twój Instalator - EKOENERGIA Kraków)? Niby robi wszystko oprócz elektryki i dodatkowo handluje piecami Viessmanna, co bardzo mi pasuje, ale chcę potwierdzić jego rzetelność.. Proszę o wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyt1719507679 04.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Mamy z tym człowiekiem straszne problemy i nie tylko my. U nas zajmował się oczyszczalnią, wodą deszczową i drenażem. Wykonał część, wziął prawie za całość!! Doliczał sobie dodatkowo za co się dało a gdy się zorientował że już się nie damy..... Przestał odbierać telefony, nie odpowiada na meile. Termin wykonania pracy minął 21.12.2011 i nic się na budowie nie zmieniło. Wprowadzał jakieś swoje udziwnienia, wynalazki które nie mają prawa funkcjonować. U nas już swoje zarobił więc nie widzi potrzeby kontaktu, ale człowiek który go wygonił ze swojej budowy (wentylacja mechaniczna, pompa ciepla, ogrzewanie podłogowe) jest przez niego atakowany telefonami- bo nie wypłacił mu jeszcze sporej części. Moja rada OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 04.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 A ja się pytam o dobrych i w sensownej cenie brukarzy plizzz Ps. Polecanemu panu Mariuszowi już podziękujemy ceny z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek1000000 04.03.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 czy zna ktos jakas ekipe od wiercenia studni glebinowych na terenie krakowa, okolica zakopianskiej, gory libertowskiej? bo poki co rozmowy z ludzmi o gloszenie sklaniaja mnie do wozenia wody w baniakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sgier 06.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam.Odświeżam pytanie z przed kilu msc. Poszukuję opinie na temat pomp ciepła Sofath - Natea lub fimu Dumarch-went.Dostałem dość ciekawą ofertę. Czy któś ma instalacje z tej firmy lub PC? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.03.2012 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam. Odświeżam pytanie z przed kilu msc. Poszukuję opinie na temat pomp ciepła Sofath - Natea lub fimu Dumarch-went. Dostałem dość ciekawą ofertę. Czy któś ma instalacje z tej firmy lub PC? pozdrawiam Sgier ..... popytaj w tych watkach .... http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?73-Pompy-ciep%C5%82a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.03.2012 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 witam podaje namiary na sprawdzone i profesjonalne firmy Wizard1973 ...... siebe i swoich kumpli polecasz ...... ...... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?198741-Tynki-gipsowe-tynki-reczne-kwarcowe-wylewki&p=5250081#post5250081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizard1973 07.03.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 polecam firmy ktore u mnie robily z wdziecznosci za dobrze wykonana prace .robie im reklame bez ich wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.03.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 polecam firmy ktore u mnie robily z wdziecznosci za dobrze wykonana prace .robie im reklame bez ich wiedzy To pewnie i bez Twojej wiedzy Administratior FM usunie Twoj post ..... traktujac go jako reklame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizard1973 07.03.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 niech usowa nie poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkos 07.03.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Rafal Kryus.Dziala w okolicach Kocmyrzowa.Bez widel nie podchodzic. Nie dosc ze zwodzil 2 miesiace, to potem jak go wykopalismy i poszli do innego goscia okazalo sie, ze nie mamy zadnych dokumentow potrzebnych do podlaczenia wody do domu.A p. Rafal chcial juz kopac i klasc rury.Ostrzegam - nie dajcie sie wrobic jego "zalatwi sie bedzie dobrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomyem 07.03.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 niech usowa nie poradze O matko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosc 123 09.03.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 NIE dla URZĘDOWSKIEGO Nie kupujcie stolarki od urzedowskiego - duże pieniądze i duże kłopoty, małe kompetencje i umiejętności a serwis gwarancyjny i obsługa po sprzedaży właściwie nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 09.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 NIE dla URZĘDOWSKIEGO Nie kupujcie stolarki od urzedowskiego - duże pieniądze i duże kłopoty, małe kompetencje i umiejętności a serwis gwarancyjny i obsługa po sprzedaży właściwie nie istnieje. to kolega pojechał: 6 postów i wszystkie w stylu : jaki to Urzędowski jest beee... Konkurencja ? nie uczciwa w dodatku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sosnów 10.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Witam wszystkich,potrzebuję opinii na temat firmy "Instal-Solar" Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Piotr Słapa z Myślenic,zajmują się instalacjami CO i hydrauliką.Czy ktoś miał z nimi do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.03.2012 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Stanley79 byc moze porzadny dekarz podejmie sie " posprzatania tego balaganu " ..... Ja swoich chlopakow polecam w CIEMNO !!!!!!! Pan Franciszek Wrona - Dekarz tel : 513 - 067 - 338 Zadzwon moze beda mieli czas ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts